Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

QUOTE(Lapiuks @ 2008 12 18, 11:38)
gal tu pikta ne tiek ant ju klinikos, o ant gamtos, kad taip nutiko.... as pati lankausi pas juos ir nesiskundziu... taip, man irgidare pas juos abrazija, kainavo nemazai, ri nemazai pas juos tu proceduru yra atliekama, ir jei galeciau rinkciaus tik privaciai, o ne ligoninje, kur laiko kelias dienas, daro pilna narkoze ir jauciausi ten slyksciau nei niekad savo gyvenime... o kai privacioj dare valyma, truko valanda, ir galejau eiti namo.

Nei aš pikta nei ką. Žinoma skaudu, kad taip atsitiko, bet nieko čia nepadarysi.
O klinika tai nera laba sazininga nes pinigelius lupa ir celiu nemusa smile.gif uz 1500 lt neismuse , o kai paskutini karta tik 100 mokejau tai tuomet parode kokie jie saziningi ir per visa lankymosi laika viena ceki ismuse... Taigi jei visi mes galvosime kad taip ir turi buti tai is kur ta valstybe ir ture pinigu jei tie kurie ju labai daug gauna dar mokescius nusukiness... Na bet ne apie tai...
O kai rašiau, kad skaudėjo, turiu omenyje normalu fizini skausma, nes tikrai skaudejo, na bet istverti galima. Po to dar beje visa savaite skaudejo ir pasmanie kol kas niekas neuzsikiso ir viskas yra tvatkoje dabar.

Beje as tikrai nesiulau ten nevaikscioti, jie turi gera aparatura ir aptarnavims irgi saunus, tiesiog ne kiekvieno kisenei. Tie kas uzdirbate labai gerai tai netgi siulyciau ten lankytis, nes aptarnaus tikrai gerai uz kainą kuria mokesite. taigi as nieko pries pries Kravcenkos klinika tikrai neturiu. O pati atsidūriau ten nes tokia situacija jau buvo, likimas nuvede, bet tikiuosi daugiau nebereikes man ten lankytis.

Visoms sekmes ir linksmu švenčių, nors kai kurioms musu jos ir nebus linksmos.

nenuostabu, kad cekio nemusa, jie ne vieni tokie, maxmeda ta pati daro... ir daugybe kitu... kodel jie turi moket valstyebi moekscius? jei valstybe nesirupina verslu? o ikainiai tokie, kokie yra - paskelbti, niekas ju neisigalvoja, kas eina i BAK, kas pas juos, kas i kitus privacius centrus, zinau ir didesniu kainu..... pasirinkimo teise smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onuliux: 20 gruodžio 2008 - 13:18
Mergaites, patarkit,
man itaria nesivystanti 8 savaiciu (2-dieni paaiskes) cray.gif gydytoja tik numyke, kad israsys siuntima i ligonine (gimdymo namus) pasisakambinsiu ir uzsirasysiu kada pas juos atvykti....

Gal kas galite tiksliau pasakyti kaip tai vyksta? kurie cia gimdymo namai?uzsirasymas ir po kiek laiko priima... sirdele ir tai be proto skauda verysad.gif o dar sventinis laikotarpis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazojiR: 21 gruodžio 2008 - 11:07
QUOTE(mazojiR @ 2008 12 21, 12:06)
Mergaites, patarkit,
man itaria nesivystanti 8 savaiciu (2-dieni paaiskes) cray.gif gydytoja tik numyke, kad israsys siuntima i ligonine (gimdymo namus) pasisakambinsiu ir uzsirasysiu kada pas juos atvykti....
Gal kas galite tiksliau pasakyti kaip tai vyksta?  kurie cia gimdymo namai?uzsirasymas ir po kiek laiko priima... sirdele ir tai be proto skauda verysad.gif  o dar sventinis laikotarpis

Uzjauciu mergaite verysad.gif
Bet dar gal viskas bus gerai thumbup.gif
Asmeniskai man kai nustate kad nesivystantis, liepe vaziuot is karto i ligonine abrazijos daryti verysad.gif Tad is ryto vaziavau i Lazdynu ligonine... Ten priima iskarto..
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2008 12 21, 12:06)
Mergaites, patarkit,
Gal kas galite tiksliau pasakyti kaip tai vyksta?  kurie cia gimdymo namai?uzsirasymas ir po kiek laiko priima... sirdele ir tai be proto skauda verysad.gif  o dar sventinis laikotarpis

labas,
man viena karta kraujuot pradejo, tai is darbo tiesiai vaziavau be jokio siuntimo i vinliaus gimdymo namus, tai ten su kraujavimu prieme be siuntimo, nors irgi burbuliavo.... bet is kur as galiu gaut siuntima, jei tai jau buvo extra atvejis....

va, o kita karta kai nesivystantis buvo, gine nuo kokios 5 savaites jau kalbejo, kad nieko gero nebus... as vis dar prasiau palaukti, laukiau viena savaite, antra, vis darem echo, pusleel didejo, bet viduj buvo tuscia... geriau hromonus, del to organizmas ne visai suprato, kad niek oviduj nera.. .todel nekraujavau... tai kai jau buvo riba del savaiciu, gine jau nebelauke... ir padare valyma, niekur nesiunte, dariausi pas ja, privaciai.... truko iki valandos su viskuo, ir paleido namo....
ligoninej tai paguldo per nakti, ir daro kita diena... ir jei viskas gerai, kt diena gales jau paleist namo.... bet as asmeniskai ligonine prisimenu kaip kosmara... ta narkoze... kol as is jos gryzau, jauciausi kaip kompiuteriniam zaidime.... tokie tie pojuciai, ir pykino ir galva sukos dar ilgai... baisu... na, bet viskas eina ir praeina.... kaip sakoma, kiekvienam musu yra duota kazka isgyvent.... taip kad laikykis, angeliukai tavo saugo, viskas bus gerai, susitelk mintyse, kad po to vel bandysi pastot ir sekantis kartas bus sekmingas... dbr sunku, zinau... bet va, as po 2 nesekmingu nestumu dabar jau 16 savaite baigineju biggrin.gif viskas bus gerai console.gif
Atsakyti
Aciu jums uz pasidalinima savo patirtim 4u.gif
tai mano pirmas nestumas, nors neplanuotas, bet labai nudziugines, o dabar puse manes dar namo, kad padetis pasitasys, o kita bando susitaikyt
Ir isvis apie nesivystancius, bei persileidimus galvojau iki siol, kad tai tik labai reti atvejai.
Onuliux sveikatytes jums
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazojiR: 21 gruodžio 2008 - 17:28
pries pat kucias man nustate nesivystanti nestuma... dabar turejo buti 16 savaiciu, o leliukas susitraukes iki dvylikos. kada nustojo plakjus sirdele neaisku. dar labiau neaisku nuo ko... be galo skaudu... ir tikrai kyla milijonai klausimu is kuriu vienas o kas toliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anileve: 26 gruodžio 2008 - 19:04
Anileve, labai tave uzjauciu verysad.gif Stiprybes tau! Puikiai tave suprantu, nes ir man nustate nesivystanti 17 sav., o vaikelis nesivyste nuo 13 sav., bet sirdute vis tiek plake, bet kai dare opercija, pasake, kad jau buvo negyvas, tai aisku 2 dienas antibiuotikais tik ir maitino mane:( Tai jau buvo pries puse metu, bet iki siol negaliu normaliai atsigauti, tas dienas atsimenu kaip dabar. Tai didelis sokas, laikykis ir tikek, kad kita karta tau pasiseks. Svarbiausia nenuleisk ranku ir su mylimuoju bandykite, kai miraliskai atsigausi.

QUOTE(anileve @ 2008 12 26, 20:04)
pries pat kucias man nustate nesivystanti nestuma... dabar turejo buti 16 savaiciu, o leliukas susitraukes iki dvylikos. kada nustojo plakjus sirdele neaisku. dar labiau neaisku nuo ko... be galo skaudu... ir tikrai kyla milijonai klausimu is kuriu vienas o kas toliau...

Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 12 26, 19:04)

Labai, labai užjaučiu verysad.gif
Atsakyti
ir aš patyriau tą siaubą, viskas vyko lapkričio pradžioje mums buvo 6 savaitės, labai kraujavau ir gydytoja nedavė jokių vilčių.. schmoll.gif po visko fiziškai jaučiausi gerai, geriau antibijotikus, tik nustojus po savaitės prasidėjo šlapimo takų uždegimas ir vėl antibijotikai.. dabar jaučiuosi gerai, bet eisiu pas gydytoją, kad ištirtu o pavasarį vėl pradėsim planuoti..
Atsakyti
Laikykites mergaites, zinau ka tai reiskia, nes pati tai isgyvenau...kaukdavau naktim, prabusdavau ant slapios pagalves, kol viena diena susiimiau ir pagalvojau, kad mums reikia planuoti kita vaikiuka rolleyes.gif ir gan greitai mums tai pavyko, po atliktos abrazijos 4mmm jau nebesulaukiau ir kol kas viskas klostosi puikiai, augam ir stiprejam, o taip pat zinau, kad pas mane pilvuke gyvena vyrukas wub.gif sekmes jums, nenukabinkit nosies ir nepraraskit vilties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moggie: 21 sausio 2009 - 13:26
sveikutes likimo drauges 4u.gif

beveik pries dvi savaites ir as patyriau abrazija, buvo 12 sav. ir nustate, kad leliukas nustojo vystytis 8 sav. verysad.gif moraliskai as jau atsigaunu ir laukiu nesulaukiu kada galesiu vel planuoti, mane labai palaiko vyras ir artimieji, issikalbekite, issiverkite, taip zymiai lengviau unsure.gif

tik mane labai neramina tepliojimas, kiek laiko jums tepliojo po abrazijos? viena diena jau atrodo beveik nebeteplioju, o kita jau atrodo net kraujuoju, bet ir vel pereina i tepliojima, pas gydytoja tik kita savaite g.gif
Atsakyti
QUOTE(wesika @ 2009 02 18, 14:18)
sveikutes likimo drauges  4u.gif

beveik pries dvi savaites ir as patyriau abrazija, buvo 12 sav. ir nustate, kad leliukas nustojo vystytis 8 sav.  verysad.gif moraliskai as jau atsigaunu ir laukiu nesulaukiu kada galesiu vel planuoti, mane labai palaiko vyras ir artimieji, issikalbekite, issiverkite, taip zymiai lengviau  unsure.gif 

tik mane labai neramina tepliojimas, kiek laiko jums tepliojo po abrazijos? viena diena jau atrodo beveik nebeteplioju, o kita jau atrodo net kraujuoju, bet ir vel pereina i tepliojima, pas gydytoja tik kita savaite  g.gif

man tepliojo gana ilgai 2-3 sav. Gerai, kad mintys jau apie kitą mažiuką sukasi, taip lengviau atsigausi. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti