Įkraunama...
Įkraunama...

Verbenos-gėlės gražuolės

Gali būti,kad rudenį stimpa.Bet man rodos yra vienmetės ir daugiametės g.gif
Atsakyti
Sveiki gelininkai, tai ir man atrodo, kad jos ziemai nustimpa. Bet siemet pirkau ir tipo daugiameciu... g.gif Bet nelabai man tikis... schmoll.gif Nors pardaveja patvirtino. Ale kartais ir jos pacios maziau zino... irnesakyk.gif
Atsakyti
Aš irgi įsitikinau,kad kartais pardavėjos visai nieko nežino... hihihi.gif
Atsakyti
nugi ot, jos tokios pačios kaip ir petunijos/surfinijos - lauke tikrai neperžiemos, bet įnešus rudenį į kambarį, apkirpus kasas ir reguliariai laistant tikrai iki pavasario įmanoma išlaikyt. Sekantį pavasarį viršūnėlėmis pasidauginti ir psio.
Atsakyti
Labas vakaras,

Pernai as irgi verbena nusipirkau, labai jau grazi pasirode. Ale neaugo visai, o galu gale nunyko. Nezinau, kas negerai buvo. Siemet vel nusipirkau biggrin.gif Raudona ir tamsiai violetines su baltaid viduriukais. Man ir patinka sios geles:daug ziedu, veja irgi puse velnio pernesa ir pn. Kol kas zydi ir sakojasi neblogai. Patirties igaunu didis.gif
Atsakyti
Sekmės auginant thumb_yello.gif
Gal gali nuotaukytes įkelti?
Atsakyti
Kaip laikosi jūsų verbenos?
Tikiuosi gerai,nes maniškė po vakarykštės audros nekokia liko... verysad.gif Pusė šakelių nulužo cray.gif
Atsakyti
maniškės tai šiltai ir saugiai dar tupi. Evanescene, nulaužtas šakeles įsišaknydink ir turėsi daugiau verbenų vazonėlių pasikabinus ar į kokį aukštesnį vazoną pasisodink - gražiai nukars žemyn. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Normaliai maniskes laikosi, nelabai audra buvo, tik stiprus lietus.
Atsakyti
Ačiū,Srauniau, jau padariau tai bet pati didžiausia liko ne tokia graži... Gaila man tiesiog jos...
Tikiuosi išleis dar naujų šakelių ir gražiai žydės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evanescene: 28 birželio 2007 - 09:40
Maniau, kad stimpa tik gyvuliai blink.gif
Atsakyti
Nerašyk ne į temą mirksiukas.gif
Nusprendžiau,kad kitais metais sode tikrai bus verbenų smile.gif
Taip gerai auga ir minimali priežiūra rolleyes.gif
Atsakyti