Sveikos,
patarkit ka man daryt.
Manoji nieko nevalgo ir negeria isskyrus mano piena. Jokio misinio. Jau ir to pieno pas mane mazeja, net nezianu kas bus toliau..........
Jai dabar 4,5 men.
Nei arbatos nei vandens negeria, purtosi nuo visko.
Gal kam taip buvo?
As tai tai iki puses metu ruosiuos VIEN TIK mp maitint-ir net nebandziau nieko papildomai duot-nei arbatytes, nei vandenuko
Ir tikrai, jei pienuko uztenka-o kuo dazniau kruti duodi tuo jo daugiau gaminas-ypac nakti-tai iki puses metu tai geriausias pasirinkimas
Bent jau taip man kursuose aiskino.Cia sveikoj pradzioj

QUOTE(Fairyland @ 2009 03 18, 12:39)
As tai tai iki puses metu ruosiuos VIEN TIK mp maitint-ir net nebandziau nieko papildomai duot-nei arbatytes, nei vandenuko
Ir tikrai, jei pienuko uztenka-o kuo dazniau kruti duodi tuo jo daugiau gaminas-ypac nakti-tai iki puses metu tai geriausias pasirinkimas
Bent jau taip man kursuose aiskino.Cia sveikoj pradzioj 

kai pieno mazai jauti,kad yra maitink dazniau,asmenyne patirtis

aciu uz patarimus. As taip ir darau. Maitinu daznai. Bet man jau labai sunku nakti keltis kas 2 valandas maitint.
Nuo puses metu zadu nutraukt visai maitinima. Jau pora dienu pratinu prie koseliu.
Bet vistiek, turbut ir nuo puses metu misiniu reikes. Jau nemazai isbandziau misiniu, nei vieno nenori. Bet aptamil dar nebandziau. Bet, kiti pataria, kad neverta ir bandyt, nes nevalgys.

QUOTE(Naira @ 2009 03 18, 12:15)
Sveikos,
patarkit ka man daryt.
Manoji nieko nevalgo ir negeria isskyrus mano piena. Jokio misinio. Jau ir to pieno pas mane mazeja, net nezianu kas bus toliau..........
Jai dabar 4,5 men.
Gal kam taip buvo?
patarkit ka man daryt.
Jai dabar 4,5 men.
Gal kam taip buvo?
Sveika, as ir maitinu tik savo pienuku. dukrytei suejo 4 men, jauciu kad pieno sumazejo, nes pradejo valgyt kas 30-40 min, sakyciau labai daznai tokio amziaus vaikeliui, nes naksciau valgytdavo kas 1-2 val. misinuko nevalgo nes mp skaniau

misinuku pirkau visokiu... bet nusprendziau kol pati maitinu nemesiu pinigu i bala, kai nuspresiu pabaiginet maitinima tada ir pradesiu tuos misinukus pirkt, ragaut ir pan

pasidalinsiu siokia tokia patirtim apie misinukus: seip pirmajam vaikuciui aptamil duodavau tai tikrai geriau, daug geriau uz hipp man patiko, nes hipp neistirpdavo iki galo, tie susidare guziukai uzkimsdavo buteliuko skylute, mergyte mano pyko, kad traukia ir nieko neistraukia

o del misinuku, tai pasakysiu patarima !!! verta pabandandyti

del pienuko, tai tikrai jeigu jo mazeja reikia kuo dazniau maitinti, tada tikrai jo atsiranda vis daugiau, kuo maziau maitinsite - tuo maziau pieno turesite tuo maziau jo bus.
labas,mums alergologe patare pradet primaitinima nuo kosytes sinlac ir tik po to ivedinet darzoves....taip sumazinsim rizika alergijai,bet mazius liko nesuzavetas tos koseles ir pareikalavo pienuko tuoj pat...
Mum jau suejo ketri men..maziukas geria ir misinuka ir dar savo piena duodu nors jau nedaug turiu...o valgo tai daug jau issigandus buvau nes misinuka po 180 ml kas tris valandas valgo..o mano pienas jam nesotus, tai jis dazniau jo nori...noreciau pradeti po truputi duoti paragauti ko nors skanaus..bet bijau kad gal dar nemokes nuryti, vistiek kosele tirstesne nei pienas... nuo ko pasiulytumet pradeti maitinti... kokius produktus galima duoti tokio amziaus vaikui? skaiciau kad raso tai obuoli, tai banana, tai kosele, tai bulviu kose...
QUOTE(Ingri07 @ 2009 03 27, 10:55)
Mum jau suejo ketri men..maziukas geria ir misinuka ir dar savo piena duodu nors jau nedaug turiu...o valgo tai daug jau issigandus buvau nes misinuka po 180 ml kas tris valandas valgo..o mano pienas jam nesotus, tai jis dazniau jo nori...noreciau pradeti po truputi duoti paragauti ko nors skanaus..bet bijau kad gal dar nemokes nuryti, vistiek kosele tirstesne nei pienas... nuo ko pasiulytumet pradeti maitinti... kokius produktus galima duoti tokio amziaus vaikui? skaiciau kad raso tai obuoli, tai banana, tai kosele, tai bulviu kose...
Čia jau pridiskutuota nuo ko ir kaip pradėti. Skirtingi gydytojai,skirtingai rekomenduoja. Maniškė rekomendavo pradėti nuo bulvės,palaipsniui įvedant morką.Bulvė viena žiauriai nepatiko.Su morka valgė noriai,bet nuo morkos pasireiškė alergija.Dabar morką pakeičiau moliūgu,viskas gerai pakolkas.Ryt bandysiu įvest dar naują daržovę.

QUOTE(Pasakaite30 @ 2009 03 29, 21:20)
Sakykit,o jūs tas košelias su šaukštu duodat ar iš buteliuko.Nes 40ml su šaukštu ilgokai užtrunka,o tai jei visas maitinimas 150ml tai kaip tada>??
Košeles rekomenduojama duoti tik šaukšteliu

QUOTE(smikyte @ 2009 03 25, 15:13)
labas,mums alergologe patare pradet primaitinima nuo kosytes sinlac ir tik po to ivedinet darzoves....taip sumazinsim rizika alergijai,bet mazius liko nesuzavetas tos koseles ir pareikalavo pienuko tuoj pat...
Mums irgi patare pradeti nuo sios koseles. nes ji sutirstina piena (maitinu MP).
Maniskis biski daugokai atpylineja, mazai priauga svorio.
Tai pabandymui nuo 2 iki 4 sauksteliu pries kiekviena maitinima pradziai tik.

Lyg ir valge, nelabai moka dar normaliai ryti-nes iprates tik zysti