Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

QUOTE(daivasta @ 2007 07 29, 16:13)
Visoms pasveikinusioms DIDELIS DIDELIS ACIU smile.gif mirksiukas.gif

Daivasta, dar pajamk birthday.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Daivasta - ir nuo manęs 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 29 liepos 2007 - 22:29
aciu anciuke ir Barone
Papildyta:
Zuiqti su gimimo diena ,sveikinu labai labai mirksiukas.gif
Atsakyti
Buongiorno sinjoritos bigsmile.gif
Grįžau grįžau grįžau thumbup.gif šiuo metu vyksta adaptacijos procesas, nes Italija tikrai kultūrinio orgazmo šalis, negaliu atsigaut niekaip lotuliukas.gif
Taip gerai pailsėjau, SUPER thumbup.gif
Užtat šiandien sunki diena cool.gif

Matau, kad naujokių pas mus daug ir meet'ą netgi bandėt organizuoti - pažanga tongue.gif

ex-s, daivasta ir Zuiki - sveikinu sveikinu sveikinu 4u.gif kada gersim šampaną? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš ir prisidedu Daivasta ir Zuiqti SU GIMIMO DIENA!!!!!! alc.gif birthday.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Kiek gi čia gimtadienių užderėjo biggrin.gif Prisidedu prie sveikinimų visoms jubiliatėms ir aš happybday.gif birthday.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 30 liepos 2007 - 12:43
kad jau cia uzklydau..
Sveikiju ir as svencianciasias smile.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fliquiti @ 2007 07 27, 20:42)
Ačiū visoms už sveikinimus  4u.gif
nu biškį kažkoks lyg yr jausmas, kad gal ne super stabilūs, bet su jausmu po suveržimo net nėr ko lygint  doh.gif

va pasigyriau ir vėl į kelionę  mirksiukas.gif jungiu kompą ir į mašiniuką, lekiam atgal Italijon, biški pakeliui po Europą pašmirinėsim  ax.gif

Kaip 3 metus buvusi breketininke ir jau 8 men vaikstanti be ju.. galiu pasakyt kad is pradziu buvo keista.. bijojau ka kietesnio kast smile.gif nors ir neklibejo (o pas mane laaaaabai daug stumde) bet siaip, kai pripratus kad ir su lazda musant nepajudinsi.. o cia kazkaip.. smile.gif
Dabar ploksteles naktimis nesioju, tai ryte atsikelus jauciasi dantukai keistokai, o paskui viskas normaliai..

P.S. jei leis rinktis is po breketu viela nematomai det ar ploksteles, rinkites ploksteles.. nes dantukai vis tiek pasivaiksto.. o ploksteles ir po 5 metu gali vel uzsidet..
Atsakyti
Zuiqti, su GIMIMO diena Tave thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif happybday.gif happybday.gif

Oho kiek gimtadienių na ir užderėjo blush2.gif

Na va išauš ir man breketų diena, ryt jau apsigeležuosiu, kažkaip tais baisu, nes su gumom man visai neskauda, tai toks jausmas, kad su breketais bus nekas, na ryt po breketų parašysiu ar viskas čiki blush2.gif Palaikykit kumščius apie pietus, kad viskas būtų gerai blush2.gif
Atsakyti
paieskok is karto dantu vaistinej ortodontinio vasko.. nes kai burna nepratus prie svetimkuniu gali truputi patrinti.. o va su vasku uzsiklijuosi ir geriau pasidarys smile.gif
Atsakyti
Zuikenas su gimdieniu tave sveikinu! 4u.gif birthday.gif
Atsakyti
Jei priimtumet noreciau i sarasiuka patekti

Daktare Damusiene
2003 11 12 - 2006 11 03

dar neikirtau sistemos kaip amziu rasot.. pradejau nesiot 17, baigiau 20, dabar man 21 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Airy @ 2007 07 30, 20:18)
paieskok is karto dantu vaistinej ortodontinio vasko.. nes kai burna nepratus prie svetimkuniu gali truputi patrinti.. o va su vasku uzsiklijuosi ir geriau pasidarys smile.gif

Ačiū už patarimą, bet ortodontė sakė pati duos vaško, jaučiu be jo būtų sunku, nes mano gleivinė pasirodo daug jautresnė nei visų normalių žmonių, man po higieniniio valymo buvo prasidėjęs uždegimas dantenų ir dar kažkokia liga, nepamenu pavadinimo, nuėjau pas odontologą pasikonsultuot kas per biesas, sakė čia nuo labai jautrių dantenų ir taip bus visalaik, jau tiesiog tokia esu, tik biškutį kur susižeisiu dantenas ar sužeis dantistė ir kitą dieną tynimas, skausmas ir vos valgyt galiu, ot neasisekė dėl to, siaubas doh.gif Taigi po kiekvieno viszito pas odontologą man visalaik uždegimas dantenų, tai po breketų neaišku kiek dar ir kokių uždegimų gali būti, pažiūrėsim blush2.gif
Atsakyti