Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naujagimį iš ligoninės:

QUOTE(rille @ 2009 02 10, 23:55)
Man net nekilo klausimas, ar jums negaila tuos gleznucius kunelius sulankstyt i kedute  blink.gif ???

o tu įsivaizuoji kokios monstrės gyvena išsivysčiosiose šalyse (labai gi mėgtsama paskitiniu metu tai pabrėžt)-nugi kiša vaikus į tas kėdutės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rille @ 2009 02 10, 23:55)
Man net nekilo klausimas, ar jums negaila tuos gleznucius kunelius sulankstyt i kedute  blink.gif ???

o jums negaila to gleznucio kunelio, kuris 9 men gyveno jaukiai susirietes i mazyti kamuoliuka, imti ir laikyt istiesta kaip lenta?
Atsakyti
arba kedute arba lopsys, bet jei tvritinasi saugos dirzais.. PVZ. Svedijoj, JAv is ligonines neisleis, jei be kedutes esi, dar patirins dirzus ar uzsegti gerai.. Pusseres amerikoj nenorejo isleisti, nes mergyte labai mazyte ir dirzai saugos kedutes pakankaimai neprigludo...
Atsakyti
pirmą parsivežiau neprisegtame lopšyje, pati drebėdama visą kelią laikiau doh.gif o antrą planuojame parsivežti autokėdutėje.
Atsakyti
Buvau susiplanavusi, kad mažasis parvažiuos lopšyje...bet kai atejo laikas važiuoti namo, tai nepaleidau iš glėbio biggrin.gif visą kelią pralaikiau, nors tiek ten to kelio...5minutes ir namie jau buvom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sdanra @ 2009 02 11, 21:53)
arba kedute arba lopsys, bet jei tvritinasi saugos dirzais.. PVZ. Svedijoj, JAv is ligonines neisleis, jei be kedutes esi, dar patirins dirzus ar uzsegti gerai.. Pusseres amerikoj nenorejo isleisti, nes mergyte labai mazyte ir dirzai saugos kedutes pakankaimai neprigludo...

galėtų ir čia taip būt, ir galėtų baudos didelės būt už vaiką ne kėdutėj-pinigų parinktų į biudžetą unsure.gif
Atsakyti
as parsiveziau automobolio keduteje.
Atsakyti
tam yra skirti lopsiai, kurie prisisegami saugos dirzais, ir tikrai leliukui bus patogu pirmoj kelionej smile.gif
Atsakyti

Tik lopsyje.
Nejau pradesime naujagimius sodinti?!
Atsakyti
Parsivežėme pirmąjį lopšį thumbup.gif ,o antrą nžn ,kaip vešimės?Ar bus prie vežimuko lopšys.
Atsakyti
QUOTE(mamenka @ 2009 03 02, 14:15)
Tik lopsyje.
Nejau pradesime naujagimius sodinti?!

yra spec kėdutės naujagymiams. tokie spec įdėklai (ar kaip ten pavadint)
Atsakyti
parsivezem lopsyje smile.gif
Atsakyti