nieko ir tau greit bus sakes
as irgi rami buvau, visiems gyriausi, o daba tik sapnuoju vestuves, vaikus, sukneles ir t.t.
QUOTE(saulytei @ 2007 07 26, 08:09)
niu as kol kas dar rami, tik va mano aplinkiniai visi kosmarus sapnuoja, o as taip gerai miegu
As irgi pries vestuves labai ramiai miegojau ir buvau labai rami.
Atsiprasau uz
sveikos
norejau pasiteirauti nuomoniu ir atsiliepimu apie salona "madonna" vilniuje? aciu
norejau pasiteirauti nuomoniu ir atsiliepimu apie salona "madonna" vilniuje? aciu
QUOTE(Shindila @ 2007 07 26, 12:02)
Jei butum skaicius ankstesnius postus butum pastebejus kad sis salonas yra labai isgirtas ir
:
as kaip tikras vezys - pirma paklausiau, o po to isejau pasiskaityneti
QUOTE(saulytei @ 2007 07 26, 11:09)
niu as kol kas dar rami, tik va mano aplinkiniai visi kosmarus sapnuoja, o as taip gerai miegu
nu kosmaru as nesapnuoju, tik va beda su uzmigimu, vis vartaus naktimis, regis tiek i sirdi neimu, nes mazdaug viskas suplanuota, bet vistiek save pagaunu su kirbancia kokia mintim, tai to nepadariau, tai ano, o paskui pradedu galvot , kad laiko ne prudais liko, va tada meginu viska i entynas (smegeneles) sudeliot ir neuzmingu matyt
QUOTE(jolita82 @ 2007 07 26, 13:08)
nu kosmaru as nesapnuoju, tik va beda su uzmigimu, vis vartaus naktimis, regis tiek i sirdi neimu, nes mazdaug viskas suplanuota, bet vistiek save pagaunu su kirbancia kokia mintim, tai to nepadariau, tai ano, o paskui pradedu galvot , kad laiko ne prudais liko, va tada meginu viska i entynas (smegeneles) sudeliot ir neuzmingu matyt
Nu o kaip as miegosiu paskutine nakti tai nezinau, bus matyt, parasysiu po vestuviu 
bandyk pries miega kokiu arbateliu pagert raminanciu, gal pades. paskutine nakti kazkin kuri jaunoji miegojo
Atsiprasome uz
QUOTE(egle_83 @ 2007 07 26, 11:50)
sveikos
paskaityk tema vest.sukneliu nuomos salonai Vln. Mano jaunikis ten uzsisake savo apranga, jokiu priekaistu neturi, nei del kokybes kostiumo, nei del aptarnavimo. Man ten graziausios sukneles visam Vln, bet yra vienas kitas nekoks atsiliepimas butent apie aptarnavima...
QUOTE(Joa @ 2007 07 26, 13:27)
paskaityk tema vest.sukneliu nuomos salonai Vln. Mano jaunikis ten uzsisake savo apranga, jokiu priekaistu neturi, nei del kokybes kostiumo, nei del aptarnavimo. Man ten graziausios sukneles visam Vln, bet yra vienas kitas nekoks atsiliepimas butent apie aptarnavima...
jau perskaiciau visa tema, bet kazkaip daugiau geru, nei blogu atsiliepimu. is nuotrauku internete, man ten pacios graziausios sukneles
va sita man laabai..
QUOTE(Žizel @ 2007 07 26, 09:59)
aš esu neaukšta, smulkaus sudėjimo ir be krūtinės
kokią suknelę rinktis?
mane gąsdina, kad nuomos salonuose į krūtinę prikiša labai daug, kad suformuot krūtinę

kokią suknelę rinktis?
mane gąsdina, kad nuomos salonuose į krūtinę prikiša labai daug, kad suformuot krūtinę
Mano krutine taip pat nedidele
Kiek man teko nuomuotis sukniu, i visas buvo deti kauseliai- buvau labai patenkinta rezultatu
viskas bus liux su tais kauseliais, juk kiekviena matuojames suknutes ir matom kur ju reikia, o kur ne, nepergyvenkit, mes visos atrodysim klasiskai

Papildyta:
nu as visiskai nei tema
bet kur dingus Welkom1
Papildyta:
nu as visiskai nei tema