Sveikos,
Noriu paklausti del mokesiu pradinese klasėse
kaip suprantu mokslas kainuoja 450lt men plius maistas, o kaip prailginta grupe? Papildomai kainuoja ar į ta 450 lt įeina ?
aciu

QUOTE(LinMer @ 2013 01 03, 20:30)
Sveikos,
kaip suprantu mokslas kainuoja 450lt men plius maistas, o kaip prailginta grupe? Papildomai kainuoja ar į ta 450 lt įeina ?
aciu 

Papildomai nekainuoja

o siais metais pirmokeliams bus gera mokytoja? gal kazka pakomentuot galetumete?
si mokykla prie pat mano darbo, tai butu tobulas variantas.
si mokykla prie pat mano darbo, tai butu tobulas variantas.
Man patiko, bet gaila - nebedirba

Mane irgi labai domintu atsiliepimai apie mokytoja Ginta. Zinau, kad ji jau cia nebedirba, bet gal mamytes kuriu vaikuciai anksciau pas ja mokesi galetu brukstelti savo atsiliepimus? Buciau labai dekinga
galima ir per asmenines zinutes

QUOTE(Muse @ 2013 06 21, 15:41)
Nebebus mokytojos Gintos? Hm. Pirmoku mokytoja pagal atsiliepimus bene stipriausia pradinuku mokytoja bus. Tik kad kainos ir salygos nuo sio rugsejo keiciaisi gan zenkliai.
o gal zinote naujas kainas? neradau ju puslapyje tokios info
Sveiki,
gal tikrai kas nors žino, kiek nuo šio rugsėjo kainuoja mokslai šioje mokykloje?
Kaip ten jaučiasi vyresnieji, nuo penktos klasės? Gal yra baigusių?
Ačiū
gal tikrai kas nors žino, kiek nuo šio rugsėjo kainuoja mokslai šioje mokykloje?
Ačiū

QUOTE(maziuk @ 2013 09 17, 09:20)
Sveiki,
Ačiū
Ačiū

Kaina mėnesiui 600 Lt.
Vyresniesiems, mano nuomone, ten labai gerai - individualus priėjimas prie kiekvieno vaiko, kalbas mokosi po kelis grupelėse - gali idealiai išmokti, namų darbai turi būti paruošti kiekvieną mielą dieną, nes mažose klasėse visi vaikai būna apklausti (ne taip, kaip mes mokėmės - po 30 mokinių klasėj, vieną kartą pamoką išmoksti ir paskui sėdi laimingas visą trimestrą).