Įkraunama...
Įkraunama...

Verbenos-gėlės gražuolės

Visai neseniai įsigyjau verbeną,nu jau tokią gražią wub.gif Kuo toliau,tuo labiau pradėdu stebėtis-jai nereikia visai jokių trąšų ir viso kito blink.gif
Palaistai ir visa jos priežiūra,o gėlės grožis nepakartojamas thumbup.gif
Gal ir Jus auginate verbeną?
Štai manosios nuotraukos:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evanescene: 21 birželio 2007 - 09:06
graži gėlytė 4u.gif
Pernai tokią turėjau ( kokios spalvos šiemet bus, dar nežinau blush2.gif )
Atsakyti
Ar dauginasi jos is shakeliu taip pat kaip pelargonijos g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 06 21, 13:14)
Ar dauginasi jos is shakeliu taip pat kaip pelargonijos  g.gif ?

labai lengvai dauginasi, nuotraukoj būtent iš šakelės ir padauginta wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Srauniau,tavo gelytė labai graži mirksiukas.gif
Aš dar girdėjau,kad dauginasi iš viršunių ūglių smile.gif
Priskabyti viršunių ūglių ir sukišti į žemę,bet nežinau ar gerai prigyja wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evanescene: 21 birželio 2007 - 12:21
QUOTE(Evanescene @ 2007 06 21, 12:19)
Srauniau,tavo gelytė labai graži mirksiukas.gif
Aš dar girdėjau,kad dauginasi iš viršunių ūglių smile.gif

Jeigu galiu isiterpti blush2.gif , tai apie ta pati ir kalbam 4u.gif .
Atsakyti
Aš kai nežinau nieko doro tai hihihi.gif
Nekreipkit demėsio lotuliukas.gif
Atsakyti
mastau.gif hmm, tai, kad pernai kai skyniausi, net nežiūrėjau iš kurios vietos toji šakelė, svarbiau buvo nenuskriausti jau esančio krūmo estetinio grožio biggrin.gif O šiemet dariau taip ( Knifofijos patarimu) kad gražus pats krūmelis būtų, reikia nuskint viršūnėles, tada iš pažastų auga nauji ir taip ji plečiasi, tai kai tose pažastyse nauja šakelė išauga su dviem į priešingas puses atsisukusiais lapeliais ir vėl naują šakelę nugnybiu) - tos vadinamos išmetimui ataugėlės puikiai išleidžia šakneles.
Atsakyti
O ar jas galim akaip nors išlaikyti per žiemą?
Atsakyti
Pirkau tokią. Gražią. Parsinešiau. Pakabinau. Po kelių dienų žiūriu - visa juodais plėmais, kaip nudegus - o pakabinta tai šiaurinėj pusėj blink.gif Nu nukarpiau, kas pažeista - ne kažin kas liko, tiesą pasakius. Ale nieko, atželia, visai neblogai atželia g.gif

Tiksliai, ką su jom žiemą daryt?
Atsakyti
Noa,skaičiau,kad jos labiau mėgsta saulę,bet pakenčia pusiau pavėsį,bet niekur nerandu ką su jomis daryti žiemą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2007 06 24, 22:53)
Noa,skaičiau,kad jos labiau mėgsta saulę,bet pakenčia pusiau pavėsį,bet niekur nerandu ką su jomis daryti žiemą doh.gif

Tai va aš irgi nerandu unsure.gif Vienok lyg ją skiria prie vienmečių - tai gal rudenį stimpa? unsure.gif
Atsakyti