Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naujagimį iš ligoninės:

mes taip pat parsivežėmė lopšelyje nuo vežimo smile.gif nes buvo šalta
Atsakyti
Ar salta,ar nesalta,bet veztis geriau lopsyje.Juk baisu,kad tokio mazucio kedutej atviroj neperpustu.As ir dabar bijau nestis nesykleje,nors leliui 1.5men. schmoll.gif
Atsakyti
mes parsivežėm lopšiuke smile.gif nors ir rašo, kad į kėdutės nuo gimimo galima dėt, bet man pačiai kažkaip baisu tokį mažulytį buvo dėt.
Atsakyti
parsivezem foteliukyje, aprengiau kombinezonu, nes buvo ziema ir parsivezem thumbup.gif nematau problemu del ko butu negalima ar nesaugu foteliukyje
Atsakyti
Mes saviski parsivezem ant ranku, t.y. as ji ant ranku laikiau. Kazkaip bijojau as ji guldyt toki maziuka i ta kedute. Dabar tai suprantu, kad be reikalo, o tada del visko labai pergyvenau. Manau, kad keduteje butu saugiausia.
Atsakyti
aisku bus dar vasara, bet turbut parsvesim lopsyje, tiksliau visas vezimas bus, tik nuo ratu nuimtas biggrin.gif
Atsakyti
Sėkmingai parvykom su lopšiu iš vežimo thumbup.gif
Patogu ir gerai smile.gif
Atsakyti
as tai parsivedziau rankose i dekuti iviniojau ir parsiveziau smile.gif
Atsakyti
Mes parsivezem keduteje, ten manau saugiausia smile.gif mane kirpo, tai sedet negalejau, o jei ir buciau galejus sedet nemanau kad mano glebyje butu saugiau nei keduteje ax.gif
Atsakyti
Mes parsivežėm lopšyje, bet tik dėl to, kad kėdutės tuo metu dar neturėjome blush2.gif Šiaip pritariu raimundux, kad kėdutėje mūsų leliukams saugiausia kėdutėse 4u.gif
Atsakyti
Pirmąją tai parsivežėm vežimo lopšyje, o dabar turbūt dėsiu į kėdutę ( anąkart neturėjom, o ir šalo -30).
Atsakyti
as tai parsiveziau vokelyje.laikiau rankose,nors neturejom dar kedutes,bet jei ir buciau turejus vistiek buciau vezusi rankose
Atsakyti