Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

QUOTE(Slapux @ 2007 06 21, 09:18)
labryt  mirksiukas.gif  Biški papliurpsiu su jumis ir lėksiu šopintis  mirksiukas.gif Bet įtariu nuotaika ne ta pareina, grįšiu tuščiom  doh.gif  lotuliukas.gif

Zuiki puiki, siųsk man až  mirksiukas.gif  ax.gif Ir kaaaaip pavydžiu tau diplomooo  blush2.gif  Mus ka nugasdino, kad nuo kitų metų reiks visus darbus į cd įrašytus nešt, ieškos ar nėra copy paste iš interneto  verysad.gif O apie Romerį kiek prisiklausiau  doh.gif  Baisu baisu, Burbuk, tikiuosi ištversi  unsure.gif

o tai iki siol nereikejo? g.gif pas mus visada rasyt i cd reikia g.gif ir ji prisegti prie diplominio.. o kad tikrins tai tik gasdija lotuliukas.gif tik vu dar turi ten kazko tikrinimo preparata.. netikiu kai kitais metais jau visi tures schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 21, 09:21)
o tai iki siol nereikejo?  g.gif  pas mus visada rasyt i cd reikia  g.gif  ir ji prisegti prie diplominio.. o kad tikrins tai tik gasdija  lotuliukas.gif  tik vu dar turi ten kazko tikrinimo preparata.. netikiu kai kitais metais jau visi tures  schmoll.gif

Tai ne tik diplominį, visus referatus ir tt ruošias tikrint doh.gif Sakė VU ir KU nuo kitų metų vargšus studentus skalpuos verysad.gif O vėliau matyt ir kiti U įsigys doh.gif

Niu ką, Zuiki, nužiūrėjau tavo kostiumus ax.gif Balsuoju už kostiumėlį su trapecijos formos sijonėliu wub.gif Tas aptemptas sijonas man schmoll.gif blush2.gif O kur su kelnėm g.gif Kažkas negerai ten su švarku g.gif Gal ilgesnio norėtųs ar ką, nžn g.gif Ar dydžio didesnio g.gif Nu žodžiu jungiuos prie daugumos nuomonės biggrin.gif drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 21, 09:07)
nesififyrinsiu  schmoll.gif 

tai tu iki 16 val. nagučius nusilakuok ir t.t. ir pan. mirksiukas.gif

QUOTE(Slapux @ 2007 06 21, 09:18)
O apie Romerį kiek prisiklausiau  doh.gif  Baisu baisu, Burbuk, tikiuosi ištversi  unsure.gif

lotuliukas.gif viską žinau apie Romerį, viską mirksiukas.gif turiu daug pažįstamų, kurie mokosi ir netgi keletą, kurie dirba. Nieko ten baisaus, kaip ir visur kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
Brbk, o kodel tau ryt i darba nereik? g.gif

zuiki, tai pasirodyk su tais lygiais plaukais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura*: 21 birželio 2007 - 09:08
QUOTE(Slapux @ 2007 06 21, 09:30)
Tai ne tik diplominį, visus referatus ir tt ruošias tikrint  doh.gif  Sakė VU ir KU nuo kitų metų vargšus studentus skalpuos  verysad.gif  O vėliau matyt ir kiti U įsigys  doh.gif

Niu ką, Zuiki, nužiūrėjau tavo kostiumus  ax.gif Balsuoju už kostiumėlį su trapecijos formos sijonėliu  wub.gif Tas aptemptas sijonas man  schmoll.gif  blush2.gif  O kur su kelnėm  g.gif  Kažkas negerai ten su švarku  g.gif  Gal ilgesnio norėtųs ar ką, nžn  g.gif  Ar dydžio didesnio  g.gif  Nu žodžiu jungiuos prie daugumos nuomonės 

aaa.. ku matai pirksis irgi.. galvojau tik gasdija vaikus lotuliukas.gif nu tai ka, turesi rasyti biggrin.gif vargsas vaikas..

QUOTE(BrBk @ 2007 06 21, 09:40)
tai tu iki 16 val. nagučius nusilakuok ir t.t. ir pan. mirksiukas.gif

tai nusislakuosiu, bet zinai, ka baisa padarytu ir ka as pati pasidarysiu tai kaip man iki klaipedos biggrin.gif

beje, kad jau apie mokyklas prakalbot, tai maniske antroj vietoj tongue.gif va taip ava biggrin.gif girdejot ta issidestyma univeru? keista kad romeris tik i trecia lygi pateko, o vdu i antra blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura* @ 2007 06 21, 10:04)
Brbk, o kodel tau ryt i darba nereik?  g.gif

zuiki, tai pasirodyk su tais lygiais plaukais  thumbup.gif

vakare pasirodysiu mirksiukas.gif vakar diedas fotkino, ale pries saule, ta prasme as turejau stoveti pries saule, nes jis nenorejo fotkinti saules biggrin.gif tai nekas gavosi.. nors ir su akiniais nuo saules buvau.. o jus cia pastebit kiekviena smulkmena ir paskui kabinejates, tai siandieniniu fotkiu paskui parodysiu mirksiukas.gif gal ne taip peiksit kai su kostiumu busiu, kadangi trecia pajimsiu tai keiksit kostiuma visos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 21, 10:08)
aaa.. ku matai pirksis irgi.. galvojau tik gasdija vaikus  lotuliukas.gif  nu tai ka, turesi rasyti  biggrin.gif  vargsas vaikas..

beje, kad jau apie mokyklas prakalbot, tai maniske antroj vietoj  tongue.gif  va taip ava  biggrin.gif  girdejot ta issidestyma univeru? keista kad romeris tik i trecia lygi pateko, o vdu i antra  blink.gif  doh.gif

neturi kur babkių dėt fool.gif doh.gif biggrin.gif

o kur pažiūrėt? Įdomu kur ku stovi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 06 21, 10:11)
neturi kur babkių dėt fool.gif  doh.gif  biggrin.gif

o kur pažiūrėt? Įdomu kur ku stovi mastau.gif

tai jo, geriau mums duotu, ane? biggrin.gif uz tai kad mokomes pas juos biggrin.gif

veide zinau tikrai yra, kazkur dar gal, nezinau, nes as per labas rytas girdejau, sake spaudai siandien pateike tuos rezultatus.. tai pirmoj vietoj vu, antroj ktu, pasake kad siti du pirmo lygio.. antram lygyje yra vdu, vgtu ir kazkoks muzikos ar meno, o treciam lygyje visi kiti, paskutinio nepasake biggrin.gif cia aceit labai issamu tyrima padare, pagal daug ten visokiu faktoriu.. tai ka, man beliko i vu lotuliukas.gif busiu kieta boba tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 21, 09:15)
tai jo, geriau mums duotu, ane?  biggrin.gif  uz tai kad mokomes pas juos biggrin.gif

veide zinau tikrai yra, kazkur dar gal, nezinau, nes as per labas rytas girdejau, sake spaudai siandien pateike tuos rezultatus.. tai pirmoj vietoj vu, antroj ktu, pasake kad siti du pirmo lygio.. antram lygyje yra vdu, vgtu ir kazkoks muzikos ar meno, o treciam lygyje visi kiti, paskutinio nepasake  biggrin.gif  cia aceit labai issamu tyrima padare, pagal daug ten visokiu faktoriu.. tai ka, man beliko i vu  lotuliukas.gif  busiu kieta boba tada  lotuliukas.gif

sakai, vu pirmoj vietoj? tai as toooooooooooookia sustra tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
e zuiquti ir man parodyk tas fotkes ok?

beje sveikinu jau turesi dimloma(saunuole),o kur sampanas?
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 06 21, 10:04)
Brbk, o kodel tau ryt i darba nereik?  g.gif

Turiu laisvą dieną mirksiukas.gif varau sostinėn bigsmile.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 21, 10:11)
beje, kad jau apie mokyklas prakalbot, tai maniske antroj vietoj  tongue.gif  va taip ava  biggrin.gif  girdejot ta issidestyma univeru? keista kad romeris tik i trecia lygi pateko, o vdu i antra  blink.gif  doh.gif

Iš kur tokios žinios? Noriu ir aš pasiskaityt mirksiukas.gif
Pagal univerų išdėstymą mano smegeninėj, tai irgi pirmas VU, antras VDU ir toliau jau bele kas, tik ne Romeris ir VPU biggrin.gif

QUOTE(Laura* @ 2007 06 21, 10:24)
sakai, vu pirmoj vietoj? tai as toooooooooooookia sustra tada  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš irgi tongue.gif

Aš jau vakar šios dienos Žmones perskaičiau tongue.gif žinojot, kad būna jau iš vakaro? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 21 birželio 2007 - 09:49
QUOTE(BrBk @ 2007 06 21, 10:46)
Aš jau vakar šios dienos Žmones perskaičiau tongue.gif žinojot, kad būna jau iš vakaro? biggrin.gif

BrBk, yra kas nors skaitomo? Ta prasme įdomaus? Nes nežinau, ar verta pirkt, jau turbut kokius 2-3 mėn. nesu pirkus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 06 21, 11:22)
BrBk, yra kas nors skaitomo? Ta prasme įdomaus? Nes nežinau, ar verta pirkt, jau turbut kokius 2-3 mėn. nesu pirkus.  g.gif

Nea schmoll.gif nieko interesno. tik apie Stonytės vestuves paskaitinėjau ir toliau tik fotkes peržiūrėjau mirksiukas.gif ai, Victoria Bekham išrinkta mados ikona, stiliaus deive, gražiausia moterim ar kažkuo tai panašiai doh.gif nesuprantu aš tada nieko nei apie madą, nei apie stilių, nei apie ikonas tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti