QUOTE(cambala @ 2014 01 30, 15:44)
Jei dar tas vyras uz jus vresnis zymiai(pati raset) tai toks ir bus. Neperauklesit jus jo.
Nenori jis suprasti, kad jums tai nemalonu. Tokiam galesit pries nosi kiek norit flirtuot - jam vieodai. Svarbu pats sau.
As nezinau, jei zmogui pasakai kas ir kodel nepatika ir jis nereaguoja i tai, tai ka gali apie toki galvoti? Kito nuomone jam neidomi. As tikrai nesitaikstyciau su tokiu, jei jums nepatinka ir jis i tai nekreipia demesio- gal vertetu apie kita drauga pagalvoti? Musu vienas seimos draugas uzemes labai'' gera pozicija'': , i baliukus eina kartu, visur kartu, jis prie jos kitas graibalioja, meiluze turi, zmona zino, bet jis sako, kad ja myli

. Virsune

. Kame meile pasireiskia? Buvimu kartu del to, kad seima, vaikai?
Dar tikrai emaloiai jauciates, kada santykiu pradzia, o jis nerodo, kad esate isskirtine.
Tai va, šūds gaunasi. Turbūt teks kurti dar vieną temą, arba susirast seną, nes kontekstas tai toks, kad aš su savo draugu neseniai išsiskyriau, tada jis (nu šits) atsirado. Bet traukia mane prie seno dar. Šitas naujas kaip ir nori manęs, bet parodo kitokiais būdais tai... Rūpinasi, padeda, paslaugus ir t.t., tik va nu tas jo flirtelis.... Jis toks labai ramus ir patiešnas žmogelis. O aš noriu, kad tik ma būtų patiešnas. Žinau, ka senąjam aš vienintelė, o naujam velnias žino kas. Su senuoja sieja žiauriai artimas emocinis ryšys, na toks išskirtinis, bet seksualinė trauka mažesnė, su nauju - aš jo emociškai nejaučiu, jis uždaras, bet seksualinė trauka baisinė.
P.S. Su senuoju draugu tas emocinis supratimas neatsirado per draugystę, jis buvo nuo pat pirmų pažinties akimirkų

ech....
Nei vienam nieko neprižadėjau, bet jei tas naujasis manęs taip nori, tai ko jis nekovoja... Pats sau duobę kasasi. Ar sakot, išpindėjus būsiu?