Kadangi eteris laisvas, tai as vel lipu ant backos.
Siandien kaip ir likau it lape i vynuoges seile varvindama. Kol spejau susiruosti "maisa" pinigu ir vienom, ir kitom akcijom ciupti, dar saziningai susidariau akciju sarasa, del kuriu mano demesys ypatingai padidintas, tai taip tos akcijos nuo mano norimu kainu soktelejo po 15%-24% ir teko numoti ranka. Atseit ne man:irnesakyk:
O jau taip savo akis i ta monopolista rusa Plastinina spiginau

. Tikriau i jo akcijas. Jos ir taip maloniai iki 23$ nukrite buvo. Tai ne, mano godumas liepe dar palaukti. Nebuvo ko laukti, kai jo akcija vel +3$ pakilo.
Tada vis nervingai Gazprom is visu pusiu "varciau, uostinejau". Rodos, jau-jau ciupsiu, bet kaip nenukrenta iki norimu zemumu, taip nenukrenta.
Su Wells Fargo - tas pats. Vienu zodziu, siandien neissipildziusiu svajoniu diena.Raminu, kad reikia ziureti pranasiskai i reiskini ir raminu save, kad dar akcijos kris (bet gi nebera kur kristi!!)

Jauniems, graziems, verzliems dabar pati saviraiska akciju birzoje turetu buti. Bet man, kaip prikirptais sparnais vistai, sazine neleidzia sokti ant siu aukstumu. Laukiu zemesniu.
Dar man migrena kelia Apple akcijos ir pono Jobs sveikata bei jo naujas vietininkas. Kaip jis susitvarkys su Apple produktu marketingu? Is kur jis trauks p. Jobs charizma? Tas ponulis buvo bais idomus, patrauklus ir puikiai prikele kompanija is vegetuojanciu gretu ir ilgai islaike ja dominuojant. Kaip jis pats nusistebejo, kad jo liga, ne vien jo galvos skausmas, pasirodo. Kur gi ne? Gi jo deka Apple akcijos pakilo nuo istoriniu 3.60$ kadaise ir sieke 265$ aukstumas. Rado zmogus laika sirgti,
ania?

Nepykit, kad akciju "pradziamoksliu" neberasau. Esu paskendus akciju audroje. Kadangi Lietuvos, o taip pat ir vokiskuose akciju forumuose visi sitie nukritimai aptarinejami baisia rimtais tonais, tai labai uzsimaniau nors cia saviironiskai pristatyti savo emocines nesekmes sios dienos birzoje. Pinigai laukia darbo, o as negaliu ju idarbinti. Na, argi ne krize, padidejes nedarbas??
Rimtai nesiraso

O cia mano top norimos akcijos ateinanciai savaitei:
-Porsche
-Wells Fargo
-Deutsche Bank
-Gazprom ( ju yra kelios, nerasysiu, kurios noriu)
Tai tiek siandien. Jus atsikelsite ryt anksciau nei as savo laiko juostoje. Butu idomu paskaityti jusu pastebejimus, nuotaikos?

Salta. Tvoros pyska. Vaikai neklauso. Einu praustis ir i lova. Taskasss