Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

QUOTE(Laura* @ 2007 07 24, 11:10)
Barone, tau ilgai reikes ta daikta nesiot?  g.gif ar nuims po kiek laiko?

Sakė apie pusmetį reiks nešioti doh.gif tas aparatas neleidžia dantims susikąsti iki galo ir dabar galiniai dantys nesusikanda, tai kramtyti galiu tik iltiniais, tai dabar kai reikia valgyti gerai pagalvoju ar tikrai noriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 07 24, 11:17)
Sakė apie pusmetį reiks nešioti doh.gif tas aparatas neleidžia dantims susikąsti iki galo ir  dabar galiniai dantys nesusikanda, tai kramtyti galiu tik iltiniais, tai dabar kai reikia valgyti gerai pagalvoju ar tikrai noriu  rolleyes.gif

na, kuno linijoms turbut i nauda tie tavo apgalvojimai lotuliukas.gif
bet gerai, kad tik pusmeti, nes vis tik skrandziui ne i nauda toks matinimasis, kai maistas blogai sukramtomas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 07 24, 11:21)
na, kuno linijoms turbut i nauda tie tavo apgalvojimai  lotuliukas.gif
bet gerai, kad tik pusmeti, nes vis tik skrandziui ne i nauda toks matinimasis, kai maistas blogai sukramtomas  doh.gif

Na taip, mano skrandis ir taip dažnai streikuoja, skauda doh.gif stengiuosi maistą supjaustyti kuo mažesniais gabaliukais, kad lengviau būtų kramtyti, bet vistiek vos ne stačią nuryju.
Kažin o be jo negalima dantų ištiesinti, gal tas daiktas nebūtinas g.gif O kažin kaip kitoms tiesina, jei dar ir sukandimas blogas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 07 24, 11:30)
Na taip, mano skrandis ir taip dažnai streikuoja, skauda doh.gif stengiuosi maistą supjaustyti kuo mažesniais gabaliukais, kad lengviau būtų kramtyti, bet vistiek vos ne stačią nuryju.
Kažin o be jo negalima dantų ištiesinti, gal tas daiktas nebūtinas g.gif O kažin kaip kitoms tiesina, jei dar ir sukandimas blogas g.gif

na, manau, kad ortodonte geriau zino, butinas ar ne, siaip sau matyt neuzdejo mirksiukas.gif
pas mane (kaip ir pas beveik visas, manau) irgi buvo sakandis blogas, pasvires ar koks ten, tai visokiom gumom ji tiesino, nuolat turejau vaiksciot apsiraizgius dantis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 07 24, 11:33)
pas mane (kaip ir pas beveik visas, manau) irgi buvo sakandis blogas, pasvires ar koks ten, tai visokiom gumom ji tiesino, nuolat turejau vaiksciot apsiraizgius dantis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano gilus sąkandis doh.gif
O tau ar ilgai teko nešioti tas gumas, ar atstatė sąkandį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 07 24, 11:52)
Mano gilus sąkandis doh.gif
O tau ar ilgai teko nešioti tas gumas, ar atstatė sąkandį g.gif

vienokias ar kitokias gumas nesiojau nuo pat pradzios. is pradziu apskritai nesiojau breketus apacioj, o virsuj tik ant iltiniu dantu, ir nuo ju buvo gumos iki apacios (atrodziau kaip kyborgas lotuliukas.gif ) po to uzdejo visa virsu, vel nesiojau. po to iklijavo i vidine dantu puse virsuj du breketus, ir nuo tu vidiniu nesiojau gumas iki apatinio zandikaulio (tragedija, issizioti be sansu). ir iki paskutines dienos nesiojau gumas, zinok. buvo aisku tarpu, kai nereikejo nesiot, bet manau, kad daugiau nesiojau, negu nenesiojau. bet man apskritai tik metus reikejo buti su breketais, tai nera daug drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2007 07 24, 10:07)
blush2.gif O tai iš Alytaus niekas dantukų netiesina? blush2.gif Neradau jokios informacijos ax.gif Patarkite 4u.gif

kazi ar kas tau cia atsakyt ka gales g.gif schmoll.gif turim dvi alytiskes, bet emigravusias.. taip kad per daug nesitikek is musu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 07 24, 11:57)
vienokias ar kitokias gumas nesiojau nuo pat pradzios. is pradziu apskritai nesiojau breketus apacioj, o virsuj tik ant iltiniu dantu, ir nuo ju buvo gumos iki apacios (atrodziau kaip kyborgas  lotuliukas.gif ) po to uzdejo visa virsu, vel nesiojau. po to iklijavo i vidine dantu puse virsuj du breketus, ir nuo tu vidiniu nesiojau gumas iki apatinio zandikaulio (tragedija, issizioti be sansu). ir iki paskutines dienos nesiojau gumas, zinok. buvo aisku tarpu, kai nereikejo nesiot, bet manau, kad daugiau nesiojau, negu nenesiojau. bet man apskritai tik metus reikejo buti su breketais, tai nera daug  drinks_cheers.gif

Oje, tai man dar gerai, o aš skundžiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 07 24, 12:15)
Oje, tai man dar gerai, o aš skundžiuosi  rolleyes.gif

ai mes cia visos megstam pasiskusti mirksiukas.gif bet visos isgyvenom, tai ir tu gyvensi lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir sypsena grazia turesi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 07 24, 12:16)
ai mes cia visos megstam pasiskusti  mirksiukas.gif bet visos isgyvenom, tai ir tu gyvensi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir sypsena grazia turesi  drinks_cheers.gif

mirksiukas.gif ačiukas
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 24, 13:01)
kazi ar kas tau cia atsakyt ka gales  g.gif  schmoll.gif  turim dvi alytiskes, bet emigravusias.. taip kad per daug nesitikek is musu  mirksiukas.gif

Aišku verysad.gif Dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo kad turbūt visoms kurioms reikia nešiot breketų reikia taisyt ir sąkandį g.gif Mano irgi labai gilus, tai uždėjus breketus nekramtysiu, ot bus man doh.gif O šiandien aš jau su gumom, pakolkas jausmas įdomus, pažiūrėsim kaip bus po nakties, liepė gyd. turėt ibumetino po ranka, bet gal neprireiks, reikia aišku tikėtis to biggrin.gif O po savaitės būsiu prisijungus prie jūsų geležuotujų biggrin.gif Tiesa, neišdegė man keramikiniai, sakė apačioje nedės, mano atveju negalima, tai būsiu geležinė biggrin.gif O viršuje neklausiau bet tikiuosi galima bus dėt keramikinius ax.gif
Atsakyti