Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 03, 09:22)
nevaikstau as pas jokius diedus.. persikraustem mes tik tai ir prapuole besikraustant  doh.gif  blink.gif

o kur jus persikraustet? g.gif gi jau senokai remontuojates ta buta, ir kaip suprantu, jame ir gyvenat? ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 07 03, 10:29)
o kur jus persikraustet?  g.gif gi jau senokai remontuojates ta buta, ir kaip suprantu, jame ir gyvenat? ar ne?

i kita kambari lotuliukas.gif laugh.gif laugh.gif

Baisa listen.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 03, 09:33)
i kita kambari  lotuliukas.gif  laugh.gif laugh.gif

Baisa  listen.gif

tikrai puiki galimybe buvo pamest savo daiktus blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 07 03, 10:59)
tikrai puiki galimybe buvo pamest savo daiktus  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai zinai, neturi dabar daiktai dar savo vietos.. bo senus baldus isvezem, o nauji dar patys be vietos stovi.. zodziu bardakas pas mus didziulis blush2.gif
Atsakyti
gerai moteriskaites, pasakykit jus man kad juodas kaliosas prie alyvines sukneles netinka.. ane? nu as taip galvoju.. ale pradejo man pudrint smegenus kad grazu blink.gif as kai vaikas ne prie meno, nu bet man vistiek atrodo kad prie alyvines labiau baltas kaliosas tinka doh.gif ar kazkas sviesaus..
Atsakyti
Mergaitės flirt.gif
su dideliausiu pavydu ir džiaugsmu (čia tas džiaugsmas tik tarp kitko jeigu ką lotuliukas.gif ) skelbiu, kad anciuke jau irgi turi holivudinę šypseną thumbup.gif

Esu įpareigota iš jūsų surinkti dovanas tokia nuostabia, džiaugsminga ir iškilminga proga tongue.gif lotuliukas.gif (oi gausiu velnių dėl dovanų, alia nenumirsiu biggrin.gif )

--------------
*****, mergos kaip jums faina, kad jūs jau be geležų rolleyes.gif tkrai nuo dūšios pavydžiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 07 03, 13:41)
Mergaitės flirt.gif
su dideliausiu pavydu ir džiaugsmu (čia tas džiaugsmas tik tarp kitko jeigu ką lotuliukas.gif ) skelbiu, kad anciuke jau irgi turi holivudinę šypseną thumbup.gif

Na va, patyliukiais paslapčia, niekam nieko nesakius, ėmė ir nusibreketavo smile.gif Su kuo ir sveikinam thumbup.gif
Atsakyti
ale kokia nepagyrune blink.gif lotuliukas.gif
antuk imk 4u.gif ir mane in darba laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 03, 14:05)
ale kokia nepagyrune  blink.gif  lotuliukas.gif 
antuk imk  4u.gif  ir mane in darba laugh.gif

ei ei, Zuiki, dovanas gi sakiau, kad prašom įteikinėti per mane tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 07 03, 14:22)
ei ei, Zuiki, dovanas gi sakiau, kad prašom įteikinėti per mane tongue.gif  biggrin.gif

grazi tu ir be dovanu tongue.gif o jei jau taip nori tai jamk ir tu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 03 liepos 2007 - 13:24
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 03, 14:23)
grazi tu ir be dovanu tongue.gif o jei jau taip nori tai jamk ir tu  4u.gif

aga, labai graži lotuliukas.gif su amžinais geležais lotuliukas.gif plius dar dantis šiandien skauda doh.gif

ačiū už balioną bigsmile.gif ką tau duoti gero ar skanaus? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 07 03, 14:31)
aga, labai graži lotuliukas.gif su amžinais geležais lotuliukas.gif plius dar dantis šiandien skauda doh.gif

ačiū už balioną bigsmile.gif ką tau duoti gero ar skanaus? rolleyes.gif  biggrin.gif

kaliosa man duok laugh.gif
Atsakyti