Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

ex-s, pasikviesk mane i pokalbi del darbo biggrin.gif reik man praktikos (pokalbiu).. nu jau taip visi issiaiskina kad as dirbti per labiausia ir nenoriu doh.gif

antuk, o tu rekomenduok mane, sakyk geresnio vaiko nerasit biggrin.gif

zodziu nieko gero sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 12, 14:44)
ex-s, pasikviesk mane i pokalbi del darbo  biggrin.gif  reik man praktikos (pokalbiu).. nu jau taip visi issiaiskina kad as dirbti per labiausia ir nenoriu  doh.gif

antuk, o tu rekomenduok mane, sakyk geresnio vaiko nerasit biggrin.gif

zodziu nieko gero sad.gif

Pas ančiukę užsuki, o pas mane tai nereikia? g.gif Turėtum dvi rekomendacijas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2007 07 12, 17:07)
Pas ančiukę užsuki, o pas mane tai nereikia?  g.gif Turėtum dvi rekomendacijas tongue.gif

obana bigsmile.gif zekit kas acibudo.. antuke tai ten uz kitu duru dirba, kur ejau, tai ir susitikom tongue.gif o tu kur dirbi? kita kart ir pas tave ateisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 12, 16:08)
obana  bigsmile.gif  zekit kas acibudo.. antuke tai ten uz kitu duru dirba, kur ejau, tai ir susitikom tongue.gif o tu kur dirbi? kita kart ir pas tave ateisiu biggrin.gif

Paskambink kai būsi, nusileisiu iki ančiukės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2007 07 12, 17:09)
Paskambink kai būsi, nusileisiu iki ančiukės wink.gif

o as uzrasiau kad tave pazystu tongue.gif o anciukes nerasiau lotuliukas.gif (jos pavardes nzn)

beje, tau gal reikia kokiu darbenykiu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 12 liepos 2007 - 16:12
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 12, 16:12)
o as uzrasiau kad tave pazystu tongue.gif o anciukes nerasiau  lotuliukas.gif  (jos pavardes nzn)

beje, tau gal reikia kokiu darbenykiu? biggrin.gif

Kad žinok nereikia, pati darbo neturiu ir dar kitą savaitę neturėsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2007 07 12, 17:16)
Kad žinok nereikia, pati darbo neturiu ir dar kitą savaitę neturėsiu tongue.gif

bedarbe hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 12, 16:20)

Siūlė atostogų eiti, ale aš vėliau suplanavus, tai atsisakiau biggrin.gif

Bet žiūriu temoje nykuma, tyluma... Jau net kasdien perskaityt spėju, kai po cielas 3 žinutes teprirašot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2007 07 12, 17:24)
Siūlė atostogų eiti, ale aš vėliau suplanavus, tai atsisakiau biggrin.gif

Bet žiūriu temoje nykuma, tyluma... Jau net kasdien perskaityt spėju, kai po cielas 3 žinutes teprirašot  lotuliukas.gif

tai ko pati tyli jigu skaitai?

klausykis, o man daba nelaime kokia nutiko verysad.gif icq kazkas mano nuvoge.. is pradziu nukonektino ir parase kad kitas kompas prisijunge, o daba isvis neatpazysta paswordo doh.gif ir manord zinau kodel blush2.gif kazka neaiskaus atidariau.. kapec man? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 12, 16:30)
tai ko pati tyli jigu skaitai?

klausykis, o man daba nelaime kokia nutiko  verysad.gif  icq kazkas mano nuvoge.. is pradziu nukonektino ir parase kad kitas kompas prisijunge, o daba isvis neatpazysta paswordo  doh.gif  ir manord zinau kodel  blush2.gif  kazka neaiskaus atidariau.. kapec man?  doh.gif

Tai kad nei viena nieko gero neparašo, tai ir aš neturiu ką parašyt biggrin.gif

O tu virusą pasigavai ir dar man linką permetei mirksiukas.gif Ale kai tokį jau antrą gaunu tai ir neatidarinėju nei vieno tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2007 07 12, 17:47)
Tai kad nei viena nieko gero neparašo, tai ir aš neturiu ką parašyt biggrin.gif

O tu virusą pasigavai ir dar man linką permetei mirksiukas.gif Ale kai tokį jau antrą gaunu tai ir neatidarinėju nei vieno tongue.gif

tai kad visiem mano draugam persiunte tikiu, ale ku dabar daryt man? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 12, 16:50)
tai kad visiem mano draugam persiunte tikiu, ale ku dabar daryt man?  doh.gif

Bandyk su kokiu antivirusu praskanuoti pradžiai. Paskui ICQ puslapyje paprašyk, kad naują slaptažodį atsiųstų arba pasikeisti duotų. Gal el. pašto nebus pakeitęs tas virusas.
O šiaip pabandyk nueiti į go.icq.com ir iš ten pasijungti, gal tik pati programa užsikrėtė, kad nieko nepriima g.gif
Atsakyti