Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 16, 19:29)
g.gif  nesupratau  blink.gif  g.gif  biggrin.gif

Čia ne apie tave, labai greitai suasmeninai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 07 16, 21:42)
Pasistenksiu susilaikyt  lotuliukas.gif O pas mus jau pradėjo tos sparnuotos skruzdės skrist - jau mėtos po kelias ant asfalto  mega_shok.gif

gerai kai man nereikia niekur eiti lotuliukas.gif uzsidarysiu langus ir nei nepastebesiu kaip jie isskris
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 16, 22:26)
gerai kai man nereikia niekur eiti  lotuliukas.gif  uzsidarysiu langus ir nei nepastebesiu kaip jie isskris

Jo... Jums gerai...Pas mus jie užsibūna ilgiausiai - ir vis tie poilsiautojai kalti, žmonių daug visi ilsis, tai ir skruzdės atlekia gun_bandana.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 07 16, 22:32)
Jo... Jums gerai...Pas mus jie užsibūna ilgiausiai - ir vis tie poilsiautojai kalti, žmonių daug visi ilsis, tai ir skruzdės atlekia  gun_bandana.gif  lotuliukas.gif

kas cia per poilsis su jomis nesupruntu g.gif schmoll.gif
kaunietes, prasom mane informuoti ar siandien dar gyvi tie padarai? jei gyvi tai as nelysiu i lauka schmoll.gif nors ir reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2007 07 16, 18:04)

Paskaičiau ir pagalvojau, kaip gerai, kad su tuo vienadančiu zuikiu bendrauti nebereikia lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as vis dar galvoju, kad jam reikia pasakyti lotuliukas.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 17, 07:54)
kas cia per poilsis su jomis nesupruntu  g.gif  schmoll.gif
kaunietes, prasom mane informuoti ar siandien dar gyvi tie padarai? jei gyvi tai as nelysiu i lauka  schmoll.gif  nors ir reikia  g.gif

nera tu vabalu ir vakar nebuvo, gal per daug i vakarus buvai nuklydusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2007 07 17, 10:24)
lotuliukas.gif  as vis dar galvoju, kad jam reikia pasakyti  lotuliukas.gif
nera tu vabalu ir vakar nebuvo,  gal per daug i vakarus buvai nuklydusi  lotuliukas.gif

o tie vabalai dar ir nedurni pasirodo blink.gif prie ligoniu jie nekimba lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Šiandien žada karščiausia šios vasaros dieną... bigsmile.gif Pas mane weather bug jau 9 valanda ryto rodo 28 laipsnius Palangoj karsta.gif Tai jau jaučiu kiek diena bus lotuliukas.gif O pas jus Kaune, Vilniuje dar karščiau bus tongue.gif Nieko pagaliau vasara atėjo clap.gif Galetų ir skruzdės šian prie asfalto nuo karščio prikept lotuliukas.gif Ot būtų džiaugsmo... O manęs dar kraustymasis į naujus namus per tokį karštį laukia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
pasiuskit kas nors bent shiek tiek to karshchio ir man!!! please! pasiilgau saulutes labai jau .. verysad.gif
Atsakyti
Labas mergaičiukės, jūs šaunuolės thumbup.gif BrBk nėra, taip į temą plepat thumbup.gif
Aš į temą irgi parašysiu - vakar pasidariau higieninį valymą, persiblombavau vieną dantą thumbup.gif

p.s. visgi įstojau į Romerį, pasirašiau penktadienį sutartį ir pėdinsiu rudenį mokytis cool.gif

Šiandien aš vėl Druskininkuose, karštis unreal doh.gif šeštadienį į kelionę, jeigu kojų nepakratysim, tai grįšiu pirmadienį į darbą. po savaitės. o aš tai super blond totali tongue.gif panašiai kaip ex-s oro uoste, taip aš darbe suskėliau - kai turėjau atostogauti, tą savaitę aš ėjau į darbą doh.gif taip savaitę savo atostogų praleidau darbe.
Nu žodž.

Linkėjimai visoms, Laurai gerų atostogų drinks_cheers.gif jeigu būsi Dzūkijoj, nebūk kaip anciuke, paskambink man biggrin.gif
fukuotukaf thumbup.gif kad pasirodei.
Iki.
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 07 17, 13:12)
Labas mergaičiukės, jūs šaunuolės thumbup.gif BrBk nėra, taip į temą plepat thumbup.gif
Aš į temą irgi parašysiu - vakar pasidariau higieninį valymą, persiblombavau vieną dantą thumbup.gif

p.s. visgi įstojau į Romerį, pasirašiau penktadienį sutartį ir pėdinsiu rudenį mokytis cool.gif

Šiandien aš vėl Druskininkuose, karštis unreal doh.gif šeštadienį į kelionę, jeigu kojų nepakratysim, tai grįšiu pirmadienį į darbą. po savaitės. o aš tai super blond totali tongue.gif panašiai kaip ex-s oro uoste, taip aš darbe suskėliau - kai turėjau atostogauti, tą savaitę aš ėjau į darbą doh.gif taip savaitę savo atostogų praleidau darbe.
Nu žodž.

Linkėjimai visoms, Laurai gerų atostogų drinks_cheers.gif jeigu būsi Dzūkijoj, nebūk kaip anciuke, paskambink man biggrin.gif
fukuotukaf thumbup.gif kad pasirodei.
Iki.

Tai antros savates jau nebeleidzia pasiimti blink.gif prazioplinai ir viskas g.gif

Na, kad as buvau kazkur giriu gludumoj, per lietu mirksiukas.gif

Sugalvojau, reikia susiorganizuoti pas Burbuka grybavima koki tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 07 17, 11:54)
Šiandien žada karščiausia šios vasaros dieną... bigsmile.gif  Pas mane weather bug jau 9 valanda ryto rodo 28 laipsnius Palangoj  karsta.gif  Tai jau jaučiu kiek diena bus  lotuliukas.gif  O pas jus Kaune, Vilniuje dar karščiau bus  tongue.gif  Nieko pagaliau vasara atėjo  clap.gif Galetų ir skruzdės šian prie asfalto nuo karščio prikept  lotuliukas.gif  Ot būtų džiaugsmo... O manęs dar kraustymasis į naujus namus per tokį karštį laukia  doh.gif  biggrin.gif

nu va, tai tokiu oru tik prie juros lindeti reikia verysad.gif

QUOTE(juratelle @ 2007 07 17, 12:13)
pasiuskit kas nors bent shiek tiek to karshchio ir man!!! please! pasiilgau saulutes labai jau ..  verysad.gif

vabalu nereikia? g.gif

QUOTE(BrBk @ 2007 07 17, 13:12)

sveikiju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 17, 14:44)
nu va, tai tokiu oru tik prie juros lindeti reikia  verysad.gif

Buvau jau, bet žiauriai karšta, visa šlapia parvariau, netveriu aš tiek lotuliukas.gif karsta.gif
Atsakyti