Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas II

QUOTE(Raganėlė @ 2007 11 20, 21:02)
bet man tai idomu kokios priezastys???
negi dolerio kursas tiek itakoja visa pasaulio rinka

Neaišku kokios priežastys, gal įtakos turi dolerio smukimas, gal didieji investuotojai traukiasi, pasiimdami pelną ir perinvestuoja kitur pinigus. O gal metų pabaiga turi įtakos. g.gif
Bet čia tik mano filosofavimai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 20 lapkričio 2007 - 21:11
Sakyciau kad veikia masine psichoze ir traukiasi smulkieji investuotojai be patirties.
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2007 11 21, 12:04)
Sakyciau kad veikia masine psichoze ir traukiasi smulkieji investuotojai be patirties.

kadanfi as esu viena is tu smulkiuju investuotoju be patirties tai ir klausiau stambiuju investuotoju su patirtim kaip cia bus toliau...nes mano fondai jau totaliai i minusa nuvaziavo...kol kas dar nesiruosiu imti pinigeliu, bet jau nenormalus man tas kritimas...juolab www.spekuliantai.lt kai kurie protingi zmones sako kad finastos NEF jau gali nebeatsigauti verysad.gif
Atsakyti
Man tai sunku atsirinkti kurie ten ww.spekuliantai.lt protingi, o kurie ne, toks jausmas, kad ten dauguma vaikai, žaidžiantys virtualiais portfeliais sad.gif
Atsakyti
As nesu nei stambi, nei patyrusi bet..laukiu. Dabar ir su fondais ir su akcijom totalus minusas, bet nuostoliu nefiksuoju.
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu žurnalo "Investuok" Nr. 3. Gal žinote, kada jis pasirodys?
Atsakyti
Siandien turetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2007 11 22, 10:56)
Siandien turetu smile.gif

thumbup.gif

Dar galit man paaiškinti tokį dalyką, žiūrinėju vieną fonduką, kurio vienetai apskaitomi eurais. Fondo aprašyme parašyta, kad minimali investuojama suma 50 eurų, o vieneto vertė šiuo metu yra 71 eur. Tai kažko nesuprantu g.gif Tai taip suprantu kad už 50 eurų aš to vieneto jau nenupirksiu?
Atsakyti
nusipirksi dali vieneto smile.gif kazkur o,7 vieneto turesi smile.gif galima juos dalimis pirkti smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
kaip jau minejau anksciau, planuoju siek-tiek investuoti
Gal kas noretu prisijungti? ax.gif
Pasirinkau varianta su fiksuotom bigsmile.gif palukanom
Atsakyti
QUOTE(Josephine @ 2007 11 22, 13:43)
Sveiki,
Pasirinkau varianta su fiksuotom  bigsmile.gif palukanom

papasakok placiau, gali i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephine @ 2007 11 22, 13:43)
Sveiki,
Pasirinkau varianta su fiksuotom  bigsmile.gif palukanom

Man irgi įdomu kas čia per investavimas susimetus ir į kur investuojama bus bigsmile.gif
Atsakyti