Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltinėlio mokykla

Geriausia uzsirasyti sausi. Menesinis mokestis -400 priesmokyklinukams, 450 pradinukams ir 550 nuo vidurines, bent jau siai dienai taip. Tai is 12 reikia dauginti ir bus metinis...
Atsakyti
O sakykit kokie atsiliepimai apie sia mokykla? Ar gerai paruosia sesiamecius? Ar esate patenkinti mokytojomis. Is viso idomu visokie atsiliepimai, nes nuo kitu metu planuoju leisti savo mazaji i sia mokykla paruosiamaja klase ( aisku, jei finansai isnes ) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu paklausti del mokesiu pradinese klasėse 4u.gif kaip suprantu mokslas kainuoja 450lt men plius maistas, o kaip prailginta grupe? Papildomai kainuoja ar į ta 450 lt įeina ? smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2013 01 03, 20:30)
Sveikos,

Noriu paklausti del mokesiu pradinese klasėse  4u.gif  kaip suprantu mokslas kainuoja 450lt men plius maistas, o kaip prailginta grupe? Papildomai kainuoja ar į ta 450 lt įeina ? smile.gif aciu  4u.gif

Papildomai nekainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
o siais metais pirmokeliams bus gera mokytoja? gal kazka pakomentuot galetumete?
si mokykla prie pat mano darbo, tai butu tobulas variantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegas: 06 sausio 2013 - 20:44
Laba, buciau labai dekinga uz bruksteltus atsiliepimus apie mokytoja Ginta - gal susidurete su sia mokytoja, kokia nuomone, ispudziai ir pan. 4u.gif

Atsakyti
Man patiko, bet gaila - nebedirba schmoll.gif
Atsakyti
Nebebus mokytojos Gintos? Hm. Pirmoku mokytoja pagal atsiliepimus bene stipriausia pradinuku mokytoja bus. Tik kad kainos ir salygos nuo sio rugsejo keiciaisi gan zenkliai.
Atsakyti
Mane irgi labai domintu atsiliepimai apie mokytoja Ginta. Zinau, kad ji jau cia nebedirba, bet gal mamytes kuriu vaikuciai anksciau pas ja mokesi galetu brukstelti savo atsiliepimus? Buciau labai dekinga 4u.gif galima ir per asmenines zinutes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutikutė: 29 liepos 2013 - 15:56
QUOTE(Muse @ 2013 06 21, 15:41)
Nebebus mokytojos Gintos? Hm. Pirmoku mokytoja pagal atsiliepimus bene stipriausia pradinuku mokytoja bus. Tik kad kainos ir salygos nuo sio rugsejo keiciaisi gan zenkliai.

o gal zinote naujas kainas? neradau ju puslapyje tokios info
Atsakyti
Sveiki,
gal tikrai kas nors žino, kiek nuo šio rugsėjo kainuoja mokslai šioje mokykloje?
Kaip ten jaučiasi vyresnieji, nuo penktos klasės? Gal yra baigusių?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziuk @ 2013 09 17, 09:20)
Sveiki,
gal tikrai kas nors žino, kiek nuo šio rugsėjo kainuoja mokslai šioje mokykloje?
Kaip ten jaučiasi vyresnieji, nuo penktos klasės? Gal yra baigusių?
Ačiū 4u.gif

Kaina mėnesiui 600 Lt.
Vyresniesiems, mano nuomone, ten labai gerai - individualus priėjimas prie kiekvieno vaiko, kalbas mokosi po kelis grupelėse - gali idealiai išmokti, namų darbai turi būti paruošti kiekvieną mielą dieną, nes mažose klasėse visi vaikai būna apklausti (ne taip, kaip mes mokėmės - po 30 mokinių klasėj, vieną kartą pamoką išmoksti ir paskui sėdi laimingas visą trimestrą).
Atsakyti