Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

labas vakarelis smile.gif
prashychiau ir mane itraukti i breketininkiu sarashiuka 4u.gif nuo vakar jau turiu gelezhinkelius burnoj biggrin.gif laaaaabai idomus jausmas .. bet patinka .. ankschiau vis slepdavau ta kreiva shypsena, o dabar negaliu nustot shypsotis biggrin.gif demonstruoju ishsishiepus metala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurateka @ 2007 06 28, 22:13)
prashychiau ir mane itraukti i breketininkiu sarashiuka  4u.gif nuo vakar jau turiu gelezhinkelius burnoj biggrin.gif laaaaabai idomus jausmas .. bet patinka .. ankschiau vis slepdavau ta kreiva shypsena, o dabar negaliu nustot shypsotis biggrin.gif demonstruoju ishsishiepus metala smile.gif

dziaukis kol gali mirksiukas.gif greitai keiksi juos biggrin.gif nusibos tongue.gif

as dabar va sugalvojau, nors jau senai pastebejau istikro, kad mano lupos kreivos.. ta prasme kai sypsausi tai jos kreivai stovi.. va fotkintis reikejo dokumentam, tai vaipiausi biski prie veidrodzio.. vaizdas ne koks schmoll.gif zodziu dantus patvarke, o lupos ir liko kaip buvo.. ar kazkas pan.. zodziu kakis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurateka @ 2007 06 28, 21:13)
prashychiau ir mane itraukti i breketininkiu sarashiuka  4u.gif nuo vakar jau turiu gelezhinkelius burnoj biggrin.gif laaaaabai idomus jausmas .. bet patinka .. ankschiau vis slepdavau ta kreiva shypsena, o dabar negaliu nustot shypsotis biggrin.gif demonstruoju ishsishiepus metala smile.gif

labas labas. parasyk, pas kokia ortodonte dejaisi, ir kiek tau metu (o gyveni airijoj, kaip suprantu) ir kai forumo moderatore gales, irasy tave i sarasiuka mirksiukas.gif
ir sveika prisijungus prie laukianciu holivudiniu sypsenu drinks_cheers.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 28, 21:58)
dziaukis kol gali  mirksiukas.gif  greitai keiksi juos  biggrin.gif  nusibos  tongue.gif

as dabar va sugalvojau, nors jau senai pastebejau istikro, kad mano lupos kreivos.. ta prasme kai sypsausi tai jos kreivai stovi.. va fotkintis reikejo dokumentam, tai vaipiausi biski prie veidrodzio.. vaizdas ne koks  schmoll.gif  zodziu dantus patvarke, o lupos ir liko kaip buvo.. ar kazkas pan.. zodziu kakis  unsure.gif

tu ne lupas ziurek, o eik sportuot ir degintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zuiqti, ne visiems nuo valgymo svoris ir lašiniai auga, va aš ėdu kaip nežinau kas ir dar kiek šokoladų, saldainių, vakarais prisikertu ir ką visai nieko ax.gif Matyt toks organizmas mano, pas kitus gali badaut daryt ką nori ir vistiek pilvukas liks. na nereikia kompleksuoti, tiesiog ne visos kūdenos yra gražios, man patinka kai žmogaus yra daugiau blush2.gif

Man vakar turėjo dėt geležus, ale nukėliau viską mėn. tai laukiu nesulaukiu aš jų, tik nelaukių gumų labai prieš žiedų dėjimą, fui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetė: 29 birželio 2007 - 08:41
Hello, jau grįžau bigsmile.gif
Galiu pasakyt kol kas tik ujujuj ir nieko daugiau lotuliukas.gif duokit laiko atsipūst biggrin.gif
Biškelį dar tingiu skaityt ką parašėt, alia tikiuosi pasiilgusių yra g.gif susireikšminau, ania? biggrin.gif

Ai, einu skambint gydytojai, nes vėl viela išlindo doh.gif
Žodž, pasivaidensiu vėliau.
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 29, 09:14)
Hello, jau grįžau bigsmile.gif
Galiu pasakyt kol kas tik ujujuj ir nieko daugiau lotuliukas.gif duokit laiko atsipūst biggrin.gif
Biškelį dar tingiu skaityt ką parašėt, alia tikiuosi pasiilgusių yra g.gif susireikšminau, ania? biggrin.gif

Ai, einu skambint gydytojai, nes vėl viela išlindo doh.gif
Žodž, pasivaidensiu vėliau.

nu hello hello smile.gif

tai laukiam issamaus pasakojimo, su nuotraukom, jei yra kokiu idomiu, pageidautina mirksiukas.gif

nesuprantu kaip tu ta viela pastoviai sugadini? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 06 29, 09:00)
tu ne lupas ziurek, o eik sportuot ir degintis 

ner kada lotuliukas.gif diedas juokiasi is manes.. bet as rimtai nieko nespeju.. nugi atrodo kad ten kai stoji nunesi popiera ir viskas, o as visa savaite lakstau pirmyn atgal, is banko i banka, sen ten ir taip kasdien.. tai visai geras sportas.. o jis rekia ant manes kad bliudai neplauti.. nu bet paziurekit, as atsikeliu anksciausia ir iskarto begu, paskui parbegus uzkandu ir einu pietu miegelio, po to atsikeliu ir vel begu, po pardes, bo vestuves ant nosies, dar namam reik viska apziureti ir kai pardes uzsidaro vel begu namo ir miegoti.. tai kada gi as tuos indus plausiu? blink.gif a? lotuliukas.gif ar i soliariumus eisiu lotuliukas.gif
o pasekmes va kokios, istojau i matematika savo (nemokama) ir i ekonomikas ne savo, kur visus jama biggrin.gif ale mokama.. tai va ka as sugalvojau.. mokinsiuosi abu lotuliukas.gif blink.gif nevisi namie man ane? mirksiukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Linetė @ 2007 06 29, 09:40)
Zuiqti, ne visiems nuo valgymo svoris ir lašiniai auga, va aš ėdu kaip nežinau kas ir dar kiek šokoladų, saldainių, vakarais prisikertu ir ką visai nieko  ax.gif Matyt toks organizmas mano, pas kitus gali badaut daryt ką nori ir vistiek pilvukas liks. na nereikia kompleksuoti, tiesiog ne visos kūdenos yra gražios, man patinka kai žmogaus yra daugiau  blush2.gif

Man vakar turėjo dėt geležus, ale nukėliau viską mėn. tai laukiu nesulaukiu aš jų, tik nelaukių gumų labai prieš žiedų dėjimą, fui  blush2.gif

o man zinokis irgi neugdavo kadaise cray.gif diedas sako kad subobejau, ta prasme visiem vaikam neauga svoris, o paskui kai subresta pradeda lysti viskas ka suvalgei per lasinius lotuliukas.gif ale kad taip buna tik po gimdymo? ane? g.gif as vis dar del to pilvo uzaugimo, beja ir krutines biggrin.gif kaltinu vaistus.. ale jau bandau mesti juos thumbup.gif ir gal vel busiu normali bigsmile.gif

tai tau visgi des lankus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 29, 10:17)
ner kada  lotuliukas.gif  diedas juokiasi is manes.. bet as rimtai nieko nespeju.. nugi atrodo kad ten kai stoji nunesi popiera ir viskas, o as visa savaite lakstau pirmyn atgal, is banko i banka, sen ten ir taip kasdien.. tai visai geras sportas.. o jis rekia ant manes kad bliudai neplauti.. nu bet paziurekit, as atsikeliu anksciausia ir iskarto begu, paskui parbegus uzkandu ir einu pietu miegelio, po to atsikeliu ir vel begu, po pardes, bo vestuves ant nosies, dar namam reik viska apziureti ir kai pardes uzsidaro vel begu namo ir miegoti.. tai kada gi as tuos indus plausiu?  blink.gif  a?  lotuliukas.gif  ar i soliariumus eisiu  lotuliukas.gif

ei, merga, nebuk juokinga, ka tu darysi kai dirbt pradesi, ir visus situs darbus reikes atlikti po darbu?? as ir i soliariuma speju, ir i pardes, ir su draugais susitikt ir visokius reikalus oficialius savo sutvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 06 29, 11:24)
ei, merga, nebuk juokinga, ka tu darysi kai dirbt pradesi, ir visus situs darbus reikes atlikti po darbu?? as ir i soliariuma speju, ir i pardes, ir su draugais susitikt ir visokius reikalus oficialius savo sutvarkyti.

tai as va neisivaizduoju kada as pietu miegelio eisiu tada g.gif bet nieko, dar negresia man greit tas darbas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 29 birželio 2007 - 10:27
QUOTE(Laura* @ 2007 06 29, 10:27)
tai laukiam issamaus pasakojimo, su nuotraukom, jei yra kokiu idomiu, pageidautina
nesuprantu kaip tu ta viela pastoviai sugadini?

Gal labai kažko ypatingo ir nepapasakosiu, tiek kad susitikau su sese (jinai tuo metu kaip tik buvo Polšoj), daug sužinojau (iš darbinės pusės), gerai praleidom užklasinį laiką ir t.t. ir pan. Pavargau, trūksta miego, o ir šiaip.... lotuliukas.gif
Fotkės tik oficialios, taip kad...

Viela yra kažkas unreal doh.gif ir gydytoja atostogauja doh.gif ir jos asistentė doh.gif po to einu atostogaut aš. ir nėra kas man ją sutvarko doh.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 29, 11:17)
o pasekmes va kokios, istojau i matematika savo (nemokama) ir i ekonomikas ne savo, kur visus jama biggrin.gif ale mokama.. tai va ka as sugalvojau.. mokinsiuosi abu.  nevisi namie man ane?

Aš padaviau irgi dokumentus mirksiukas.gif jau vieną egzą net susitariau, kad tikrai išlaikysiu lotuliukas.gif
Matieką tai turbūt pasilikai specialiai tam, kad nervus turėtum kur gadint? doh.gif

Ech, nusiminiau, kad Slapukėlis be ryšio unsure.gif jeigu norėsit kas perduot linkėjimus, prašom mane raportuot, perduosiu, alia aš pati po savaitės irgi būsiu be ryšio rolleyes.gif atostogos taip sakant ant nosies galiuko jau kabo biggrin.gif

ex-s, gerai išsisukai nuo skausmo 4u.gif turbūt jau ir neskaudės, nes pagal laiką ir procedūrą turėjo jau kaip ir baigt skaudėt mirksiukas.gif

Kas čia dar g.gif ogi nieko.
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 29, 12:15)
Matieką tai turbūt pasilikai specialiai tam, kad nervus turėtum kur gadint? doh.gif 

pasilikau nes nemokamai mane ten pasilieka biggrin.gif o kaip bus ziuresim.. blogiau tikrai gi nebus biggrin.gif nenoriu as ten, tai ir nesistebesiu jei nepasibaigsiu, bet va jei pasistengsiu tai diplomas toks gi nepamaisys tongue.gif ir tikrai geresnis bus nei galima sakyti tas ''nupirktas'' ekonomikos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 29 birželio 2007 - 11:22
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 29, 12:21)
pasilikau nes nemokamai mane ten pasilieka  biggrin.gif  o kaip bus ziuresim.. blogiau tikrai gi nebus  biggrin.gif  nenoriu as ten, tai ir nesistebesiu jei nepasibaigsiu, bet va jei pasistengsiu tai diplomas toks gi nepamaisys  tongue.gif ir tikrai geresnis bus nei galima sakyti tas ''nupirktas'' ekonomikos

Žinoma, jeigu nesugebėsi, tai nesimokysi mirksiukas.gif bet nervukus pataupyt irgi reikia. Mano sesei buvo panaši situacija kaip tau, jinai išėjo studijuot į mokamą specialybę mirksiukas.gif
Kodėl sakai "nupirktas"? g.gif Ir iš viso ant diplomo neparašyta, kad jis nupirktas ar koks kitoks (jeigu žiūrėtumėm tik į faktą "gauti diplomą").
Mokytis yra niekada ne vėlu, bet manau, kad reikia atsakingai pasirinkti specialybę (kalbu iš patirties, nes pati 2 diplomus turiu bele kokius). Bakalaurą dar galima/pateisinama baigt bele kokį, nu stilia niekas neatvedė į protingą kelią, bet toliau rinktis reikia apgalvotai mirksiukas.gif
Atsakyti