Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

QUOTE(BrBk @ 2007 06 29, 12:30)
Žinoma, jeigu nesugebėsi, tai nesimokysi mirksiukas.gif bet nervukus pataupyt irgi reikia. Mano sesei buvo panaši situacija kaip tau, jinai išėjo studijuot į mokamą specialybę mirksiukas.gif
Kodėl sakai "nupirktas"? g.gif Ir iš viso ant diplomo neparašyta, kad jis nupirktas ar koks kitoks (jeigu žiūrėtumėm tik į faktą "gauti diplomą").
Mokytis yra niekada ne vėlu, bet manau, kad reikia atsakingai pasirinkti specialybę (kalbu iš patirties, nes pati 2 diplomus turiu bele kokius). Bakalaurą dar galima/pateisinama baigt bele kokį, nu stilia niekas neatvedė į protingą kelią, bet toliau rinktis reikia apgalvotai mirksiukas.gif

nupirktas del to kad ten tokie ir mokslai.. nugi mano brolis ten pat mokesi kur as istojau.. jama gi visus norincius, konkursu nera.. tai jei jau mano brolis baige tai zinok tikrai mokslu nerasta schmoll.gif lotuliukas.gif gal as po savo bakalauro kitaip galvoti pradejau, bet zinant kaip sunkiai as ten turejau dirbti ir kaip jis tiek del savo bakalauro tiek magistro nesistenge, tai zinai, ir atrodo taip atmestinai mirksiukas.gif del to ir nebijau kazkaip labai mokintis dvieju iskart, nes pagalvojus, jei jis dirbdamas ir gyvendamas vilniui sugebejo mokytis magistra kaune, tai as manau kad tureciau irgi sugebeti, juolab kad vietoj darbo as mokinsiuosi matematika.. tik va del matematiko neaisku ar ilgai as ten stenesiu biggrin.gif o del ekonomikos tai nebepergyvenu smile.gif seip ir nesimokinciau, bet va kai snore buvau, sake pas juos vieni ekonomistai, del to kad bankuose reik ekonomikos ir noriu ja tipo pasibaigti.. doh.gif kad paskui sustresne buciau cool.gif
Atsakyti
Zuiqti, ekonomika yra geras dalykas, mano magistras tarptautinė ekonomika, tai žinok bankams patinka, net į Hansa galėjau eit dirbt, buvau konkursą laimėjus, tik kad alga maža pasirodė ax.gif Pirma mano specialybė kaip sakiau dizainas, tai antra daug geresnė ir praktiškesnė, gali daug kokioj srityje dirbt. O mokslai tai juokingi, atėjus iš kito fako kur siaubingai mus spaudė ir griaužė, tai ekonomikos fake neturėjau ką veikt, magistrą baigiau su pagyrimus vien 9-10 ir mokiausi nemokamoje grupėje. taigi manau kad tikrai pripratusiai tau mokytis ekonomikos mokslas bus vieni juokai.
Atsakyti
Mano manymu, reikia tik džiaugtis, kad lengva mokytis ir tai nėra rodiklis to, kad studijos prastos ar kokios tai blogesnės.
Man VU buvo daug lengviau mokytis nei VPU, bet čia vėlgi dėl to, kad biškelį jau protas mano pažengęs (geraja prasme) buvo biggrin.gif

O ekonomika yra labai gerai mirksiukas.gif aš norėčiau irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 06 29, 13:21)
Zuiqti, ekonomika yra geras dalykas, mano magistras tarptautinė ekonomika, tai žinok bankams patinka, net į Hansa galėjau eit dirbt, buvau konkursą laimėjus, tik kad alga maža pasirodė  ax.gif Pirma mano specialybė kaip sakiau dizainas, tai antra daug geresnė ir praktiškesnė, gali daug kokioj srityje dirbt. O mokslai tai juokingi, atėjus iš kito fako kur siaubingai mus spaudė ir griaužė, tai ekonomikos fake neturėjau ką veikt, magistrą baigiau su pagyrimus vien 9-10 ir mokiausi nemokamoje grupėje. taigi manau kad tikrai pripratusiai tau mokytis ekonomikos mokslas bus vieni juokai.

tai nesakau kad blogas schmoll.gif bet va, matai, kai tave visa laika spaude ir kai verteisi per galva, ir tai tik bakalaure, o kai zmogus magistra gauna aisku ne uz aciu, bet daug lengviau nei as bakalaura gavau, tai ir pradedi save aukstint lotuliukas.gif bet jokiu budu nesakau kad blogai schmoll.gif va pvz apie vdu kai snekejau, buvo galima susidaryti vaizda kad as ju nepripazystu, sakiau gi kad man nelygis biggrin.gif bet aisku nebutu kur detis tai ir ten eiciau biggrin.gif
toliau, as i ekonomika labiau ir noriu nei i matematika, nes ten nebereikes verstis per galva, beto, specialybe jamciau draudimas ir bankininkyste, tai taip ir matau savo ateiti banke biggrin.gif bet.. bet gi matematikos bakalauras ne ka prastesnis schmoll.gif plius nemokamas.. ale kad jau pavargau as nuo ju.. nu neduodu net 50% kad as ten pasibaigsiu.. aisku jei noreciau viskas ymanoma, bet abejoju kad tas noras bus labai didziulis kai uzgrius tos nesamones vel, spaudimas ir pan doh.gif tai va, del to man ir sunku labai apsisprsti.. tai ka, ta proga ir jamu abu magistrus lotuliukas.gif o jei rimtai, tai iki rugsejo turiu laiko apsispresti.. g.gif jei neapsispresiu tai pasijamsiu abu ir liksiu be nieko lotuliukas.gif

QUOTE(BrBk @ 2007 06 29, 13:36)
Man VU buvo daug lengviau mokytis nei VPU, bet čia vėlgi dėl to, kad biškelį jau protas mano pažengęs (geraja prasme) buvo biggrin.gif

O ekonomika yra labai gerai mirksiukas.gif aš norėčiau irgi drinks_cheers.gif

tai jo, nedurnejam visgi biggrin.gif ir aciu dievui.. kuo toliau tuo lengviau viskas atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 29 birželio 2007 - 13:57
QUOTE(Laura* @ 2007 06 29, 07:00)
labas labas. parasyk, pas kokia ortodonte dejaisi, ir kiek tau metu (o gyveni airijoj, kaip suprantu) ir kai forumo moderatore gales, irasy tave i sarasiuka  mirksiukas.gif

Man 25. Breketinausi pas A.Poceviciu Baldente, Vilniuje 2007-06-29. Ish karto ir virshu, ir apachia apkauste smile.gif

P.S. taip taip gyvenu Airijoje, tai teks skraidyt nemazhai smile.gif
Atsakyti
Hello, kaip savaitgalis?
Atsakyti
Olia "aktyvas" bigsmile.gif
Savaitgalis turbūt buvo superinis, kad supermamos nei viena nepasigedo - šaunuolės thumbup.gif

Aš šiandien kaip robotukas ax.gif
Bet 4 darbo dienos ir man jau atostogos - va to ir laukiu mirksiukas.gif važiuosim su mama į Italiją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 07 02, 08:54)
Olia "aktyvas" bigsmile.gif
Savaitgalis turbūt buvo superinis, kad supermamos nei viena nepasigedo - šaunuolės thumbup.gif

Aš šiandien kaip robotukas ax.gif
Bet 4 darbo dienos ir man jau atostogos - va to ir laukiu mirksiukas.gif važiuosim su mama į Italiją biggrin.gif

oooooooooooooooooooooo, kaip tau faina smile.gif super thumbup.gif o brangiausias namie lieka uz bausme, kaip suprantu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, aš jau be breketų thumbup.gif tik jausmas labai keistas be geležiukų, rezultatai pranoko mano lūkesčius biggrin.gif pagaliau išsipildė mano svajonė, dabar galėsiu šypsotis visose nuotraukose wub.gif
P.S.prie vardo "vixia" parašykite nuėmimo datą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 07 02, 10:09)
oooooooooooooooooooooo, kaip tau faina smile.gif super  thumbup.gif o brangiausias namie lieka uz bausme, kaip suprantu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aga, jis bus vienas namuose ir darys ką nori, ba mama vežasi tik mane thumbup.gif jau po biškelį styguoju lagamino turinį lotuliukas.gif

QUOTE(Blogytė @ 2007 07 02, 10:50)
Sveikos, aš jau be breketų  thumbup.gif tik jausmas labai keistas be geležiukų, rezultatai pranoko mano lūkesčius  biggrin.gif pagaliau išsipildė mano svajonė, dabar galėsiu šypsotis visose nuotraukose  wub.gif
P.S.prie vardo "vixia" parašykite nuėmimo datą  biggrin.gif

thumbup.gif valio valio valio. kiek laiko nešiojai? man čia aktualiausias klausimas biggrin.gif

aš tai panikuoju, nes mano gydytoja atostogauja, o tai reiškia, kad viela ir liko išlūžusi doh.gif vėl dantai išsikraipys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2007 07 02, 09:50)
Sveikos, aš jau be breketų  thumbup.gif tik jausmas labai keistas be geležiukų, rezultatai pranoko mano lūkesčius  biggrin.gif pagaliau išsipildė mano svajonė, dabar galėsiu šypsotis visose nuotraukose  wub.gif
P.S.prie vardo "vixia" parašykite nuėmimo datą  biggrin.gif

nu super, sveikinam sveikinam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip tik vasarai cia tau drinks_cheers.gif
beje, zinok, kaip smagu girdet komplimentus 'kokia grazi tavo sypsena', kai visa laika ja slepdavai, o dabar va tokius zodzius sako zmones thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(BrBk @ 2007 07 02, 09:58)
aga, jis bus vienas namuose ir darys ką nori, ba mama vežasi tik mane thumbup.gif jau po biškelį styguoju lagamino turinį lotuliukas.gif
thumbup.gif valio valio valio. kiek laiko nešiojai? man čia aktualiausias klausimas biggrin.gif

na, bent jau zinai, kokia pizama veztis, linka imetus buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
moteriskos, gal kuri patarsit man g.gif ba nebezinau kur kreiptis.. zodziu mano kostiumas yra sejonas ir korsetas.. tai va, korsetas man lyg ir geras, bet mano papams tikrai ne schmoll.gif zodziu kai as ji susiverziu, tai papai labai susiploja uzsidejus stanika, kurkas geriau, bet irgi baisiai atrodo g.gif tai ku daryt? kad mano turtai graziai atrodytu? biggrin.gif paaiskinkit prasom vaikui kvailam verysad.gif
Atsakyti