Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė ( 13 dalis )

Mano vestuves bus rugsejo 8 d. Dar nenusprendziau ar nuotraukeles rodysiu, nes nelabai fotogeniska esu verysad.gif Bet gal ir parodysiu, dar nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(septinta @ 2007 07 27, 12:13)
As noreciau ko nors tokio  wub.gif  paprasta ir elegantiska  wub.gif
(tik jau pamirsau, kurios forumietes cia sunute buvo  doh.gif )

user posted image

čia gi Burbuliukė
klausk jos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(septinta @ 2007 07 27, 10:13)
As noreciau ko nors tokio  wub.gif  paprasta ir elegantiska  wub.gif
(tik jau pamirsau, kurios forumietes cia sunute buvo  doh.gif )

Musu nuomones sutampa thumbup.gif As irgi noriu but paprasta grazi nuotaka wub.gif O sita jaunoji, nors ir nesimato veido, labai labai mielai atrodo wub.gif Feja blush2.gif
Atsakyti
Neatsako man i az, gal atostogauti isvyko g.gif , bet suknele tikrai grazi, ir pamerges zalios man patinka bigsmile.gif vienam poste jinai raso, kad uz suknele sumokejo 2200 doh.gif , bet tikrai gerai atrode. As irgi noriu nepustos, siuvinetos suknios wub.gif
kazkur buvo daugiau foto ideta, bet nerandu, man patiko ten tokios nestandartines foto, sveciai labai graziai fotografuoti buvo ir visi spinduliavo tokiu ramiu dziaugsmu, nuosirdumu rolleyes.gif Net nemoku paaiskinti, bet foto vyravo labai faina nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 07 26, 23:14)
vestuviniu albumu temoj ji yra...Labai graziai atrode 4u.gif

esu ir cia ikelusi kelias foto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egle_83 @ 2007 07 27, 09:58)
as kol jos neapsivilksiu, tai nepripazinsiu, kad negrazi smile.gif  bigsmile.gif 
pantera83 jau apziurejau nuotraukas. grazios  thumbup.gif  suknele siuvaisi? parduosi ar pasiliksi?

as siuvausi ir paduosiu, juk duagiau gyvenime jos neapsivilksiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Shindila @ 2007 07 27, 12:04)
Man asmeniskai... standartine ax.gif niekuo neipatinga

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergaites o man protas susimaise umn.gif nutariau kad reiaki pasikeisti suknute,nezinau kodel,bet va nutariau dar pasiziureti ,ta mano grazi bet uzsinorejau truputi pustesnes,nes isirinkau lygia su gipiuru doh.gif gal man ppriesvestuvine depresija,nes bijau buti negrazi ir bjau doh.gif ri nuotaka
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 07 27, 15:54)
mergaites o man protas susimaise umn.gif nutariau kad reiaki pasikeisti suknute,nezinau kodel,bet va nutariau dar pasiziureti ,ta mano grazi bet uzsinorejau truputi pustesnes,nes isirinkau lygia su gipiuru doh.gif gal man ppriesvestuvine depresija,nes bijau buti negrazi ir bjau doh.gif ri nuotaka

Kas cia dabar darosi? doh.gif As pati issirinkau suknyte ir jau buvau uztikrinta, kad cia mano svajoniu suknia, bet eidama pro sukneliu salonus ziuriu i vitrinas ir dar vis svarstau... gal su ta geriau atrodyciau, o gal su ana grazesne buciau ! doh.gif Bet mane jau visi ramina ir sako mesti tokias mintis i sona ir rupintis tuo, kas dar liko nepadaryta! Va taip! Ir tau ta pati patariu. 4u.gif Busi grazi nuotaka, apie kokia svajoja tavo busimasis ir nusiramink. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 07 27, 16:54)

princiukai, niu pasistenk nesinervinti sitaip 4u.gif Busi grazi, jei jausiesi gerai rolleyes.gif , o mes (bent jau as) nematem tavo sukneles, tai sunku pasakyti, kuria geriau rinktis, kuri labiau tinka..
Atsakyti
gerai imesiu
Papildyta:
va prasau ziurekite nu man ji grazi nes nenoriu tortu bet pagalvojau kad gal pustesne g.gif pasvordas: vestuves
Papildyta:
jus ziurekite nes veliau isimsiu nuotraukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 27 liepos 2007 - 15:34
kur ziuret, kur ziuret? nematau..
Atsakyti
nu va dar tokia parodysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar viena
Papildyta:
dar viena
Papildyta: