Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

QUOTE(Fliquiti @ 2007 07 27, 00:36)
Sveikos  4u.gif buvau ilgai dingus, baladojaus po pasaulį be vietos  ax.gif tai italijoj, tai kinijoj, vėl italijoj ir po to lietuvoj...
šiandien nuėjau pas Gaidytę prisiveržt breketų (dar tik antrąkart nuo uždėjimo  blush2.gif ) o ji mane nustebino - pasakė, kad nebereikia, nes dantukai visiškai tiesūs  thumbup.gif taigi namo parėjau be breketų  wub.gif atnešiojau aštuonis mėnesius ir dvi savaites  thumbup.gif

Oho, čia tai thumbup.gif Fliquiti, o tai sąkandžio visai nereikejo tvarkyt? Idealus pas tave buvo? Ar savaime be reguliavimų ir paveržimų irgi susitvarkė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 07 27, 07:12)
Oho, čia tai  thumbup.gif Fliquiti, o tai sąkandžio visai nereikejo tvarkyt? Idealus pas tave buvo? Ar savaime be reguliavimų ir paveržimų irgi susitvarkė? g.gif

Fliquiti, gal visgi nueik pas kokia kita ortodonte pasikonsultuoti, nes labai keista, kad taip greitai ir netikėtai tau nuėmė breketus g.gif Aš Gaidyte ko tais nepasitikiu, nes va kaip tik praeitą savaitę mano draugė, kuri lankėsi pas Gaidytę nuėjo pas kitą ortodonte ir pasirodė kad Gaidytė netokius breketus sudėjo, kurie nėra efektyvus, persislinkę visi apatiniai dantys, reikia viską pertaisyti, taigi Gaidytė nėra manau patikima gydytoja, tai gal kol nevėlu nueik pas ką nors konsultacijos g.gif Blogiau tikrai nebus ax.gif Na jeigu tikrai viskas gerai tada labai super ir sveikinu tave su nuostabia šypsena wub.gif

Tiesa, biški ne į temą, bet gal kas turit nuolaidą SBA baldams, labai reikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetė: 27 liepos 2007 - 08:14
QUOTE(Linetė @ 2007 07 27, 09:13)
Tiesa, biški ne į temą, bet gal kas turit nuolaidą SBA baldams, labai reikia  blush2.gif

kad jau prakalbome, tai gal aparici arba muretoj kas nuolaidu irgi turit? bigsmile.gif biggrin.gif

Linete, as tai niekur neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 07 26, 23:36)
šiandien nuėjau pas Gaidytę prisiveržt breketų (dar tik antrąkart nuo uždėjimo  blush2.gif ) o ji mane nustebino - pasakė, kad nebereikia, nes dantukai visiškai tiesūs  thumbup.gif taigi namo parėjau be breketų  wub.gif atnešiojau aštuonis mėnesius ir dvi savaites  thumbup.gif

Oho, sveikinu bigsmile.gif 4u.gif Bet kodėl ji tave nustebino, argi nesimatė kad dantukai tiesūs g.gif
O man sutvarkė daktaras tą "varlę", palenkė vielą ir dabar gerai, niekur neskauda, o ir pripratau, atrodo valgyti lengviau thumbup.gif
Atsakyti
ale ziuriu kad tie breketai ciut ne stebuklingi g.gif viena kart prisiverzi ir gana g.gif seip faina jei taip imanoma.. ale tai kam tuo kitokius tada dar deda ir gamina doh.gif
Atsakyti
labas dienas.

fliquiti, sveikinu 4u.gif tik kai as paranojike, tai nebuciau sutikus nuimt po dvieju paverzimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o apie gaidyte ir as girdejau blogu atsiliepimu, bet tikiuosi, kad pas tave viskas gerai thumbup.gif thumbup.gif ar dziaugiesi sypsena?

i tema: nuolaidu neturiu tokiu, kokiu jums reikia...

dar labiau i tema: meeto, kaip suprantu, nebuvo? g.gif

is viso i tema: zuiki, tau ipareigojimas bus sukurti nauja tema lotuliukas.gif lotuliukas.gif kad kai grisiu, jau butumet daug visko prikalbeje idomiai mirksiukas.gif

o mano vonia kokia bus grazi, lai lai lai thumbup.gif

o iki keliones liko vos viena dienele thumbup.gif

aciu uz demesi, transliacija baigta lotuliukas.gif
Atsakyti
Fliquiti sveikinu sveikinu smile.gif ash irgi neshioju tuos "stebuklingus" breketukus .. tai gal ir man taip pasiseks smile.gif bet jei ir ilgiau tektu neshiot, tikrai ne beda, nes labai jau man jie patinka
Shiandien su draugu shvesim mano breketu menesi bigsmile.gif bus proga drinks_cheers.gif

Laura* geros keliones wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratelle: 27 liepos 2007 - 12:04
QUOTE(Laura* @ 2007 07 27, 12:53)
i tema: nuolaidu neturiu tokiu, kokiu jums reikia...

dar labiau i tema: meeto, kaip suprantu, nebuvo?  g.gif

is viso i tema: zuiki, tau ipareigojimas bus sukurti nauja tema  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kad kai grisiu, jau butumet daug visko prikalbeje idomiai  mirksiukas.gif
o mano vonia kokia bus grazi, lai lai lai  thumbup.gif

o kokiu turi? gal irgi reikia tik pamirsau biggrin.gif

buvo buvo, pramiegojai biggrin.gif

kokia dar tema, isvaziuosi sitoj, parvaziuosi i ta pacia lotuliukas.gif

tai nesigirk, o rodyk ta savo vonia mirksiukas.gif

QUOTE(juratelle @ 2007 07 27, 13:02)

Shiandien su draugu shvesim mano breketu menesi  bigsmile.gif  bus proga  drinks_cheers.gif

kai geresniu progu drinks_cheers.gif nera, tai jo, ir sita gan nebloga lotuliukas.gif
ai ir siviso, siuolaikins jaunimas, tik ir iesko progu lotuliukas.gif a kas man belieka? tik pasveikinti menesiniu proga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 27, 12:09)
o kokiu turi? gal irgi reikia tik pamirsau  biggrin.gif

buvo buvo, pramiegojai  biggrin.gif

kokia dar tema, isvaziuosi sitoj, parvaziuosi i ta pacia  lotuliukas.gif 

tai nesigirk, o rodyk ta savo vonia  mirksiukas.gif

turiu mosaic, dovanu parduotuves, taksi, video nuomos, dar kazkokiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dar negaliu parodyt, nebaigta dar wink.gif kai pabaigsiu, tai parodysiu. va gi virtuve cia kaip savo demonstravau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 07 27, 13:51)
turiu mosaic, dovanu parduotuves, taksi, video nuomos, dar kazkokiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
dar negaliu parodyt, nebaigta dar wink.gif kai pabaigsiu, tai parodysiu. va gi virtuve cia kaip savo demonstravau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

iki rytojaus apsibaigsi?
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 27, 12:55)
iki rytojaus apsibaigsi?

nea, parodysiu kai jau bus viskas padaryta - veidrodziai sukabinti ir t.t., o ne tik plyteles sudetos. plyteliu ir senukuose galima pamatyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif neidomu taip wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 07 27, 14:00)
nea, parodysiu kai jau bus viskas padaryta - veidrodziai sukabinti ir t.t., o ne tik plyteles sudetos. plyteliu ir senukuose galima pamatyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif neidomu taip wink.gif

ale kaip negrazu blink.gif doh.gif ateit, apsigirt ir iseit.. nu jetau jetau..

a jei rimtai tai lauksimes mirksiukas.gif ir taves sugristancios ir tavo vonios bigsmile.gif ir prizadu kad temos naujos nerasi pargrizus.. lotuliukas.gif
Atsakyti