QUOTE(Bitute1977 @ 2009 02 04, 15:06)

gimem 4660 g,4 men. sverem 7500 g.,o tavo maziukui tai tikriausiai uztenka,buvo ir man tokiu dienu,kad maziau valgydavo

,vis atrodydavo,kad neprivalgo

,bet as ir nekisdavau,nors taip gaila budavo ispilt

,svarbu,kad jis jauciasi gerai

,valgem kas 5-6 val.,dabar pratinu kas 4 val.,nes stengiuosi nebeduoti nakti,tai dabar gulames apie 22 val.,o valgom tik apie 4:30 ir dar miegam iki 8 val.,paskui 10 val. misinukas,14 val.kose+misinukas,18 val. misinukas ir 22 val. misinukas. O del tu pirktiniu,tai manau,jau geriau jas pirkt nei purkstas darzoves ir virt

,nu cia dar kaip kam gal ir pagal pajamas
Na didele mergyte tavo

Mano maziukas gime tik 2960 g, ir dabar 4 men sveriam 6500 g. Tai visu kg maziau. Puiku kad turit rezima. Ir maziukei lengviau, ir tau. Saunuoles

Na mes tai dar pakankamai daznai valgom, kazkur kas 3 val. Bet kai jau normaliai kosyte valgys, tai bandysiu sureguliuoti kas 4 val. Dabar tai mano mazius tik 23 val siaip ne taip uzmiega, nors pamaitinu 22 val. Vakarais labai jau nenori miegoti, tada ryte miega iki 9 ar net 10 val. Bet va problemite pradejo naktimis keltis. Visada budavo tik apie 4 - 5 val pabunda pavalgo ir iki ryto ismiega. O dabar pradejo ir 2 val., ir 4, ir 6. Nebezinau ka ir daryti. Gydytoja patare, kad kai pabunda nemaitinti jo, o duoti soskyte nusiraminti (as dar ji maitinu ir MP, ir misinuku). Tai dabar bandysiu, nes jau vyrutis visa savaite ramybes neduoda
Siandien bandem bulvytes su morkyte ragauti truputi, tai visai nieko. Be didelio dziaugsmo, bet valge kiek daviau

As tai irgi manau, kad tos pirktines kosytes geriau, nei darzoves is prekybos centro.