QUOTE(Lapiuks @ 2008 12 18, 11:38)
gal tu pikta ne tiek ant ju klinikos, o ant gamtos, kad taip nutiko.... as pati lankausi pas juos ir nesiskundziu... taip, man irgidare pas juos abrazija, kainavo nemazai, ri nemazai pas juos tu proceduru yra atliekama, ir jei galeciau rinkciaus tik privaciai, o ne ligoninje, kur laiko kelias dienas, daro pilna narkoze ir jauciausi ten slyksciau nei niekad savo gyvenime... o kai privacioj dare valyma, truko valanda, ir galejau eiti namo.
Nei aš pikta nei ką. Žinoma skaudu, kad taip atsitiko, bet nieko čia nepadarysi.
O klinika tai nera laba sazininga nes pinigelius lupa ir celiu nemusa
uz 1500 lt neismuse , o kai paskutini karta tik 100 mokejau tai tuomet parode kokie jie saziningi ir per visa lankymosi laika viena ceki ismuse... Taigi jei visi mes galvosime kad taip ir turi buti tai is kur ta valstybe ir ture pinigu jei tie kurie ju labai daug gauna dar mokescius nusukiness... Na bet ne apie tai...
O kai rašiau, kad skaudėjo, turiu omenyje normalu fizini skausma, nes tikrai skaudejo, na bet istverti galima. Po to dar beje visa savaite skaudejo ir pasmanie kol kas niekas neuzsikiso ir viskas yra tvatkoje dabar.
Beje as tikrai nesiulau ten nevaikscioti, jie turi gera aparatura ir aptarnavims irgi saunus, tiesiog ne kiekvieno kisenei. Tie kas uzdirbate labai gerai tai netgi siulyciau ten lankytis, nes aptarnaus tikrai gerai uz kainą kuria mokesite. taigi as nieko pries pries Kravcenkos klinika tikrai neturiu. O pati atsidūriau ten nes tokia situacija jau buvo, likimas nuvede, bet tikiuosi daugiau nebereikes man ten lankytis.
Visoms sekmes ir linksmu švenčių, nors kai kurioms musu jos ir nebus linksmos.
Nei aš pikta nei ką. Žinoma skaudu, kad taip atsitiko, bet nieko čia nepadarysi.
O klinika tai nera laba sazininga nes pinigelius lupa ir celiu nemusa

O kai rašiau, kad skaudėjo, turiu omenyje normalu fizini skausma, nes tikrai skaudejo, na bet istverti galima. Po to dar beje visa savaite skaudejo ir pasmanie kol kas niekas neuzsikiso ir viskas yra tvatkoje dabar.
Beje as tikrai nesiulau ten nevaikscioti, jie turi gera aparatura ir aptarnavims irgi saunus, tiesiog ne kiekvieno kisenei. Tie kas uzdirbate labai gerai tai netgi siulyciau ten lankytis, nes aptarnaus tikrai gerai uz kainą kuria mokesite. taigi as nieko pries pries Kravcenkos klinika tikrai neturiu. O pati atsidūriau ten nes tokia situacija jau buvo, likimas nuvede, bet tikiuosi daugiau nebereikes man ten lankytis.
Visoms sekmes ir linksmu švenčių, nors kai kurioms musu jos ir nebus linksmos.
nenuostabu, kad cekio nemusa, jie ne vieni tokie, maxmeda ta pati daro... ir daugybe kitu... kodel jie turi moket valstyebi moekscius? jei valstybe nesirupina verslu? o ikainiai tokie, kokie yra - paskelbti, niekas ju neisigalvoja, kas eina i BAK, kas pas juos, kas i kitus privacius centrus, zinau ir didesniu kainu..... pasirinkimo teise