Įkraunama...
Įkraunama...

Flirtas

QUOTE(dewofsoul @ 2014 02 10, 12:15)
Sveiki  4u.gif  Daugiau jokių pamastymų ta tema? smile.gif

Sakiau jam, kad man jautru, kai jis flirtuoja, bet jis žiūri į mane kaip į ateivį, kai tai pasakau. Neva, koks dar flirtas. Gal iš tikro jis nesąmoningai toks malonus su kitomis, bet nežinau... Mane purto net. Vienu metu noriu būti su juo, tuo pat metu nekenčiu, kad jis varginasi dar padėti kokiai tai kolegei, šoka, puola ir t.t. Būtinai užkalbins ką...

Nesakau, kad reikia būti zanūdai ir sėdėti kamputyje užsislapsčius, bet man norėtųsi daugiau santūrumo. Sakyti, jam to nesakysiu daugiau, nes tuoj pradėsiu įtarinėti, kad mėgaujasi bičas mano kančiomis.  blink.gif

O tai čia flirtas? g.gif
Aš kaip tik džiaugčiausi, kad turiu tokį vyrą, kuris rūpestingas ir padeda, o ne kaip kelmas sėdi.
Nebent jis padeda tik kitoms, o jūs pati namuose viskuo turit rūpintis, tada aišku pikta.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2014 02 11, 09:59)
O tai čia flirtas?  g.gif
Aš kaip tik džiaugčiausi, kad turiu tokį vyrą, kuris rūpestingas ir padeda, o ne kaip kelmas sėdi.
Nebent jis padeda tik kitoms, o jūs pati namuose viskuo turit rūpintis, tada aišku pikta.

Grynai mano varijantas, darbe kaip silkinis, namie tai net siuksliu negali isnest pries darba nes kolegai net puse minutes palaukt reikes biggrin.gif
Atsakyti
dewofsoul, jo tokia prigimtis. nepakeisi. o kam keisti? ir kaip? manai pabarsi - tai ISTRINSI VISA jo verzluma, seksualuma, sklindanti is jo kaulu, hormonu? kokia prasme... plius, jis dar vyresnis, vadinasi, net nesijaudina, jei ji paliksi, jis elgiasi pagal save, yra tikrai laisvas...vat sakytum, tave bijotu prarasti, nes tu jaunesne...bet ne. taigi, jis nera falsyvas, jis netgi to neslepia - o tu arba priimi, arba sakai jam ate. nes zinai, is tavo puses irgi nesazininga. pati jauti tik fizine jam trauka, o nori keisti jo visa vidini pasauli pagal save. jei jis ir tavim rupinasi, ir su kitais/kitom emocingai bendrauja - jis toks ir yra. pazistu daug tokiu zmoniu. ir kam juos sustabeliuoti i santurumo dezes? nepatinka, ieskokis santuruolio. o is esmes, susitvarkyk santykius ir jausmus su senaja meile. visoms cia rasydavau - nepulkit ant kito vyro, vos issiskyre su senuoju. ar tai sazininga - kad si dieda nusitverei kaip terapija sau? palik ji ramybeje, o ne auklek bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 vasario 2014 - 11:36