Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 16, 16:28)
o i ji sunku patekti  biggrin.gif  blata reik tureti, arba kysi duoti..  biggrin.gif

jei rimtai tai parasyk kada ir kur susidejai breketus, pas kokia gydytoja, kiek tau metu ir pan.  mirksiukas.gif 
moteros, geleziniais zubais, ale jus man pasakykit, kas gi lauke acitiko?  blink.gif  jezau, as ciut neapsiblioviau beajdama  blink.gif  is kur tie vabalai ackrido? ir kokio velnio jie prie manes lenda?  unsure.gif  doh.gif

lotuliukas.gif Pas mus tai nėra jokių vabalų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 07 16, 16:44)
lotuliukas.gif  Pas mus tai nėra jokių vabalų  blink.gif

pas mus ju vakar irgi dar nebuvo blink.gif mamai skundziausi, tai sake vilniui irgi yra, galvojau kad tik kaunas apsiveise doh.gif o jie toki kaip dideles skruzdes, tik dar su sparnais.. daba vaidenasi kad po kuna ropoja doh.gif ir taip ykyriai lenda bletstvos doh.gif nebeeisiu daugiau i lauka kol ju neissinaikins schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 16, 16:57)
pas mus ju vakar irgi dar nebuvo  blink.gif  mamai skundziausi, tai sake vilniui irgi yra, galvojau kad tik kaunas apsiveise  doh.gif  o jie toki kaip dideles skruzdes, tik dar su sparnais.. daba vaidenasi kad po kuna ropoja  doh.gif  ir taip ykyriai lenda bletstvos  doh.gif  nebeeisiu daugiau i lauka kol ju neissinaikins  schmoll.gif

Ai žinau tuos baidykles scare.gif Pas mus kiekvieną vasarą jų sezonas būna doh.gif Visas aplipęs vaikštai unsure.gif Nu jau kaip aš jų nemėgstų ir kokią savaitę jie būna kol išnyksta bash.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 07 16, 17:01)
Ai žinau tuos baidykles  scare.gif  Pas mus kiekvieną vasarą jų sezonas būna  doh.gif  Visas aplipęs vaikštai  unsure.gif  Nu jau kaip aš jų nemėgstų ir kokią savaitę jie būna kol išnyksta  bash.gif

tai va, is mus turbut ir skris pas jus blink.gif greiciau jie isskristu, vis jum o ne mum vargas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 16, 17:05)
tai va, is mus turbut ir skris pas jus  blink.gif  greiciau jie isskristu, vis jum o ne mum vargas  lotuliukas.gif

aggressive.gif Baik tu čia lotuliukas.gif Tai jau neišvengsim mes jų, bet užtat kaip gerai - galės poilsiautojus pult hah.gif Nes jau taip jie man atsibodo lotuliukas.gif gun_bandana.gif
Pilnas miestas, visi stumdos, grūdas - neįmanoma praeit doh.gif
Atsakyti
hello

palikit vasara, pasiimkit vabalus blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 07 15, 19:15)
Tai vat ir galvoju safyrinius, kad svarbiausia pati gerai jausčiaus... smile.gif  O va dėl rovimo tai baisu, nes turbūt ir skauda, o jau išrovus turbūt ir valgyt nieko apart skystų jogurtukų ar ko neįmanoma  doh.gif  Dar kai abejuose pusėsese  rolleyes.gif  Ai nieko atkentėsiu iš tikrųjų tuos 1.5 metų ir turėsiu užtat gražią šypseną wub.gif  O man pačiai žmoguje šypsena gražiausias dalykas smile.gif  4u.gif

Tik nereikia jogurtais gasdintis, jeigu bus paprastas rovimas mirksiukas.gif Kaip Laura rašė, tik pirmą dieną karšto valgyt negalėsi, o po to aš ir po sudėtingesnio rovimo su siuvimu viską valgiau rolleyes.gif

QUOTE(anciuke @ 2007 07 16, 08:27)
tai ziures bet kuriuo atveju  tongue.gif  Bet zinai ka, kai uzsidesi breketus, pati pradesi visiems i dantis ziureti  lotuliukas.gif  ypac kur kokie kreivi  lotuliukas.gif  ir baisetis " siaubas, kokie dantys ir kodel jis/ji breketu nesideda" - cia visoms breketininkems tokia patologija issivysto  lotuliukas.gif

Paskaičiau ir pagalvojau, kaip gerai, kad su tuo vienadančiu zuikiu bendrauti nebereikia lotuliukas.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 16, 15:28)
moteros, geleziniais zubais, ale jus man pasakykit, kas gi lauke acitiko?  blink.gif  jezau, as ciut neapsiblioviau beajdama  blink.gif  is kur tie vabalai ackrido? ir kokio velnio jie prie manes lenda?  unsure.gif  doh.gif

Man tai uodai baisiau, negu tie sparnuoti vabalai. Sukandžiojo visą per savaitgalį, tai dabar guzai net iššoko nuo kasymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2007 07 16, 18:04)
Tik nereikia jogurtais gasdintis, jeigu bus paprastas rovimas mirksiukas.gif Kaip Laura rašė, tik pirmą dieną karšto valgyt negalėsi, o po to aš ir po sudėtingesnio rovimo su siuvimu viską valgiau rolleyes.gif

Tai gerai nes tie jogurtai man baisu, tokia mėgstanti pavalgyt esu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 16, 12:02)
jamk baliona  4u.gif  biggrin.gif

antuk, o ka gi tu cia dabar pragydai?  blink.gif  pati gi bijojaisi geleziniu breketu  lotuliukas.gif  ar kodel keramikinius dejaisi?

o kad juoktusi is breketu, tai buvo ir bus, bet man gaila ne tu is kuriu juokiasi, o tu kurie juokiasi, nesvarbu tiesus dantys ar ne tiesus, bet kai intelekto nulis tai jau nei breketai nei nieks nebepades tokiems  schmoll.gif

Ačiū blush2.gif O dėl pajuokų tai niekada neteko susidurti su tuo, nei niekada nespokso niekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 07 16, 17:15)
bet užtat kaip gerai -  galės poilsiautojus pult  hah.gif  Nes jau taip jie man atsibodo  lotuliukas.gif  gun_bandana.gif

zek tik man i dantis neduok kai atvaziuosiu is to pykcio biggrin.gif lotuliukas.gif gaila, visgi daug i juos investuota jau lotuliukas.gif

QUOTE(Laura* @ 2007 07 16, 17:34)
hello

palikit vasara, pasiimkit vabalus  blink.gif  blink.gif  blink.gif

kas tau juos jams doh.gif vasara geriau ir vel pasijams, o ne vabala

QUOTE(fukuotukaf @ 2007 07 16, 18:04)
Paskaičiau ir pagalvojau, kaip gerai, kad su tuo vienadančiu zuikiu bendrauti nebereikia lotuliukas.gif

g.gif nesupratau blink.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Is Vilniaus as esu ir lankausi pas D.Latkauskienė. O uzdejo breketus 2006.geguzes 3d virsuje, o apacioje rudeni, spali, dienos nearsimenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 16, 20:29)
zek tik man i dantis neduok kai atvaziuosiu is to pykcio  biggrin.gif  lotuliukas.gif  gaila, visgi daug i juos investuota jau  lotuliukas.gif

Pasistenksiu susilaikyt lotuliukas.gif O pas mus jau pradėjo tos sparnuotos skruzdės skrist - jau mėtos po kelias ant asfalto mega_shok.gif
Atsakyti