QUOTE(Leticija @ 2008 12 16, 19:48)
o tampytis del to, kad as gimdysiu viena. ir gali buti, kad man teks leliuka su taxi parsivezti namo. tai vaziuojant i gimdyma man be visu tasiu dar ir autokedute veztis?
na...taip...jei per tą laiką,kol būsi ligoninėj negalės jokia draugė atvežt tos kėdutės....
Nes tu pagalvok,kad būtų,jeigu avarija ir tu netektum savo leliuko...tiesiog pagalvok....
aš jau rašiau (man rodos ir šiame forume) prieš metus įvykusią labai liūdną istoriją. Reziume-mama su vaikeliu ir vaikelio močiute važiavo į netoli namų esančią poliklinką. Oras nebuvo superinis,tai nusprendė,kad greičiau, šilčiau ir saugiau mažas leliukas bus pristatytas į polikliniką mašina...Vaikiuas nemėgo kėdutės (3jų mėn),taigi močiutė pasisiūlė padėt ir laikė vaikelį ant rankų....
Avarija,iš priešpriešinės juotos iššokęs girtas pacanėlis kaktomuša tranėsi į tą mašina,kurioje važiavo minėtoji šeima-žuvo tas pacanėlis ir 3jų mn leliukas....
Po šios istorijos aš nebegaliu važiuot mašina,jei kokios nors draugės vaikas ne kėdutėje... Ir prisiekiau sau,kad mano vaikai nuo pat kudikystės sedės kedutėse...nes... kelios akimirkos gali kainuoti labai daug....