Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė ( 13 dalis )

QUOTE(Ridikute @ 2007 07 20, 11:44)

grazu, bet pasirinkt kai reikia tai sunku smile.gif
Atsakyti
Tai va, kad pasirinkt labai sunku. As jau atrodo issirinkau viskas tinka ir patinka, vakar pamaciau vienos forumietes foto ir negaliu atrodo isimilejau kita suknute. Siuveja sake dar turiu savaite laiko pamastymams. Vaje vaje, kad kas prota apsviestu doh.gif
Atsakyti
Labas, noriu paklausti tu, kurios turi sukneles su uopdega, kaip ten pas jus jis prisisega prie sukneles, nes as tai tokio neturiu (na suknele dar siuvama, tai gal ir bus, bet siuveja nieko nesdake), tai parasykit kaip te, dar geriau nuotrauka ikelkit ir assavo siuvejai parodysiu, nes dabar laba pergyvenu kaip su ta uodega man sokt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute@ @ 2007 07 20, 16:00)
Labas, noriu paklausti tu, kurios turi sukneles su uopdega, kaip ten pas jus jis prisisega prie sukneles, nes as tai tokio neturiu (na suknele dar siuvama, tai gal ir bus, bet siuveja nieko nesdake), tai parasykit kaip te, dar geriau nuotrauka ikelkit ir assavo siuvejai parodysiu, nes dabar laba pergyvenu kaip su ta uodega man sokt doh.gif

as tai pirmadieni einu i primatavima tai tada zinosiu kaip jinai tvirtinas, bet kiek zinau tai ten kazkaip prisikabins jinai prie sukneles. nors mano nera labai ilga uodega bet visteik trukdytu, todel as tik baznycioj busiu su ta uodega o paskui prisisegsiu smile.gif
Atsakyti
Ridikut, is kur tu trauki tas stiliovas sukneles? bigsmile.gif isduok paslapti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 20 liepos 2007 - 15:00
[quote=braziute,2007 07 19, 00:10]
manai per tris savaites rasiu? g.gif nu gal,bet gal ir ne,juk uzsisakineja daug anksciau,o as turbut rinkciausi is paskutiniu likusiu verysad.gif
as vaiksciojau kartu su ja,tai ziurinejau,bet bent jau tiek kiek apejom nekrito i aki nei viena schmoll.gif

Žinai, braziute, ir aš praeitais metais buvau papuolusi į panašią situaciją... Dabar tai aišku biggrin.gif , bet tada tai buvo panika - iki vestuviu 2 men. o aš dar suknytės neturiu, pradėjau vaikščioti po salonus, dar didesnė panika, nieko neišsirenku doh.gif Nesakau, kad nebuvo gražių, kai kur buvo maždaug kritusių į akį, bet mokėti 4000 Lt. nenorėjau... Siūtis jau per vėlu, niekas neapsiiėmė iš rekomenduotų siūvėjų... nu žo, verysad.gif Norėjau užsakyti kai kuriuose salonuose, kad atvežtų, bet užparino, kad jau per vėlu, o Santoj (Vilnius), tai išvis išsireiškė, kad maždaug nuomokis, tas kas yra, nes kaip tai čia man nepatinka, juk salono savininkės labai geras skonis ir ką jį aveža (daugiausiai tai vietoj pasiūna), tai yra neginčytinai gražu doh.gif lotuliukas.gif Bet vis tik atsirado, kas man padėjo... užsakiau itališką sunytę pagal katalogą, savininkė tikrai pasistengė, iki šiol jai esu dėkinga. Aišku, truputi baisoka buvo, juk nežinai, kaip natūroj atrodo, bet ji sakė, kad turėtų būti viskas tvarkoj, nes kai žiemą ten svečiavosi ir matė fabrike vasaros kolekciją, tai tikrai ta sunytė gerai atrodė wub.gif Nu tai rezultatu buvau labai patenkinta... wub.gif Ir kainavo ne tūkstančius thumbup.gif nes sąvininkė ją pati nupirko, o man išnuomavo. Vėliau ta suknytę išsinuomavo semo nario duktė Jagminaitė, o visi Stiliai parašė kad čia Dolčė&Gabana, nes ji buvo nusipirkusi jų paprastą kuklią kokteilinę sknytę Italijoj, bet prieš vestuves persigalvojo ir šitą pasiėmė....
Nu žo, prirašiau čia, bet patarimas toks, nebijok reikalauti ir nebūtina rinktis iš to kas kaba ant pakabų... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilangella: 20 liepos 2007 - 15:41
"Tara Kelley" suknytes... wub.gif
user posted imageuser posted image
Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti
[quote=Vilangella,2007 07 20, 14:41]
[quote=braziute,2007 07 19, 00:10]

Žinai, braziute, ir aš praeitais metais buvau papuolusi į panašią situaciją... Dabar tai aišku biggrin.gif , bet tada tai buvo panika - iki vestuviu 2 men. o aš dar suknytės neturiu, pradėjau vaikščioti po salonus, dar didesnė panika, nieko neišsirenku doh.gif Nesakau, kad nebuvo gražių, kai kur buvo maždaug kritusių į akį, bet mokėti 4000
[/quote]

nu siutis kazkodel nenoriu,gal paprasciausiai bijau pamatyti ne ta vaizda,kokio tikejausi,o ant pakabu kurios kaba,as galiu pamatyti is karto ir dar pasimatuoti,jei netiks ieskoti kitos,o pasisiuvusi ir pamaciusi po kiek laiko(ne is karto),kad tai ne tas ko noriu,sumokesiu pinigus ir reikes ieskoti kitos verysad.gif tai as renkuosi varianta-pakabas mirksiukas.gif smagu,kad tau pasiseke 4u.gif bet as nerizikuosiu,nenoriu gadintis be reikalo nervus ax.gif tu rasei,kad truputi baisoka buvo,o as baile del tokiu dalyku,juk tai vienintele svente mano gyvenime ir noriu atrodyti sau ideali blush2.gif

PANTERA83,uzsisakyti telefonu gal ir galimas variantas,bet ir vel man toks vaizdas kaip kate pirkciau maise g.gif be to pagalvojau,kad man pirmiausia reiktu pasimatuoti,kokio tipo man tinka,o tik tada galbut galmetu ir telefonu uzsisakineti g.gif

oi kiek daug man cia tu abejoniu kyla,gal jomis kvailute apsisunkinu sau gyvenima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braziute: 20 liepos 2007 - 16:42
Na va, aciui dievui vestuves jau praejo, o savo apranga likome labai patenkinti.
Atrodeme taip:
http://public.fotki....stuviu-apranga/
Atsakyti
QUOTE(kolorija @ 2007 07 20, 19:33)
Na va, aciui dievui vestuves jau praejo, o savo apranga likome labai patenkinti.
Atrodeme taip:
http://public.fotki....stuviu-apranga/

nu gi grazu, kukli, bet labai miela akiai. Bet jetau kokia tu kudute 4u.gif suknele kaip tik tau, man jau tikrai tokia netiktu
Papildyta:
QUOTE(mazute@ @ 2007 07 20, 15:00)

as nesuprantu kodel tu turi rupinits kaip ji prisisega g.gif , juk siuvejai tai ji, o ne tu, tu tik savo norus isresiki o jau kituo turi rupinits jinai. Nezinau, man tokiu problemu nekyla visiskai, kai einu i suknytes primatavima tai jei man kas netinka ar turiu kokiu noru viska tiesiai sviesiai pasakau savo siuvejai ir ji viskuo pasirupina. Gi yra sauniu kabliuku (panasiai kaip liemele susisega), kiti buna puosnus, ziurint kaip tavo suknyte puosta, galima netgi blizgancia ar perliuko formos sagyte (ziurint nuo sukneles puosybos) prisiuti, o ant sleifo kilpute ir sauniai uodegyte prisisega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzulis @ 2007 07 18, 23:06)
Na, turbūt tai kaip man dar nebuvo..ir nelinkiu, kad taip nutiktų. Šį savaitgalį važiavau matuotis paskutinį kartą prieš pasiimant savo suknele vestuvinę. Atėjau, ta savininke salono perbalus stovi, galvojau, gal šiaip. Bet kai pamačiau savo suknelę tai paaiškėjo kas ir kaip. per patį vidurį apačioje buvo suplėšyta keliose vietose. Galvojau, kad nuvirsiu. fear.gif  Nė vienai nelinkiu to patirti, o man dabar liko iki vestuviu geros dvi savaitės... kažin kokiu dar nemalonumų laukti reikia...?  doh.gif

O ka daryt tokioj situacijoj? Ar salonas tau kita suknele pasiule ar eisi su suplesyta? Kaip spresit ta klausima?
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2007 07 21, 00:39)
O ka daryt tokioj situacijoj? Ar salonas tau kita suknele pasiule ar eisi su suplesyta? Kaip spresit ta klausima?

siaip tai turėtu siulyt kita, tik va idomu kaip sitoj situacijoj gavos? g.gif

user posted image
Atsakyti