Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

QUOTE(ex-s @ 2007 07 24, 00:28)
va kaip smagu  clap.gif pukuotukas acirado ir kaip pagyvėjo čia pas mus  thumbup.gif
tai aišku, meetinamės  rolleyes.gif rytoj popiet  mirksiukas.gif kol BrBk neapsireiškė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o tai tuoj atkalbės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vat taip vat greituoju būdu susitariam trumpam  mirksiukas.gif

man tai, žinokit, labai išlindo gale viela  blink.gif

ai, nu kaip aš čia nepasigyriau  ax.gif tai vakar buvo man gimtadienis ir gavau ipodą dovanų  rolleyes.gif tai šiandien visi darbai šuniui ant uodegos  lotuliukas.gif

ex-s alc.gif su gimtadieniu!
Atsakyti
Nagi nagi tai kada meet'as, atlėkčiau būtinai paplepėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 07 24, 19:42)
Nagi nagi tai kada meet'as, atlėkčiau būtinai paplepėt  ax.gif

Tai gal rytoj po darbo apie kokią 17:00-17:30 darom? Nes jeigu pradėsim daug planuoti, tai po to nieko ir nebesigaus ax.gif
Bet žiūriu be manęs tai niekaip susiorganizuot neina, visos kažko laukia, tikisi ir nieko nedaro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2007 07 24, 21:43)
Tai gal rytoj po darbo apie kokią 17:00-17:30 darom? Nes jeigu pradėsim daug planuoti, tai po to nieko ir nebesigaus  ax.gif
Bet žiūriu be manęs tai niekaip susiorganizuot neina, visos kažko laukia, tikisi ir nieko nedaro lotuliukas.gif

aš tai pasirašau, tik susitarkit iki to laiko biggrin.gif paskaitysiu ką susitarėt ir atvarysiu arba man į sms tongue.gif jei turit nr biggrin.gif

šiandie susitikom su Amberlady tongue.gif viena kitos dantis apžiūrėjom tongue.gif
Atsakyti
hello.

parasykit kada ir kur susitinkat, jei galesiu (tiksliau, jei meistras iki to laiko darbus pasibaigs), tai uzbegsiu drinks_cheers.gif

o jei jau ex-s uzsimine apie Amberlady, tai gal atnaujinam reikala del jos vyro? lotuliukas.gif lotuliukas.gif as taip ir likau neinformuota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 07 25, 09:17)
o jei jau ex-s uzsimine apie Amberlady, tai gal atnaujinam reikala del jos vyro?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as taip ir likau neinformuota  doh.gif

o as zinau bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 25, 08:44)
o as zinau bebe.gif

jeigu zinotum, pasidalintum informacija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 07 25, 09:46)
jeigu zinotum, pasidalintum informacija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu ir pasidalinsiu tongue.gif tik kazka uz tai man duot turesi biggrin.gif
o jei rimtai, tai kad neviesinti vardu pavardziu ir pan, tai galiu pasakyti uzuomena, kadangi idemiai skaitai tai suprasi biggrin.gif BrBk'ui sake jis patinka biggrin.gif
Atsakyti
Nagi tai lauksiu meet'o ir pasistengsiu atlėkt, o kur planuojat rinktis ax.gif

Tiesa, oi aš žioplė, nedaskaičiau kad Ex-s gimtadienis, taigi:

Didžiausi sveikinimai Ex-s GIMTADIENIO proga thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif

O aš taip ir nežinau irgi kas tas Amberlady vyras g.gif Gal jis iš S raidės vardą turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 07 25, 10:56)
Nagi tai lauksiu meet'o ir pasistengsiu atlėkt, o kur planuojat rinktis  ax.gif

Tiesa, oi aš žioplė, nedaskaičiau kad Ex-s gimtadienis, taigi:

Didžiausi sveikinimai Ex-s GIMTADIENIO proga  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

O aš taip ir nežinau irgi kas tas Amberlady vyras  g.gif Gal jis iš S raidės vardą turi  g.gif

Simonas tai jau man su aiduke patiko wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bat dar yra ir kitas vardu iš S raidės (jo tikras vardas iš S raidės) g.gif

Na tai kur ir kada meet'as g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 07 25, 14:35)
Bat dar yra ir kitas vardu iš S raidės (jo tikras vardas iš S raidės)  g.gif

Na tai kur ir kada meet'as  g.gif

Steponas? lotuliukas.gif ji gi mazus vaikus dar augina.. nugi jaunesnis.. jaunesnis.. lotuliukas.gif
Atsakyti