Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas II

kai krenta pirkti ir labiausiai apsimoka, tik aisku butu gerai zinot kritimo priezasti
as pirkau kai rugseji buvo krite, ir labai dziausgiausi kai per men buvo apie 7 proc pliusas, o dabar kokiu 15 proc minusas

bet tikrai zinau kad papildomai pirksiu
ir jau laikas vaziuot pas maklerius kalbet kas vyksta
Atsakyti
kodel cia veiksmas nebevyksta? smile.gif
Atsakyti
visi apsale nuo kritimo ir neturi ka pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
nu jo lt birzoj vaizdelis graudus
bet investiciniu fondu savaite baigiasi pliuse, tai jau linksmiau

mane baugina ateinatys metai, ziaurus rinkos sastingis artinasi, bent jau neilekti ziauriai i minusa
Atsakyti
laba, gal kas gali pakomentuoti apie Hansos investicini indeli susieta su "Vidurio Azijos akciju fondu"?labai jau vilioja 37-47 proc. zadamas 'prieaugis' smile.gif kokie administravimo mokesciai?
Atsakyti
Sveikutes!
ne nu, patinka man.
Europa pradejo jau kilti, o mes kai kokie necivilizuoti.
ir isvis.. imoniu rezultatai kone pranoksta lukescius, o akcijos krenta. blem, tundra visiska doh.gif
Cia dar skaiciau komentara, kad nereikia pirkti, kai krenta.. tai siaip jau kad atvirksciai =) atsizvelgiant i daugeli kitu faktu, pirkti reikia kai krenta, o ne kai kyla smile.gif
o dabartinis kritimas be tu senesniu priezasciu tai pagrinde kilo is to, jog is lietuvos traukiasi vienas didelis fondas, kuris pardavineja prisipirktas akcijas. pasiula didele, todel tai itakoja smukima. siaip cia kaip grandinine reakcija toliau gaunasi, (cia repo sandoriai siek tiek prisideda, ir es esmes pagrinde silpni lietuviu nervai mano manymu doh.gif )
O siaip, man rodos, idomai tema atradau forume blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jo jo, vieną dieną kritimas buvo matomas tik Lietuvoje, Maroke ir Nigerijoje doh.gif nu ko ne tundra biggrin.gif
Atsakyti
AA!! siandien viskas, kas reikia, pakilo thumbup.gif thumbup.gif
bet vistiek rytoj turbut nukris, neturiu as vilties , kad sitie metai galetu ne minusu baigtis .. lotuliukas.gif biggrin.gif

Atsakyti
sveiki

paaiškinkite, kas atsitiktu pinigeliams kurie ideti i investicinius fondus, jeigu būtų devalvuotas litas? ar jie irgi nuvertėtų?
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2007 12 12, 17:12)
sveiki

paaiškinkite, kas atsitiktu pinigeliams kurie ideti i investicinius fondus, jeigu būtų devalvuotas litas?  ar jie irgi nuvertėtų?

Viskas priklauso,nuo to, i kokius fondus ideta. Daugumoje lietuvos investiciniu kompaniju siulomu fondu visgi ne lietuviska valiuta operacijos vykdomos:) O siaip ir esant devalvavimui, nuvertejimas akciju, fondu, net ir nekilnojamo turto kad ir ta pacia valiuta vistiek mazesnis nei valiutos, juolab ilgalaikeje perspektyvoje.

Bet.. lito niekas nedevalvuos, netikiu mirksiukas.gif Jeigu devalvuotu lita, tai turetu pirmiau devalvuot kone visu kitu ES naujokiu valiuta, bo mas mus eksporto/importo rodikliai palyginus tikrai labai geri. Aisku ne visai i nauda yra tas euro stiprumas, bet sitas realiai atsilieps tik tada, kai isivedinesim eura. O tas tai tikria neaisku kada bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moodring: 12 gruodžio 2007 - 17:25
QUOTE(moodring @ 2007 12 12, 18:23)
Bet.. lito niekas nedevalvuos, netikiu mirksiukas.gif 

o kazkaip nesu tokia kategoriska, nes po kiekvieno Sarkino pasisakimo ivyksta viskas atvirksciai, vat tai mane ir neramina
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2007 12 12, 22:08)
o kazkaip nesu tokia kategoriska, nes po kiekvieno Sarkino pasisakimo ivyksta viskas atvirksciai, vat tai mane ir neramina

drinks_cheers.gif . Man tas devalvavimas vistik įtartinai įmanomas, ypač kai pasiskaičiau, kad Lietuvos bankui nereikia to klausimo su niekuo, išskyrus mūsų Vyriausybę, derinti. Mes piliečiai galim labai paprastai būti pastatyti "po faktu".
Atsakyti