Įkraunama...
Įkraunama...

Flirtas

QUOTE(mocha @ 2009 03 04, 21:25)
Oj, kodėl aukso puodą? Na,pateiksiu, kad ir labai elementarią situaciją:
Merginos lekia į klubą, jų nenori praleist (sakykim). Žiū, pamirksi akytėm apsaugos darbuotojui, pašnibžda kąnors ir jos jau viduj. Labai dažnai taip nutinka. Šypsnis, malonus gestas, akies mirktelėjimas, keletas sąmojingų frazių ax.gif
Papildyta:
Kažką tikrai galima išpešti. Kad ir iš viršininko.
Išsisukti iš padėties, kai sustabdo policija. Mažos moteriškos gudrybės.
Aš turiu omeny, kai viskas vyksta subtiliai.
Ar aš klystu? Pataisykit, jei klystu rolleyes.gif

Tiesa.
Atsakyti
paflirtuoti tai mėgstu blush2.gif tik niekada neprisileidžiu per daug arti, tokia atseit nepasiekiama tongue.gif patinka matyti, kaip kažkas iš kailio neriasi, bandydamas tave suvilioti biggrin.gif
tik ko niekada netoleruoju, tai flirtavimo su kitais, kai šalia yra antroji pusė. tai tiesiog nepagarba
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 03 04, 21:25)
Oj, kodėl aukso puodą? Na,pateiksiu, kad ir labai elementarią situaciją:
Merginos lekia į klubą, jų nenori praleist (sakykim). Žiū, pamirksi akytėm apsaugos darbuotojui, pašnibžda kąnors ir jos jau viduj. Labai dažnai taip nutinka. Šypsnis, malonus gestas, akies mirktelėjimas, keletas sąmojingų frazių ax.gif

Man tai kyla klausimas, ar taip jau visai ne be priežasties tų merginų į klubą nenorima praleisti. Gal toms mergytėms tikrai dar labiau vertėtų namų darbus ruošti, o ne apsauginiams mirksėti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*plepute* @ 2009 03 04, 20:37)
Kodel neskaniai, jei ir virsininkas patenkintas,ir tau gerai? biggrin.gif

Labai nemėgstu nenuoširdumo, tai tokia situacija (pastangos palaikyti, pavadinkime, pernelyg draugiškus, neformalius santykius dėl kažkokios naudos, o paskui, kaip dažniausiai tokiais atvejais būna, už akių drėbti purvus apie tą patį žmogų) - tikrai šiaip sau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 05, 19:39)
Labai nemėgstu nenuoširdumo, tai tokia situacija (pastangos palaikyti, pavadinkime, pernelyg draugiškus, neformalius santykius dėl kažkokios naudos, o paskui, kaip dažniausiai tokiais atvejais būna, už akių drėbti purvus apie tą patį žmogų) - tikrai šiaip sau. schmoll.gif

Kaip suprantu, kalbate apie motyvus. Jei as flirtuoju su vyru todel, kad jis man patinka, as siekiu naudos sau. Taip? T.y. as turiu savo poreiki ir ji tenkinu. Jei as flirtuoju su apsauginiu tam, kad jis mane praleistu - as turiu savo poreiki ir ji tenkinu. Tai koks skirtumas, jei abiem atvejais is esmes as galvoju apie save?
O purvais uz akiu drebti galima ir pirmu, ir antru atveju...
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 03 05, 21:15)
Kaip suprantu, kalbate apie motyvus. Jei as flirtuoju su vyru todel, kad jis man patinka, as siekiu naudos sau. Taip? T.y. as turiu savo poreiki ir ji tenkinu. Jei as flirtuoju su apsauginiu tam, kad jis mane praleistu - as turiu savo poreiki ir ji tenkinu. Tai koks skirtumas, jei abiem atvejais is esmes as galvoju apie save?

Poreikis praskaidrinti sau (ir ne tik) nuotaiką ir poreikis nelegaliai prasmukti į klubą ar nesusimokėjus baudos policijai - mažumėlę skiriasi. Kas nemato šio skirtumo, ir didžiausią altruistą lengvai išvadintų savanaudžiu - juk jis irgi siekia moralinio pasitenkinimo SAU.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 05, 20:34)
Poreikis praskaidrinti sau (ir ne tik) nuotaiką ir poreikis nelegaliai prasmukti į klubą ar nesusimokėjus baudos policijai - mažumėlę skiriasi. Kas nemato šio skirtumo, ir didžiausią altruistą lengvai išvadintų savanaudžiu - juk jis irgi siekia moralinio pasitenkinimo SAU.

Sis poreikis paskutiniu metu man baigiasi tuo, kad zmogus isimyli ir as tada suprantu, kad sujaukiau jo mintis ir vidine ramybe. Ir man kartais atrodo, kad tai didesne nuodeme, nei prasmukti i kluba ar nesumoketi policijai, nes pirmu atveju yra konkrecios neigiamos pasekmes to zmogaus gyvenime, o antru atveju nieks bent jau nenukentes.
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 03 05, 21:40)
Sis poreikis paskutiniu metu man baigiasi tuo, kad zmogus isimyli ir as tada suprantu, kad sujaukiau jo mintis ir vidine ramybe. Ir man kartais atrodo, kad tai didesne nuodeme, nei prasmukti i kluba ar nesumoketi policijai

Tuomet peršasi išvada, kad flirtas nėra gerai bet kuriuo atveju ir nėra prasmės svarstyti, kas blogiau.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 05, 19:39)
Man tai kyla klausimas, ar taip jau visai ne be priežasties tų merginų į klubą nenorima praleisti. Gal toms mergytėms tikrai dar labiau vertėtų namų darbus ruošti, o ne apsauginiams mirksėti. mirksiukas.gif
Papildyta:

Apie amžių nešneku ir į smulkmenas nesigilinu. Pirma tai šovė į galvą,parašiau ir tiek smile.gif Beto būna gi, kad neįleidžia dėl griežto face control'o. biggrin.gif
Atsakyti
Patinka flirtuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jazzcat @ 2009 03 05, 19:03)
paflirtuoti tai mėgstu  blush2.gif  tik niekada neprisileidžiu per daug arti, tokia atseit nepasiekiama tongue.gif  patinka matyti, kaip kažkas iš kailio neriasi, bandydamas tave suvilioti biggrin.gif 
tik ko niekada netoleruoju, tai flirtavimo su kitais, kai šalia yra antroji pusė. tai tiesiog nepagarba

Tai Jau tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2009 03 05, 20:40)
Sis poreikis paskutiniu metu man baigiasi tuo, kad zmogus isimyli ir as tada suprantu, kad sujaukiau jo mintis ir vidine ramybe. Ir man kartais atrodo, kad tai didesne nuodeme, nei prasmukti i kluba ar nesumoketi policijai, nes pirmu atveju yra konkrecios neigiamos pasekmes to zmogaus gyvenime, o antru atveju nieks bent jau nenukentes.

Antruoju atveju irgi nukentės - skatinamas kyšininkavimas, visi ima ir duoda ir vengia atsakomybės. Važinėja neblaivūs, nes žino, kad galės duoti kyšį ir paleis. Neblaivūs padaro avarijas, kur žūsta 7 žmonės. Tik jūs naiviai manote, kad jūs čia visai ne prie ko.
Atsakyti
QUOTE(2xhush @ 2009 03 10, 10:51)
Antruoju atveju irgi nukentės - skatinamas kyšininkavimas, visi ima ir duoda ir vengia atsakomybės. Važinėja neblaivūs, nes žino, kad galės duoti kyšį ir paleis. Neblaivūs padaro avarijas, kur žūsta 7 žmonės. Tik jūs naiviai manote, kad jūs čia visai ne prie ko.

Baikit. Prie ko cia kysininkavimas ir flirtas? O jei policininkas uz flirta paleidzia girta zmogu, cia jau jo atsakomybe ir mest tokius is darbo reikia. Kalbama apie tokius atvejus, kai kita puse puikiai suvokia, kad su juo flirtuoja, kad tai nera tikra ir rimtu pasekmiu po to nebus.
Atsakyti