kai krenta pirkti ir labiausiai apsimoka, tik aisku butu gerai zinot kritimo priezasti
as pirkau kai rugseji buvo krite, ir labai dziausgiausi kai per men buvo apie 7 proc pliusas, o dabar kokiu 15 proc minusas
bet tikrai zinau kad papildomai pirksiu
ir jau laikas vaziuot pas maklerius kalbet kas vyksta
kodel cia veiksmas nebevyksta?

visi apsale nuo kritimo ir neturi ka pasakyti

nu jo lt birzoj vaizdelis graudus
bet investiciniu fondu savaite baigiasi pliuse, tai jau linksmiau
mane baugina ateinatys metai, ziaurus rinkos sastingis artinasi, bent jau neilekti ziauriai i minusa
bet investiciniu fondu savaite baigiasi pliuse, tai jau linksmiau
mane baugina ateinatys metai, ziaurus rinkos sastingis artinasi, bent jau neilekti ziauriai i minusa
Sveikutes!
ne nu, patinka man.
Europa pradejo jau kilti, o mes kai kokie necivilizuoti.
ir isvis.. imoniu rezultatai kone pranoksta lukescius, o akcijos krenta. blem, tundra visiska
Cia dar skaiciau komentara, kad nereikia pirkti, kai krenta.. tai siaip jau kad atvirksciai =) atsizvelgiant i daugeli kitu faktu, pirkti reikia kai krenta, o ne kai kyla
o dabartinis kritimas be tu senesniu priezasciu tai pagrinde kilo is to, jog is lietuvos traukiasi vienas didelis fondas, kuris pardavineja prisipirktas akcijas. pasiula didele, todel tai itakoja smukima. siaip cia kaip grandinine reakcija toliau gaunasi, (cia repo sandoriai siek tiek prisideda, ir es esmes pagrinde silpni lietuviu nervai mano manymu
)
O siaip, man rodos, idomai tema atradau forume
ne nu, patinka man.
Europa pradejo jau kilti, o mes kai kokie necivilizuoti.
ir isvis.. imoniu rezultatai kone pranoksta lukescius, o akcijos krenta. blem, tundra visiska

Cia dar skaiciau komentara, kad nereikia pirkti, kai krenta.. tai siaip jau kad atvirksciai =) atsizvelgiant i daugeli kitu faktu, pirkti reikia kai krenta, o ne kai kyla

o dabartinis kritimas be tu senesniu priezasciu tai pagrinde kilo is to, jog is lietuvos traukiasi vienas didelis fondas, kuris pardavineja prisipirktas akcijas. pasiula didele, todel tai itakoja smukima. siaip cia kaip grandinine reakcija toliau gaunasi, (cia repo sandoriai siek tiek prisideda, ir es esmes pagrinde silpni lietuviu nervai mano manymu

O siaip, man rodos, idomai tema atradau forume

Jo jo, vieną dieną kritimas buvo matomas tik Lietuvoje, Maroke ir Nigerijoje
nu ko ne tundra

AA!! siandien viskas, kas reikia, pakilo
bet vistiek rytoj turbut nukris, neturiu as vilties , kad sitie metai galetu ne minusu baigtis ..

bet vistiek rytoj turbut nukris, neturiu as vilties , kad sitie metai galetu ne minusu baigtis ..

sveiki
paaiškinkite, kas atsitiktu pinigeliams kurie ideti i investicinius fondus, jeigu būtų devalvuotas litas? ar jie irgi nuvertėtų?
paaiškinkite, kas atsitiktu pinigeliams kurie ideti i investicinius fondus, jeigu būtų devalvuotas litas? ar jie irgi nuvertėtų?
QUOTE(olajju @ 2007 12 12, 17:12)
sveiki
Viskas priklauso,nuo to, i kokius fondus ideta. Daugumoje lietuvos investiciniu kompaniju siulomu fondu visgi ne lietuviska valiuta operacijos vykdomos:) O siaip ir esant devalvavimui, nuvertejimas akciju, fondu, net ir nekilnojamo turto kad ir ta pacia valiuta vistiek mazesnis nei valiutos, juolab ilgalaikeje perspektyvoje.
Bet.. lito niekas nedevalvuos, netikiu

QUOTE(moodring @ 2007 12 12, 18:23)
Bet.. lito niekas nedevalvuos, netikiu

o kazkaip nesu tokia kategoriska, nes po kiekvieno Sarkino pasisakimo ivyksta viskas atvirksciai, vat tai mane ir neramina
QUOTE(Raganėlė @ 2007 12 12, 22:08)
o kazkaip nesu tokia kategoriska, nes po kiekvieno Sarkino pasisakimo ivyksta viskas atvirksciai, vat tai mane ir neramina