Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

QUOTE(fukuotukaf @ 2007 07 12, 17:55)
Bandyk su kokiu antivirusu praskanuoti pradžiai. Paskui ICQ puslapyje paprašyk, kad naują slaptažodį atsiųstų arba pasikeisti duotų. Gal el. pašto nebus pakeitęs tas virusas.
O šiaip pabandyk nueiti į go.icq.com ir iš ten pasijungti, gal tik pati programa užsikrėtė, kad nieko nepriima g.gif

prisijungti neleidzia nete.. pasto nezinau kuris ten buvo.. nes tas kuri suvedziau netiko.. zodziu kapec cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 11, 14:14)
va baisa pasirode, tai prisiminiau, ale zinokites ji ka man padare  blink.gif  saves veidrodyje neatpazinau  blink.gif  o diedas kai pamate, tai va taip spoksojo  bigsmile.gif

antuk, ryt ateisiu pas tave  4u.gif  pakvieto ant kito pokalbio, i vadybininkus.. snekejau su daiva, tai ji man sake, kad tam finansininkui ar kokiam ten kur buvau pries tai, reikia patirtis ir kad nei nebesvajociau ten  biggrin.gif  ale tai nafik tada mane kvietesi isvis?  doh.gif

tai foto bus? tongue.gif kaip pokalbis?
QUOTE(fukuotukaf @ 2007 07 12, 17:07)
Pas ančiukę užsuki, o pas mane tai nereikia?  g.gif Turėtum dvi rekomendacijas tongue.gif

4u.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 12, 17:12)
o as uzrasiau kad tave pazystu tongue.gif o anciukes nerasiau  lotuliukas.gif  (jos pavardes nzn)

beje, tau gal reikia kokiu darbenykiu? biggrin.gif

fktk - suzinojau kuo dirbi is zuikio anketos tongue.gif

man 38,7 temperaturos cray.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2007 07 12, 20:22)
tai foto bus?  tongue.gif  kaip pokalbis?

4u.gif
fktk - suzinojau kuo dirbi is zuikio anketos  tongue.gif

man 38,7 temperaturos  cray.gif

bus gal blush2.gif

aik kakot, nesisaipyk is manes biggrin.gif prie kampiuterio dirba ji biggrin.gif negrazu taip, skaityt vaiko anketa ir juoktis uz akiniu unsure.gif biggrin.gif

tai ant bilietieniaus gal jau eisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 12 liepos 2007 - 20:32
QUOTE(anciuke @ 2007 07 12, 19:22)
fktk - suzinojau kuo dirbi is zuikio anketos  tongue.gif
man 38,7 temperaturos  cray.gif

Reikės kada užeit išsiaiškint, kuo aš iš tikro dirbu lotuliukas.gif
Tai kaip dabar sugebėjai vasarą susirgt blink.gif Kiba su mandarinais lankyt reikės pareit? g.gif
Atsakyti
nu baikit saipytis blush2.gif o tai rimtai jau sarmata..

beje, siandien antukas man komplimenta kad skele flirt.gif
paklause kodel mano nosis raudona blink.gif ir nesulaukus acakymo priejo isvados kad as vakar pjokavau blink.gif
Atsakyti
Sveikutės, tipo atostogauju, tai kažkaip nėra kada prie neto prisijungt, su jumis pabendraut blush2.gif Oras š... tai kažkaip ir atostogų nesijaučia. Ech, jau pirmadienį kogero į darbą reks grįžt, tai nieko doro, nesigavo normalių atostogų mums su diedu, nes po savaitės reikia grįžt darban blink.gif Na kaip nors, dar vieną savaitėlę turėsiu normalią, o p to įlysiu į ortodontės gniaužtus biggrin.gif dar po savaitės man deda gumas ir po to jau breketai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2007 07 12, 23:44)
Reikės kada užeit išsiaiškint, kuo aš iš tikro dirbu  lotuliukas.gif
Tai kaip dabar sugebėjai vasarą susirgt blink.gif Kiba su mandarinais lankyt reikės pareit? g.gif

buciau zinojusi g.gif kazkaip tie mandarinai is antro auksto nenusileido lotuliukas.gif
padirbau puse dienos, jau gydausi normaliai lovytej, tiksliau prie kompo lotuliukas.gif kai kreciau termometra kazkaip atitruko jo skale ir dabar slankiojasi po visa, gali kiek nori nusistatyti temperaturos ar 37 ar 39 lotuliukas.gif tai pabusiu truputi su 39 lotuliukas.gif
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 13, 00:30)
nu baikit saipytis  blush2.gif  o tai rimtai jau sarmata..

beje, siandien antukas man komplimenta kad skele  flirt.gif
paklause kodel mano nosis raudona  blink.gif  ir nesulaukus acakymo priejo isvados kad as vakar pjokavau  blink.gif

aik tu, taigi cia bajeris, buna gi zmonems nuo jaudulio, skubejimo ir pan lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anciuke: 13 liepos 2007 - 15:42
Pirma karta uzklydau i sia tema ir apakau blink.gif
Kodel pirmajame poste parasyta,kad pas vienetele ILONA TERCIJONAITE grieztai nerekomenduojama detis breketus??? blink.gif blink.gif blink.gif
Labai prasau paasikinkit, kuom ten prasciau, blogiau ar pan??? blush2.gif
Atsakyti
machiau fukuotukaf buvo smile.gif uzhrashe mane i sarashiuka, bet data ten neteisinga unsure.gif breketuota pasidariau 2007-06-26 smile.gif ir dar mano vardas pagaliau pasikeite i juratelle ish jurateka
fukuotuk, jei nesunku, butu super jei viska pakeistum ax.gif achiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratelle @ 2007 07 13, 16:01)
machiau fukuotukaf buvo smile.gif uzhrashe mane i sarashiuka, bet data ten neteisinga  unsure.gif breketuota pasidariau 2007-06-26 smile.gif ir dar mano vardas pagaliau pasikeite i juratelle ish jurateka
fukuotuk, jei nesunku, butu super jei viska pakeistum  ax.gif  achiu smile.gif

Na tai kaip dabar tavo dantukai su breketais laikosi ax.gif Ar dar skauda?
Atsakyti
QUOTE(moonlight @ 2007 07 13, 15:50)
Pirma karta uzklydau i sia tema ir apakau  blink.gif 
Kodel pirmajame poste parasyta,kad pas vienetele ILONA TERCIJONAITE grieztai nerekomenduojama detis breketus???  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Labai prasau paasikinkit, kuom ten prasciau, blogiau ar pan???  blush2.gif

i saulele ir mane asmeniskai kreipkis mes nusviesim tave:))))
merginos isimkit mane is saraso as jau po viskam, primenu data balandzio 24...
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 07 13, 16:36)
Na tai kaip dabar tavo dantukai su breketais laikosi  ax.gif Ar dar skauda?

neskauda .. tik niezhtejo labai biggrin.gif viskas labai chiki .. labai patinka .. labai laiminga, nes jau ilgaaaai ilgaaaai tu gelezhiuku norejau smile.gif
Atsakyti