Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

QUOTE(BrBk @ 2007 07 04, 16:56)
Nu matai, kadangi aš savo mergom pragydau kaip norėčiau per savo mergvakarį  su jachta plaukiot ir viso takoje aukštam lygyje be jokių striptizų, užduočių ir lakiojimų po miestą, tai man atrodo, kad man mergvakario nebus lotuliukas.gif o mes visgi darysim kitai savo draugei tongue.gif bet jinai irgi palaiko mano idėją, tai jai mergvakario irgi čiuju nematyt lotuliukas.gif

tai tu pati susimokek uz ta jahta ir bus tada bigsmile.gif
Atsakyti
Zuiki zuiki zuiki aliooooo lotuliukas.gif jeigu gali 15 val geriau ateik. Ar gerai? Labai labai prasau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2007 07 04, 21:38)
Zuiki zuiki zuiki aliooooo  lotuliukas.gif  jeigu gali 15 val geriau ateik. Ar gerai? Labai labai prasau smile.gif  4u.gif

akiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2007 07 03, 23:24)
Zuikeniukas ash tave uzsirashius 17 val, bet geriau ateik 16val, jei gali aisku

Anciuke, jiazau kaip uzpavydejau...  Mir siu    Sveikinu labai labai    Man siandien dare higiena, visai fainai buvo, tik va soda tai labai nepatiko    Viska nugrauze, ka tik galejo    Sake valanda po nevalgyt, bet kadangi buvau nevalgius visa diena, tai nulekiau i makdonalda ir prisivalgiau....

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
asiu 4u.gif
man su ta smelaiasrove liezuvi nutarkavo ir dar su kazkokiu graztu lupa perdreske blink.gif
nevalgiau tvarkingai, dar daugiau nei valanda ir numeciau puse kg lotuliukas.gif sveriausi netgi po sumustinio tongue.gif

uzrasyk mane kada nors kiti savaitei ax.gif

QUOTE(Laura* @ 2007 07 04, 09:09)
Hello.

anciuke, prasom priimti sveikinimus  dovanu kaip ir neturiu, o tai buciau perdavusi brbk, todel sveikinimai tiesiogiai tau 

QUOTE(BrBk @ 2007 07 04, 10:36)
Hello
Ech, vakar dar atsigulus pagalvojau kokia anciuke laiminga miegodama ne su breketais, o jau su plokštele ir užmigau kūdikio miegu

Geros visoms dienos. Aš jau ir dunde jaučiu atostogas

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras cia lotuliukas.gif su dviem netgi plokstelem atsibasliavau 500 Lt. blink.gif

QUOTE(ex-s @ 2007 07 04, 11:42)
va aš irgi vis tikėjausi numest porą kg kai insuks varžtelį - galvojau valgyt negalėsiu    bet kur tau  ėdu kaip pasiutus  ai, bet dzin man - vakar bandžiau pasišopinti tai kai kuriose pardose 34 išmiera man per didelė 

tiesa, Antuk  , tai kur tavo breketukus padėjo 

kaip nueme su visu dratu taip ir liko jie kabeti, vienas apacioje nuluzo, o kitus gales toliau naudoti lotuliukas.gif nemaciau kur dejo. pacius breketus tai nulupo per kelias minutes, nesitikejau, kad taip greitai, maniau kad cia man viela pirmiausiai nukarpo ir nesupratu kam cia karpyti is kiekvieno tarpo, juk galima visa is karto istraukto, paskui tik su liezuviu pajauciau, kad nieko nebera

gero visoms savaitgalio, vaziuosiu uodu serti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2007 07 04, 23:02)
pacius breketus tai nulupo per kelias minutes, nesitikejau, kad taip greitai, maniau kad cia man viela pirmiausiai nukarpo ir nesupratu kam cia karpyti is kiekvieno tarpo, juk galima visa is karto istraukto, paskui tik su liezuviu pajauciau, kad nieko nebera

Geras, net nepajutai... O tai kodėl tada sako, kad labai skausminga ir nemaloni procedūra tas breketų nuėmimas g.gif
Atsakyti
Sveikinu ančiukę labai labai thumbup.gif thumbup.gif

Baisa jeigu gali parašyk kur dareisi higieną, man reikia pasidaryt, bet kažkaip vis nerandu kur normaliai daro, o man dar amžinai ką nors pridirba, tai norėčiau bent švelnesnio darbo ax.gif Mestelk adresiuką ir telefoniuką to kabineto kur dareisi blush2.gif Ačiū išanksto blush2.gif

Laukiu su nerimu aš tų breketų, labai nelaukiu gumų ir žiedų doh.gif po vieną kart nesėkmingai bandyto dėt žiedo, turbūt kažką panašaus vėl dės, aš turiu didžiulį randą žande, prieš kelis metus sugalvojo viena ortodontė kad man dės kažkokius ūsūs, tai bandė žiedą įspraust, tas lūžo tada ranka jos sprūdo ir kaip pervarė man žandą, iki šiol guzas didelis likęs, o tepasakė, ai nieko baisaus doh.gif Fui kaip nekenčiu grubių gydytojų, ne tas žodis doh.gif Tikiuosi kad Latkauskienė nėra tokia grubi g.gif O žiedai man atrodo kažkokia tragedija, bet teks kentėt kaip jums visoms, jeigu dar kokių siurprizų neišlys iki to blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 07 05, 09:00)
Laukiu su nerimu aš tų breketų, labai nelaukiu gumų ir žiedų  doh.gif po vieną kart nesėkmingai bandyto dėt žiedo, turbūt kažką panašaus vėl dės, aš turiu didžiulį randą žande, prieš kelis metus sugalvojo viena ortodontė kad man dės kažkokius ūsūs, tai bandė žiedą įspraust, tas lūžo tada ranka jos sprūdo ir kaip pervarė man žandą, iki šiol guzas didelis likęs, o tepasakė, ai nieko baisaus  doh.gif Fui kaip nekenčiu grubių gydytojų, ne tas žodis  doh.gif Tikiuosi kad Latkauskienė nėra tokia grubi  g.gif  O žiedai man atrodo kažkokia tragedija, bet teks kentėt kaip jums visoms, jeigu dar kokių siurprizų neišlys iki to  blush2.gif  wub.gif

ojesau blink.gif blink.gif kas cia tokia? doh.gif maniske labai maloni tongue.gif kazkada uzkliude mano lupa tai kar pradejo atsiprasineti, o as guliu ir atrodo kad jai skauda o ne man lotuliukas.gif nes jau taip pergyveno unsure.gif uz tai ji man ir patinka wub.gif del to turbut ir priskirta vaikams.. nes labai jau svelni teta.. wub.gif ehhh... pasigyriau laugh.gif
Atsakyti
Hello bigsmile.gif
Atostogos atostogos atostogos thumbup.gif jau ant mano nosies galiuko thumbup.gif

bet užtat kiek darbo daug rolleyes.gif
Atsakyti
Zuikenas, aciu 4u.gif

Anciuke, galiu priimti treciadieni, jei tinka, tik laika parashyk 4u.gif

Linete, dariausi Ortodontijos centre, man visai nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2007 07 05, 09:11)
Zuikenas, aciu 4u.gif

Anciuke, galiu priimti treciadieni, jei tinka, tik laika parashyk  4u.gif

Linete, dariausi Ortodontijos centre, man visai nieko  4u.gif

tai gerai Baisa, tada eisiu ten darytis.

Zuiqti, net nepamenu tos ortodontės pavardės, bet ji dirbo bent jau prieš du metus
Žeimenos g. esančiioje stomatologijos klinikoje. Fui kokia nemaloni. Tau pasisekė kad taviškė tokia maloni thumbup.gif
Atsakyti
Ką tik grįžau iš ortodontės, uždėjo elastikus šįkart jau ir pasakė, kad pusė darbo jau padaryta, taigi jei sąžiningai nešiosiu gumas ir nesimuliuosiu, tai už pusmečio gresia nubreketinimas! thumbup.gif Labai bijau tuo patikėt ir pernelyg apsidžiaugt, nusiteikt ir užsisvajot, kad paskui netektų jo dar kokį pusmetį nukėlinėti, nes juk buvau nusiteikus mažiausiai pusantrų metų nešiot, o šiaip tai dvejus, o gal net ir dvejus su puse, o čia tik metai (na gal su trupučiu) gautųsi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 05 liepos 2007 - 11:43
QUOTE(Enita @ 2007 07 05, 12:41)
Ką tik grįžau iš ortodontės, uždėjo elastikus šįkart jau ir pasakė, kad pusė darbo jau padaryta, taigi jei sąžiningai nešiosiu gumas ir nesimuliuosiu, tai už pusmečio gresia nubreketinimas! 

thumbup.gif jo jo, čia panašiai kaip man - iš pradžių už pusmečio, vėliau vasarą, dar vėliau rugsėjį, galiausiai - kitais metais lotuliukas.gif

Alia vis tiek Tau nuoširdžiai linkiu, kad gydytojos žodžiai būtų pranašiški 4u.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti