Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (23)

asiu visoms 4u.gif
Atsakyti
Zuiqti!!! happybday.gif happybday.gif happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(juratelle @ 2007 07 31, 10:04)
Zuiqti!!!  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  birthday.gif

asiu 4u.gif

kas norit torto? biggrin.gif dar turiu..
Atsakyti
Olia bigsmile.gif
Zuiki, kaip gimtadienį atšventei? Ką dovanų gavai? Išsamų raportą prašom biggrin.gif

Įmesiu biškelį fotkių iš kelionės, kol Laura negrįžo iš Turkey ir pirma neprisigyrė tongue.gif
Jeigu neįdomu, galite praignoruoti mirksiukas.gif

Prašom Pizos bokštas mirksiukas.gif
user posted image

Trevi fontanas Romoje.
user posted image

Ispanijos aikštė Romoje.
user posted image

Florencijoje.
user posted image

Venecijoje.
user posted image

user posted image

Atsakyti
Brbk, ale tas bokstas rimtai pasvires biggrin.gif bigsmile.gif

gimtadienis ai toks, krc isvis zadejau nedaryti, ale paskambijo maniskio brolis, sako ateis ir dar kazka atsives, ai, tai sakau kad jau bus sveciu tai tegu buna daugiau, pasikvieciau dar pora poru, a tas jau brolis maniskio uzsisake ten visko, tipo misraine, gerimas tik brendis ir tik kavalierius kazkoks o ne kitoks, nu ka, brolis vyresnis, reik gi klausyt biggrin.gif ir ka jus manot? bletstva nepasirode doh.gif tai jau papykau.. is to pykcio zinokites net misraine ta jam daryta pagedo blink.gif
o seip tai viskas gerai labai, pasedejom su tais kitais dedem ir tetom, pagerem biski blush2.gif ir tiek.. dovanu nuo brangiausiojo gavau kvepalus.. wub.gif tauriu dar gavau ir puzli didziuli.. kuri neaisku kas delios biggrin.gif

ka orui padaret? jau taip ner nuotaikos doh.gif dar man isterija del to kad pradanginau viena dokumenta kompe.. nu atamenat siuvinejau as nuotrauka tokia.. tai va.. prapuole ta schema mano.. doh.gif o jeigu naujai perdarinesiu tai identiskos gi nebepasidarysiu.. spalvos keisis.. ir pan.. zodziu.. pikta labai.. o kaltas tai kompaktas.. kur buvo surasyta viskas ir anas sugalvojo nebeveikti verysad.gif

tai va, taip liudnai ir gyvenu.. verysad.gif teks dabar is to neturejimo ka veikti ne siuvinet, o puzli eit det verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 31, 10:26)
Brbk, ale tas bokstas rimtai pasvires  biggrin.gif  bigsmile.gif
...
gimtadienis ai toks,

pasviręs pasviręs biggrin.gif po to ir aš su mama prie jo pasvirau, kai vynelio prisiliurlinom prie 39 laipsnių karščio lotuliukas.gif bet užtat faina fotkė gavosi - dvi damos iš LT nukritę ant žolės prie pasvirusio bokšto lotuliukas.gif

Zuiki, gal labai retai būna per tavo gimtadienį toks oras, ania? g.gif
Eik puzlę padėliok, biškelį nusiraminsi 4u.gif nors kai aš tokia spirgis, tai jaučiu puzlę iš nervų išmėtyčiau po visą kambarį lotuliukas.gif

Slapukas kiek supratau taip ir nepasirodė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 07 31, 11:01)
pasviręs pasviręs biggrin.gif po to ir aš su mama prie jo pasvirau, kai vynelio prisiliurlinom prie 39 laipsnių karščio lotuliukas.gif bet užtat faina fotkė gavosi - dvi damos iš LT nukritę ant žolės prie pasvirusio bokšto lotuliukas.gif

Zuiki, gal labai retai būna per tavo gimtadienį toks oras, ania? g.gif
Eik puzlę padėliok, biškelį nusiraminsi 4u.gif nors kai aš tokia spirgis, tai jaučiu puzlę iš nervų išmėtyčiau po visą kambarį lotuliukas.gif

Slapukas kiek supratau taip ir nepasirodė rolleyes.gif

Slapukas slepiasi kazkur.. laukia kol eisim ieskot biggrin.gif

puzlio nedeliosiu, per mazos detalytes ten man.. 1500 daliu.. o as esu deliojus paskutini karta flinstounus kur daliu gal 30 buvo lotuliukas.gif tai zinai.. lotuliukas.gif noriu savo siuvini dasibaikt.. ale kad negaliu doh.gif reiks naujos fotkes kiba ieskoti ir siulu eit pikt g.gif turesiu tada dar vieno puse siuvinio biggrin.gif o del oro nezinau g.gif neatamenu as savo gimtadieniu dazniausia lotuliukas.gif bet jei rimtai, tai taip, vasara neeiline.. doh.gif

a ten sitep karsta? blink.gif as eilini karta pabusiu kodelciuku, ale ten kur maudytis ar yra? jei ne, tai ka ten veikti tokiu oru? g.gif doh.gif kepti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 31, 11:18)
puzlio nedeliosiu, per mazos detalytes ten man.. 1500 daliu.. o as esu deliojus paskutini karta flinstounus kur daliu gal 30 buvo  lotuliukas.gif 

a ten sitep karsta?  blink.gif  as eilini karta pabusiu kodelciuku, ale ten kur maudytis ar yra? jei ne, tai ka ten veikti tokiu oru?  g.gif  doh.gif  kepti?  blink.gif

aš turiu puzlę gal iš kokiu 12 dalių su savo foto biggrin.gif tai ją labai dažnai dėlioju, labai lengva lotuliukas.gif plius aš tokia savimyla tongue.gif

Italijoj buvo baisiai karšta, nors prieš tai gal savaitę orų prognozės rodė 32 laipsnius, sakau kiba Šulija tingėdavo info atnaujint lotuliukas.gif
kepėm kak nada, vandens išgėrėm turbūt dviejų mėnesių normą, negalėjau nieko valgyt, užtat numečiau 3 kg ir dabar turiu savo svajonių svorį lotuliukas.gif maudydavomės tik viešbučiuose po dušu, tik vienam viešbutyje buvo baseinas cool.gif

Sunkiausia buvo Vatikane į Siksto koplyčią spokint ir visus kitus dalykus (skulptūras, statulas, jau net pamiršau kur ten kokio Dovydo skulptūra, o kur Mikelandželo) lotuliukas.gif , nes nebuvo oro doh.gif vėliau pripratom prie karščio ir aš grįžus namo jau sugebu sušalt kambary cool.gif

Bet vis tiek geriausias bajeris nutiko Venecijoj, kai dingo kito LT ekipažo narys. Ir dar geriau - jį ten ir paliko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 07 31, 11:43)
kepėm kak nada, vandens išgėrėm turbūt dviejų mėnesių normą, negalėjau nieko valgyt, užtat numečiau 3 kg ir dabar turiu savo svajonių svorį lotuliukas.gif maudydavomės tik viešbučiuose po dušu, tik vienam viešbutyje buvo baseinas cool.gif

Sunkiausia buvo Vatikane į Siksto koplyčią spokint ir visus kitus dalykus (skulptūras, statulas, jau net pamiršau kur ten kokio Dovydo skulptūra, o kur Mikelandželo) lotuliukas.gif , nes nebuvo oro doh.gif vėliau pripratom prie karščio ir aš grįžus namo jau sugebu sušalt kambary cool.gif

Bet vis tiek geriausias bajeris nutiko Venecijoj, kai dingo kito LT ekipažo narys. Ir dar geriau - jį ten ir paliko doh.gif  lotuliukas.gif

tai va ir sakau, kad ten ne kurortas koks, kas galetu atpirkti ta karsti.. nu ta prasme jura kokia pvz.. taigi karsta kai, neri i bala ir vis sis tas.. ir su maudomu vaiksciot tai ne su fantalonais kokiais lotuliukas.gif

o tas zmogus turbut saules smugi koki gavo ar seip pasislepe kur pavesyje ir nebegalejo islysti.. o jus pajamot ir palikot doh.gif jetau kaip baisu blink.gif ir ka jam dabar daryt?
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 31, 11:49)
tai va ir sakau, kad ten ne kurortas koks, kas galetu atpirkti ta karsti.. nu ta prasme jura kokia pvz.. taigi karsta kai, neri i bala ir vis sis tas.. ir su maudomu vaiksciot tai ne su fantalonais kokiais  lotuliukas.gif

o tas zmogus turbut saules smugi koki gavo ar seip pasislepe kur pavesyje ir nebegalejo islysti.. o jus pajamot ir palikot  doh.gif  jetau kaip baisu  blink.gif  ir ka jam dabar daryt?

Jo jo, šita kelionė buvo pažintinė - po muziejus ir kitas lanktytinas vietas, taip sakant atidirbom mirksiukas.gif bet užtat rugsėjui jau rezervavom poilsinę, tai pavartysiu bambą ir prieš saulę mirksiukas.gif

tas žmogus tai žinok toks pacanas, bet turbūt turintis šiek tiek problemų galvelėj, gal jam jos paaštrėjo, nesusiorientavo erdvėj ir basta. vieną kartą buvo likęs Florencijoj, tai gidė šiaip ne taip rado, o po to Venecijoj dingo iš viso - be ryšio patapo doh.gif tai va ir paliko paplaukiot su gondola doh.gif gerai, kad jis buvo kitam ekipaže, tai nors sąžinė negraužia cool.gif
ne, čia juokas pro ašaras cool.gif

kaip tavo nuotaika? jau saulė pasirodė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 31 liepos 2007 - 11:13
QUOTE(BrBk @ 2007 07 31, 12:09)
tas žmogus tai žinok toks pacanas, bet turbūt turintis šiek tiek problemų galvelėj, gal jam jos paaštrėjo, nesusiorientavo erdvėj ir basta. vieną kartą buvo likęs Florencijoj, tai gidė šiaip ne taip rado, o po to Venecijoj dingo iš viso - be ryšio patapo doh.gif tai va ir paliko paplaukiot su gondola  doh.gif  gerai, kad jis buvo kitam ekipaže, tai nors sąžinė negraužia cool.gif
ne, čia juokas pro ašaras cool.gif

kaip tavo nuotaika? jau saulė pasirodė bigsmile.gif

tai jis gal norejo nelegalu pabuti, to ir vaziavo gal ten biggrin.gif ale insivaizduoji kas tai gidei butu jei jis butu nepilnametis, taigi kapec.. ir kaip vaikus vezasi ten tos aukletojos visokios ir pan. oj.. baisu kazkaip.. doh.gif

nuotaika puse velnio, reiks eit miegoti turbut g.gif ba siandien anksti kelaisi.. MB gi pramiegojo biggrin.gif tai teko keltis ir padet susiruost, nu pietus sukraut ir fsio takoje.. tai va.. reiks pietu miegelio nusnausti tongue.gif

o tu ka cia veiki? po atostogu gi daug darbi turetu buti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 31, 12:17)
o tu ka cia veiki? po atostogu gi daug darbi turetu buti tongue.gif

žinai, kai per savo atostogas visą savaitę taip gerai padirbėjau, tai leidžiu sau patinginiaut biggrin.gif
vakar iš viso negalėjau erdvėje susivokti, Maximoj nesugebėjau apsipirkt, šiandien jau geriau, net šį tą darbe nudirbau biggrin.gif labai sunku, juk grįžau sekmadienį 5 val. ryto, tokia nei šiokia, nei tokia - be minčių, tik su svajonėm ir įspūdžiais mirksiukas.gif norisi dar pasvaigti ax.gif
Atsakyti