Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naujagimį iš ligoninės:

mes parsivezemmm automobilinej kedutej, del saugumo smile.gif
bet kazkaip gaila buvo ten leliuka det toks maziukas atrode, bet sako, tos kedutes tinka nuo gimimo tai ir dejom mirksiukas.gif
Atsakyti
As parsiveziau su vezimo lopsiuku, nes man auto kedute atrodo ne leliukiska. Dabar lelytei 2 men, idedu ja kartais pasisupti ten, bet i masina jos dar nededam, labai jau sedima poza. Veziojames kol kas gulincia.
Atsakyti
Mes tai lopšiuky parsivežėm. Saugumas aišku svarbu, bet tos kėdutės kažkokios sintetinės ir kietos, tai gaila mažiuką į tokią guldyti unsure.gif
Atsakyti
na o man leliuko saugumas svarbiau. Todel as tik uz kedute, ypac LT doh.gif Nes vairuotojai labai nagli keliuose. O beje UK kitaip ir draudziama vezti kudikius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burrbuliukas: 28 rugpjūčio 2007 - 13:52
Autokedutes buvo pirmas mano pirkinys leliams!!!!Del ju saugumo ir mano sventos ramybes!!As gyvenu,beje,uzsienyje,ir ne mintis nekilo vezti vaikucius kitaip.Kedutes ir gaminamos kudikiams vezioti.Nors manes gydytojai ne neklause ar as turiu kedutes,bet cia ir taip aisku,kad kitaip neveziosi vaikuciu.Taigi as tik uz jas thumbup.gif
Atsakyti
Veziausi lopsiuke, kazkaip labai maziuko nugaryte buna sulenkta autokeduteje g.gif
nors ir gaminamos naujagimiams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(moss @ 2007 08 28, 23:48)
labai maziuko nugaryte buna sulenkta autokeduteje  g.gif 
nors ir gaminamos naujagimiams  unsure.gif

o pilve leliukas visiškai išsitiesęs būna? mirksiukas.gif
Atsakyti
mes lopsiuke parsivezem savo turtely smile.gif kai dabar idedu as jy i automobiline kedute atrodo jam ten labai nepatogu, musistosi ,neiminga ilgam:/ tai tiesiam ranksluostukus tai lyg geriau smile.gif
Atsakyti
Na as savo lelytia y auto kedute ydejau 3paru laiko. O is ligonines parsiveziau ant ranku,kadangi gimdziau Kaune,tai ir kelione ilgoka. Y kedute ydedu ir namie,nes man patogu ten ja supti,o ir jai patinka,nes rami buna smile.gif as taip pat manau kad saugiau autokeduteje smile.gif
Atsakyti
Mano manymu butina nuo pat mazu dienu vezti kudikelius auto keduteje, niekada negali zinot kas gali nutikt, net ir paprastas "stuktelejimas i uzpakali" naujagimiui gali but pavojingas. pirma kart vezant man pasirode per status kedutes kampas, todel po tuo naujagimiu padekliuku sulanksciusi padejau minksta masa pagalvyte, ji sumazino kampa ir mazoji beveik gulejo mirksiukas.gif ta pagalvele isemem tik pries men ax.gif
Esu grieztai pries kudikio vezima ant ranku ar kaip kitaip nesaugiai, ypac gera soc reklama rodoma - "del savo dukreles jie galejo padaryt viska, bet..... nepadare" verysad.gif
Atsakyti
O ar yra tokios autokedutes kurios turi ir gulima padeti naujagimiams? Kazkur lyg skelbimuose buvau uztaikiuosi ant tokio modeliuko g.gif ?O tai automobilineje keduteje kur 0+ tai turi buti ta pagalvyte kuti prilaiko galvyte naujagimiui?
Kazkaip nevisose ja maciau..Na musu laukia 2val kelione su maziuku - kai jam bus 2savaites tai nerimauju kaip cia reiks issiversti.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence25: 03 rugsėjo 2007 - 21:32
QUOTE(rence25 @ 2007 09 03, 20:31)
O ar yra tokios autokedutes kurios turi ir gulima padeti naujagimiams? Kazkur lyg skelbimuose buvau uztaikiuosi ant tokio modeliuko g.gif ?O tai automobilineje keduteje kur 0+ tai turi buti ta pagalvyte kuti prilaiko galvyte naujagimiui?
Kazkaip nevisose ja maciau..Na musu laukia 2val kelione su maziuku - kai jam bus 2savaites tai nerimauju kaip cia reiks issiversti.. g.gif

Del gulimos padeties tai nezinau, bet tas padelis naujagimiams vezti tai buna visuose kedutese kurios skirtos 0+ amziui. Taip, ji prilaiko galvyte ir siaip atrodo patogiau su juo mirksiukas.gif Nepergyvnek, pati matysi ar tavo zuikis patogiai sedi, patikek manim mirksiukas.gif Jei bus per statu pakisk po tuo padeliu kazka, kas sumazintu kampa, pabandyk vienaip, kitaip, pries kelione susiplanuok ka galetum itiesit ir viskas bus gerai drinks_cheers.gif TIK JOKIAIS BUDAIS NEVEZK SAVO ZUIKIO RANKOSE AR LOPSY schmoll.gif Kedutes sukurtos tam kad apsaugotu o ne pakenktu musu brangenybes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanetyte: 04 rugsėjo 2007 - 22:40