QUOTE(Baisa @ 2007 07 03, 23:24)
Zuikeniukas ash tave uzsirashius 17 val, bet geriau ateik 16val, jei gali aisku
Anciuke, jiazau kaip uzpavydejau... Mir siu Sveikinu labai labai Man siandien dare higiena, visai fainai buvo, tik va soda tai labai nepatiko Viska nugrauze, ka tik galejo Sake valanda po nevalgyt, bet kadangi buvau nevalgius visa diena, tai nulekiau i makdonalda ir prisivalgiau....
asiu
man su ta smelaiasrove liezuvi nutarkavo ir dar su kazkokiu graztu lupa perdreske
nevalgiau tvarkingai, dar daugiau nei valanda ir numeciau puse kg

sveriausi netgi po sumustinio
uzrasyk mane kada nors kiti savaitei
QUOTE(Laura* @ 2007 07 04, 09:09)
Hello.
anciuke, prasom priimti sveikinimus dovanu kaip ir neturiu, o tai buciau perdavusi brbk, todel sveikinimai tiesiogiai tau
QUOTE(BrBk @ 2007 07 04, 10:36)
Hello
Ech, vakar dar atsigulus pagalvojau kokia anciuke laiminga miegodama ne su breketais, o jau su plokštele ir užmigau kūdikio miegu
Geros visoms dienos. Aš jau ir dunde jaučiu atostogas

geras cia

su dviem netgi plokstelem
atsibasliavau 500 Lt.
QUOTE(ex-s @ 2007 07 04, 11:42)
va aš irgi vis tikėjausi numest porą kg kai insuks varžtelį - galvojau valgyt negalėsiu bet kur tau ėdu kaip pasiutus ai, bet dzin man - vakar bandžiau pasišopinti tai kai kuriose pardose 34 išmiera man per didelė
tiesa, Antuk , tai kur tavo breketukus padėjo
kaip nueme su visu dratu taip ir liko jie kabeti, vienas apacioje nuluzo, o kitus gales toliau naudoti

nemaciau kur dejo. pacius breketus tai nulupo per kelias minutes, nesitikejau, kad taip greitai, maniau kad cia man viela pirmiausiai nukarpo ir nesupratu kam cia karpyti is kiekvieno tarpo, juk galima visa is karto istraukto, paskui tik su liezuviu pajauciau, kad nieko nebera
gero visoms savaitgalio, vaziuosiu uodu serti