QUOTE(Liora @ 2007 06 21, 11:03)
Shlapka, rasau is asmenines labai panasios patirties > VISKAS BUS GERAI. Pernai kovo menesi man taip pat atliko abrazija. Isivaizduok, atejau stoti i iskaita budama 12 sav., o man pasake, kad nuo 9 sav. embrionas jau nesivyste. Asaru buvo ne viena ir ne dvi dienas. Taip pat atliko abrazija, po to tyrimai (daug, visokiu, norejome zinoti priezasti). Nieko nerado. Liepe gerai pailseti vasara, gerti vitaminus (Pregnacare), ir po 6 men. bandyti vel pastoti. ta ir padariau. Ir ka manai? Siandien supoju ant ranku savo beveik 3 savaiciu suneli
Sunkiausia yra isgyventi abrazija ir ta nelemta laikotarpi is karto po jos. Prisimenu, man tada buvo skaudziausia matyti gatveje mamas su vezimeliais ar busimas mamytes su pilvais. Kai tik pamatau, vis polu i asaras. Bet nieko, isgyvenom. Laikas gydo zaizdas. Taigi linkiu kuo greiciau atsigauti ir jau kitais metais dziaugtis savo gerokai padidejusiu pilvu
Man ir ta pati istorija,tik as jauciau,kad mano maziukas nebesivyste,o gydytojas nekreipe i tai demesio,uztat 4sav.nesiojau jau mirusi leliuka

.Man tai skaudziausia

.Visa kita jau uzsimirse.Jau planuojam kita leliuka ir tikiuosi,kad sisyk viskas bus gerai.Nes begales tyrimu taip ir nenustate nesivysciusio nestumo priezasties.
Labai smagu skaityti,kad jau turit leliuka!Sekmes Jums!

Aukit sveiki ir dideli!
Papildyta:
QUOTE(jurgitat @ 2007 06 21, 12:05)
Sveikute,
As ka tik patyrus sia procedura ...
Man irgi panasiai amziaus, 26 metai.
Mums irgi buvo 8 savaite ir diagnozavo nesivystanti nestuma.
Labai daug merginu taip atsitinka. Sako, kad net kas astuntai pastojusiai.
Baisu buvo tai, kad pagulde i ligonine pradejus tepti ir diagnozavo gresianti persileidima, stabde, lasalines state, vaistus leido, o jau kita diena diagnoze pasikeite - nesivystantis ir pries akis abrazija. Cia viskas vyko praita savaite. Visa diena su asarom nesiskyriau, nenorejau patiket, galvojau visokius variantus, netgi konsultavausi per bendradarbe su kitu ginekologu, kuris pasake irgi ta pati.
Zinok, baisiausia yra proceduros laukimas, paskui kai jau nieko negali pakeisti, nusiramini. Taigi jau antra diena as darbe ir jauciuosi neblogai. Aisku namie kas vakara paverkslenu, bet manau praeis. Lauksim puse metuku, o gal ir maziau ir bandysim dar karta. Man mano palatos gydytoja, kuri mane gyde ta visa savaite sake, kad geriausia yra pastoti tada, kai esi psichologiskai pasiruosusi ir nebutina skaiciuot, ar jau praejo tie 6 menesiai, ar ne. Tas laikotarpis skiriamas daugiau del to, kad per ji sustipret ir iveikt kito nestumo baime.
Laikykis, ir parasyk kai jau grisi is ligonines
P.S. Liora. kokius tyrimus dareisi? Man gydytoja tik del chlamidiju pasitikrint liepe, bet norisi daugiau viskuo pasidometi
As tai dariausi toksoplazmozes,citomegalo,chlamidiozes tyr.Echoskopavo skydliauke,tyre skydliaukes hormona.T.p.progesterono tyrima.Net sirdies ir kraujagysliu darba issityriau,nes sirdies plota paskaudedavo.Nieko nerado.