Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

QUOTE(Enita @ 2007 07 31, 15:26)
Žinok ne visom taip baisu būna, čia tik ypač sudėtingais atvejais taip. Man pvz. nieko tokio nebuvo, tai gal ir tau nebus - nepergyvenk iš anksto  4u.gif

Ačiū 4u.gif Aš tai ir bandau vis save įtikint, kad ten nieko baisaus blush2.gif Bet man kai dėjo gumas tarp galinių dantų jau baisiausiai skaudėjo tris kokia dienas nieko valgyt negalėjau, tai baisu pagalvojus kas gali būt kai dar ir breketus uždės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 07 31, 15:33)
Ačiū  4u.gif  Aš tai ir  bandau vis save įtikint, kad ten nieko baisaus blush2.gif  Bet man kai dėjo gumas tarp galinių dantų jau baisiausiai skaudėjo tris kokia dienas nieko valgyt negalėjau, tai baisu pagalvojus  kas gali būt kai dar ir breketus uždės  doh.gif

Na žinok iki šiol tos separacinės gumytes man ir buvo pats baisiausias dalykas per visą breketų nešiojimo laiką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 07 31, 15:04)
ex-s, atostogauji ar ten dirbi? rolleyes.gif
nuvaryk pas Slapuką bigsmile.gif

tipo atostogauju unsure.gif jei tai galima vadinti atostogomis - visą dieną telefonais ir internetu tvarkomi reikalai doh.gif va klp. uždarinėjam remontui doh.gif
gerai nors kad oras geras thumbup.gif

LINETE, tu nepergyvenk mirksiukas.gif - po poros savaičių viskas bus gerai. Man iš pradžių irgi žiauru atrodė. Žinai tą posakį apie kariamą šunį? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 07 31, 15:50)
Na žinok iki šiol tos separacinės gumytes man ir buvo pats baisiausias dalykas per visą breketų nešiojimo laiką  mirksiukas.gif

O tai tada gerai bigsmile.gif Aš galvojau kad jos ten kaip tik mažiausiai problemų turėtų sukelt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Limbi, nepergyvenk, juk kiekvienam skirtingai, man pavyzdžiui nuo gumų visiškai neskaudėjo, bet va breketus sudėjo ir dabar jau skauda kaip reikiant dantis, net galvą skauda. Žinok kiekvienu atveju vis kitaip, mano atvejis toks sudėtingesnis, plius dar metų nemažai tai sunkiau viskas. Ech, kaip nors, bile nesukūst daugiau negu dabar esu, bo jau kaulai šviečiasi blush2.gif ax.gif

Ex-s kaip tavo implantuotas dantukas, ar taip ir neskaudėjo, kaip jis laikosi ?
Atsakyti
Panos, tikrai breketūzai nėra labai baisus dalykas, gal tik pirmos adaptacijos dienos atrodo klaikios, vėliau jų beveik nebejauti, susigyveni, pamiršti 4u.gif

Jeigu skauda labai, geriau įkalkit vaistukų - Nimesil'is visada padeda 4u.gif nereikia kankintis ir laukti kol pats skausmas praeis.
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 07 31, 15:12)
Panos, tikrai breketūzai nėra labai baisus dalykas, gal tik pirmos adaptacijos dienos atrodo klaikios, vėliau jų beveik nebejauti, susigyveni, pamiršti 4u.gif

Jeigu skauda labai, geriau įkalkit vaistukų - Nimesil'is visada padeda 4u.gif nereikia kankintis ir laukti kol pats skausmas praeis.

bet aš nieko nevalgius kelias val. o mano skrandis labai jautrus, tai jaučiu nimersilis nelabai gerai ant tuščio skrandžio, bet jaučiu teks gert, nes labai galvą skauda jaučiu nuo dantų g.gif Man tai keista kad vieną žiedą dėjo ant protinio danties, šiaip ant protinių niekam nededa, o man uždėjo g.gif

Tiesa, nepaklausiau kokius vaistus geriau gerti nuo skausmo, tai nimersilį gerti ar ibuprofeną kokį geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetė: 31 liepos 2007 - 15:21
QUOTE(Linetė @ 2007 07 31, 16:08)
Limbi, nepergyvenk, juk kiekvienam skirtingai, man pavyzdžiui nuo gumų visiškai neskaudėjo, bet va breketus sudėjo ir dabar jau skauda kaip reikiant dantis, net galvą skauda. Žinok kiekvienu atveju vis kitaip, mano atvejis toks sudėtingesnis, plius dar metų nemažai tai sunkiau viskas. Ech, kaip nors, bile nesukūst daugiau negu dabar esu, bo jau kaulai šviečiasi  blush2.gif  ax.gif

Tai man tą pati problemą, jei užsidėsiu breketus ir normaliai valgyt negalėsiu, tai jei dar labiau sukūsiu tai į žmogų nebebūsiu panaši blink.gif lotuliukas.gif Nes ir dabar, nors valgau kaip reikiant ne iš pačių storiausių esu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 07 31, 16:18)
bet aš nieko nevalgius kelias val. o mano skrandis labai jautrus, tai jaučiu nimersilis nelabai gerai ant tuščio skrandžio, bet jaučiu teks gert, nes labai galvą skauda jaučiu nuo dantų  g.gif Man tai keista kad vieną žiedą dėjo ant protinio danties, šiaip ant protinių niekam nededa, o man uždėjo  g.gif

Išgerk jogurto prieš tai, gerti juk gali 4u.gif ir nesikankink dėl skausmo, kam to reikia? aš irgi kentėdavau, bet ar verta? tik aišku vaistais piktnaudžiauti irgi negalima, bet man paprastai nuo vieno Nimesilio ir praeidavo ax.gif
Eik gert jogurto ir vaisto 4u.gif

p.s. man asmeniškai geriau yra Nimesilis, veiksmingesnis. Bet kitos panos geria Ibuprofeną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 31 liepos 2007 - 15:23
QUOTE(limbi @ 2007 07 31, 15:19)
Tai man tą pati problemą, jei užsidėsiu breketus ir normaliai valgyt negalėsiu, tai jei dar labiau sukūsiu tai į žmogų nebebūsiu panaši blink.gif  lotuliukas.gif  Nes ir dabar, nors valgau kaip reikiant ne iš pačių storiausių esu lotuliukas.gif

Žinok aš irgi valgau tai ohohoi, o į kūna neina, turiu ir dukrytę, tai kai darbe kokie nauji ateina darbuotojai ir sužino kad turiu vaiką, nusistebi, kiap tokia kūda ir vaikutį turi, na tiesiog toks sudėjimas, bet va valgis man gyvenimo malonumas, nieko kaip nors išsidresiruosiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(BrBk @ 2007 07 31, 15:21)
Išgerk jogurto prieš tai, gerti juk gali 4u.gif ir nesikankink dėl skausmo, kam to reikia? aš irgi kentėdavau, bet ar verta? tik aišku vaistais piktnaudžiauti irgi negalima, bet man paprastai nuo vieno Nimesilio ir praeidavo ax.gif
Eik gert jogurto ir vaisto 4u.gif

p.s. man asmeniškai geriau yra Nimesilis, veiksmingesnis. Bet kitos panos geria Ibuprofeną.

Ačiū BrBk, dabar esu darbe, tai kai tik varysiu namo tai nusipirksiu jogurto būtinai, ačiū tau už patarimą, prisipirksiu ir nimersilio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 07 31, 16:29)
Žinok aš irgi valgau tai ohohoi, o į kūna neina, turiu ir dukrytę, tai kai darbe kokie nauji ateina darbuotojai ir sužino kad turiu vaiką, nusistebi, kiap tokia kūda ir vaikutį turi, na tiesiog toks sudėjimas, bet va valgis man gyvenimo malonumas, nieko kaip nors išsidresiruosiu  ax.gif

Man tai pat valgis gyvenimo malonumas, tai kai sudėjo tas gumeles tai man didžiausia kančia buvo ne tai kad skauda, o tai kad valgyt negaliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2007 07 31, 14:48)
čia tų Damušienių ne viena yra, tai gal tu patikslink kuri tavo

nepamenu vardo.. ta kur KMU klinikose dirba
Atsakyti