As eidavau i susirinkimus su maze, kol tevai kalbasi vaikai atskiroje klaseje zaidzia/piesia ar pan. Melanija puiki

Merginos, prasau pasidfalinti po to, ka papasakos. Mokytoja ir man skambino, bet as nebusiu Vilniuje ryt, tai nezinau ar tetis sugebes ateiti ar ne... O ir vyras visgi
, tad ketvirtadienio ryta noreciau pasiskaityti, kas ir kaip...
Arba sarasiuka jei toki duos, gal kas i AZ atsiustumete? arba el pastu...
ausrasim78@gmail.com
Aciu...

Arba sarasiuka jei toki duos, gal kas i AZ atsiustumete? arba el pastu...
ausrasim78@gmail.com
Aciu...
QUOTE(Jurg@ @ 2012 08 28, 11:06)
As eidavau i susirinkimus su maze, kol tevai kalbasi vaikai atskiroje klaseje zaidzia/piesia ar pan. Melanija puiki 

O kokia mokytojos pavardė ?

o sakykit, kaip su tais penkiameciais... negi jie du metus paruosiamoj grupej budami ta pacia programa eina?

QUOTE(Atlantė @ 2012 08 28, 11:12)
Musu buvo Daiva, pas Melanija budavo popamokinej, susieidavo keliai, nes ten maza bendruomene. Maniske ketvirtoje klaseje, tiesa mes isvykom i kita miesta, tad mums Saltinelis jau tik prisiminimai

nu ka, pasiskambinom vakar, greiciausiai ir mes rudens vidury prisijungsim prie paruosiamuku grupes. Kazkaip iki kol tik msciau, buvo gerai, dabar pradejau bijot

ir dar, kadangi vakar nieko doro nepaklausiau, tai liko man du klausimai, gal kas atsakys...
- Ar pradinukams yra uniforma?
- Temos pradzioje kazkas minejo apie mokiniu veziojima is antakalnio? ar tas vis dar vyksta? ar glaioja pradinukams? gal kas turi daugiau info apie tai? Mes gyvename netoli antakalnio, tai mums super variantas butu...
Uniformos nėra

QUOTE(Muse @ 2012 08 30, 13:31)
Atsiunte Mokytoja sarasa, tai ir kupriniu reikia, ir sportines aprangos ir milijono kitu dalyku... Kaip cia greitai viska supirkti...
Kupriniu nereikia. Tik maiseli ar kuprinyte kur sudeta bus sokiu apranga ir sportine. Jie nieko nesinesios, viskas liks klaseje.
QUOTE(Muse @ 2012 08 30, 09:53)
Nagi, papasakokit ka nors apie vakaryksti susirinkima? As cia kosmara sapnavau, kad vaiku 20 klaseje, tikiuosi tiek nebus?
Uniformu kaip suprantu isvis nera? Ka dar reikia zinoti?? Ir kur musu klase, kur cia ateiti pirmadieni?
Uniformu kaip suprantu isvis nera? Ka dar reikia zinoti?? Ir kur musu klase, kur cia ateiti pirmadieni?
vaiku 13, plius mano ateis, tai bus 14