Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

Nagi nagi ir mane cekavnumas užvaldė kokie ten drabužiukai, gal kas atsiųskit ir man kai Zuigtis atrodo su drabužiukais, pažiūrėsiu savo dizaineriškom akim ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 06 20, 21:56)
Nagi nagi ir mane cekavnumas užvaldė kokie ten drabužiukai, gal kas atsiųskit ir man kai Zuigtis atrodo su drabužiukais, pažiūrėsiu savo dizaineriškom akim  ax.gif

seip ir rasau i az kad nematytu visoki prasalaiciai ir naujokai biggrin.gif bet kad jau dizainere ir mane paguodei pries savaite taip graziai lotuliukas.gif tai parodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 20, 21:00)
seip ir rasau i az kad nematytu visoki prasalaiciai ir naujokai  biggrin.gif  bet kad jau dizainere ir mane paguodei pries savaite taip graziai  lotuliukas.gif  tai parodysiu  biggrin.gif

Mačiau visai gražiai atrodo mūsų Zuiqtis thumbup.gif Viską parašiau į AŽ, nėr čia ko visiems skaityti, čia tik Zuiqtis gali spręsti kam rodyti kam ne biggrin.gif Man tai ir pirmas ir antras faini kostiumėliai ir tinka jai wub.gif Su abiem gerai atrodysi, tik man prie tų kostiumėlių labai derėtų raudonos rožės blush2.gif Gali užsiprašyt tokių dovanų rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 06 20, 22:27)
Mačiau visai gražiai atrodo mūsų Zuiqtis  thumbup.gif Viską parašiau į AŽ, nėr čia ko visiems skaityti, čia tik Zuiqtis gali spręsti kam rodyti kam ne  biggrin.gif  Man tai ir pirmas ir antras faini kostiumėliai ir tinka jai  wub.gif Su abiem gerai atrodysi, tik man prie tų kostiumėlių labai derėtų raudonos rožės  blush2.gif Gali užsiprašyt tokių dovanų  rolleyes.gif  wub.gif

ryt dar galesiu parodyti kaip man plaukus istiesino blink.gif dar iki siol nepriprantu biggrin.gif MB sake kad daba atrodau kaip niolikine biggrin.gif

aciu visom.. nosi skauda verysad.gif einu miegot verysad.gif dekavoju uz patarimus.. bet vistiek as noriu to paskutinio varijanto lotuliukas.gif diedas nori pirmo lotuliukas.gif visom aisku kodel doh.gif visos jus su mama pries akyje, antra varijanta jamat ax.gif reikes jusu ir klausyti.. kas geriau gali patarti nei patytusi moteriske biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 20, 22:41)
aciu visom.. nosi skauda  verysad.gif  einu miegot  verysad.gif 

Labas rytas. Zuiqi, na kaip tavo nosis šiandien?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 06 21, 08:31)
Labas rytas. Zuiqi, na kaip tavo nosis šiandien?

gelai biggrin.gif skauda dar kai ciupineju kaula, deformavusis marods biski, bet svarbu ne melyna biggrin.gif
aisiu kostiumo pirkt bigsmile.gif jums gal juokinga, bet jis pas mane pirmas, tai del to toks aliarmas pakeltas lotuliukas.gif noriu trecio wub.gif pirksiu antra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 21, 07:38)
gelai  biggrin.gif  skauda dar kai ciupineju kaula, deformavusis marods biski, bet svarbu ne melyna  biggrin.gif
aisiu kostiumo pirkt  bigsmile.gif  jums gal juokinga, bet jis pas mane pirmas, tai del to toks aliarmas pakeltas  lotuliukas.gif  noriu trecio  wub.gif  pirksiu antra  verysad.gif

nenori tu to trecio, neissigalvok nesamoniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

rytas labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 06 21, 08:40)
nenori tu to trecio, neissigalvok nesamoniu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

rytas labas  4u.gif

nemeluok tongue.gif noriu.. reiks nueiti dar karta paziureti, jei ne brungus tai ir ta nusipirksiu lotuliukas.gif is pirmos vyro algos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 21, 08:46)
nemeluok  tongue.gif  noriu.. reiks nueiti dar karta paziureti, jei ne brungus tai ir ta nusipirksiu  lotuliukas.gif  is pirmos vyro algos  lotuliukas.gif

Vargšas vyras lotuliukas.gif Ai, nors bendrai taip jam ir reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Olia bigsmile.gif

Zuiki, kelintą valandą pėdini pasiimt diplomo? mirksiukas.gif
Jau fifyrinies po biškį, ania? biggrin.gif

Pritariu visų balsavimui ir aš, nors prisipažinsiu, kad skaičiuose biškelį paklydau doh.gif lotuliukas.gif

Aš jau nuo ryto plušu, gi man ryt jau nereiks į darbą... ir kitą savaitę tik penktadienį, bus mini atostogos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 06 21, 08:57)
Vargšas vyras  lotuliukas.gif Ai, nors bendrai taip jam ir reikia  mirksiukas.gif

va per iteikima jis supras kas yra tikras vargsas lotuliukas.gif gi suzinojausi kad visi su mantijom eina, nors pries tai sake kad eis ir be g.gif tai va, kadangi as jos neturiu, o maniskis turi, tai teks jam eiti be mantijos lotuliukas.gif apsikeisti nesigaus, nes mums kartu iteikines biggrin.gif dabar gali jau pradet jo gailetis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(BrBk @ 2007 06 21, 09:03)
Olia bigsmile.gif

Zuiki, kelintą valandą pėdini pasiimt diplomo? mirksiukas.gif
Jau fifyrinies po biškį, ania? biggrin.gif

Pritariu visų balsavimui ir aš, nors prisipažinsiu, kad skaičiuose biškelį paklydau doh.gif  lotuliukas.gif

Aš jau nuo ryto plušu, gi man ryt jau nereiks į darbą... ir kitą savaitę tik penktadienį, bus mini atostogos thumbup.gif

nesififyrinsiu schmoll.gif baisa vakar pranese, kad as pas ja neuzsirasius lotuliukas.gif nors galvojau atvirksciai lotuliukas.gif tai liksiu be savo manikiuru ir spakliaus.. bigsmile.gif baisi kaip visada biggrin.gif biggrin.gif tik nesusivelus si karta kaip visada biggrin.gif
iteikimas 16val. 4u.gif dar tris kartus pasnausti suspesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
labryt mirksiukas.gif Biški papliurpsiu su jumis ir lėksiu šopintis mirksiukas.gif Bet įtariu nuotaika ne ta pareina, grįšiu tuščiom doh.gif lotuliukas.gif

Zuiki puiki, siųsk man až mirksiukas.gif ax.gif Ir kaaaaip pavydžiu tau diplomooo blush2.gif Mus ka nugasdino, kad nuo kitų metų reiks visus darbus į cd įrašytus nešt, ieškos ar nėra copy paste iš interneto verysad.gif O apie Romerį kiek prisiklausiau doh.gif Baisu baisu, Burbuk, tikiuosi ištversi unsure.gif
Atsakyti