Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam įsivaikinti

QUOTE(Vasarvidė @ 2008 09 11, 21:28)
Dėkui, Mieloji, už tokį nuoširdų pasakojimą  4u.gif . Gal dar ką prisiminsi  smile.gif. Šiaip kaip atėjai, ką nešei, kaip susipažinai, kaip pratinotės viena prie kitos.
  Ir kitos, kas galit, pasidalinkit ta pradžia. Ką apgalvoti prieš susitinkam, kaip pasiruošti, nes kai pasiūlys, gali taip širdelė spurdėti, kad mąstyti nebegalėsiu

pirma karta as jau nebepamenu ka nesiau, jeigu prisiminsiu pasakysiu. tik pamenu gerai, kad ji manes neprisileido, o 30 min mus paliko abi. tai taip linko galva linko berods kairen pusen, maniau kad parvirs. as ja norejau paimt, o ji mane atstume, atsigule ant zemes, ir iriasi kojom kuo toliau nuo manes. net po foteliu palindo besiirdama lotuliukas.gif Paimt negaliu, nes spiria.

kiti vaikuciai labai noriai eina. kiekvienas skirtingai biggrin.gif

nera jokio pasiruosimo, viskas vyks naturaliai. tik pirmas susitikimas buna baisu, kai net nematei nuotraukos. tai kaip losimas. nezinai kaip elgtis. bet pratinasi visi...

Atsakyti
QUOTE(Vasarvidė @ 2008 09 11, 19:12)
Dėkui, Laureta. Jau kaip laukiam, atrodo vienintelė gyvenimo prasmė- apkabinti savo mažulį

Sveikinu, Vasarvide, kad judate link ivaikinimo. 4u.gif Baltai pavydziu smile.gif
Atsakyti
Vasarvide, sveikinimai ir nuo manęs. Artėjat tikslo link.
Paskaitau pas jus, bet vis nerašau. Jau dveji metai kaip laukiam ir norisi taip greičiu, o vyksta viskas lėčiau nei sulėtintame kine.
Bet važiuosim į pokalbį sekantį penktadienį. Gavom pakvietimą. Tai mąstau apie ką ten šekėsim. Girdėjau, kad naujus seminarus organizuoja. Nors mes ir praėjom jau visą pasiruošimą ir gavom teigiamą atsakymą. Tai tyliai pagalvoju. O gal? Gal jie turi mums kokį pasiūlymą? Bet bandau neįsisvajoti, kad nereiktų liūdėti, jei pokalbis nebus toks, kokio laukiam..
Lieku vis dar tyli... beskaitanti.
Linkėjimai
Atsakyti
Dėkui ziv ir Noelle už sveikinimus. 4u.gif Mums irgi taip džiugu, tik kad labai nekantraujame. Sakė pasiskambinti į įvaikinimo tarnybą pirmadienį, daugmaž papasakos situaciją. Šiaip, anot įvaikinimo merginų, apie mėnesį gali tekti palaukti. Bet kas tai yra palyginus su visu laiku, kai pradėjom tvarkytis popierius.
O jūs Noelle, jei pamenu, Vokietijot esat? Tas pokalbis bus Lietuvoj ar ten? Tiesa, iš kokios šalies vaikelį planuojate imti- Lietuvos ar nesvarbu? Kad tik ką gero ir konkretaus Jums pasakytų kitą penktadienį. Sėkmės.
Ziv- skaičiau apie tavo mergytę, protu lyg ir suvokiama ir geriausia, bet kaip širdelei pasakyti. Na, tokie atvejai mus ir vertė iškart atmesti mintis apie globą, tik įvaikinti. Aišku, mano vyras irgi apie tai svajoja ir vos ne tuo gyvena. Va čia man lengviau, nes be palaikymo ir vyro noro turbūt niekada nebūčiau ryžusies tokiam žingsniui.
Atsakyti
QUOTE(Vasarvidė @ 2008 09 12, 16:02)
Aišku, mano vyras irgi apie tai svajoja ir vos ne tuo gyvena. Va čia man lengviau, nes be palaikymo ir vyro noro turbūt niekada nebūčiau ryžusies tokiam žingsniui.

svarbiausia, kad to abu norite. gyventi be vaiku ir ju isdaigu labai liudna. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarvidė @ 2008 09 12, 14:02)
  O jūs Noelle, jei pamenu, Vokietijot esat? Tas pokalbis bus Lietuvoj ar ten? Tiesa, iš kokios šalies vaikelį planuojate imti- Lietuvos ar nesvarbu? Kad tik ką gero ir konkretaus Jums pasakytų kitą penktadienį. Sėkmės.

dok. tvarkom Vokietijoje, o mergaitės norim iš Lietuvos.
Jei bus kokių naujienų pranešiu smile.gif o kol kas laukiam.
Atsakyti
QUOTE(Vasarvidė @ 2008 09 12, 15:02)
Ziv- skaičiau apie tavo mergytę, protu lyg ir suvokiama ir geriausia, bet kaip širdelei pasakyti. Na, tokie atvejai mus ir vertė iškart atmesti mintis apie globą, tik įvaikinti. Aišku, mano vyras irgi apie tai svajoja ir vos ne tuo gyvena. Va čia man lengviau, nes be palaikymo ir vyro noro turbūt niekada nebūčiau ryžusies tokiam žingsniui.

Tuscia ir tylu si savaitgali, o dar toks oras. verysad.gif Dukra isvis is kampo i kampa eina, neturi kuom uzsiimti. Gal dar bandysiu vyresne mergaite globoti, kurios turbut jau niekas neisivaikins smile.gif
Atsakyti
sveiki,
as cia pas jus paskaitineju, bet pati dar nerasineju...Renkuosi pazymas siuo metu...Ir labai blaskausi - noriu paimti is karto du vaikucius (mergaite ir berniuka), bet ar nebusiu cia labai prisisvaigusi...Siaip kiek skaiciau dauguma labai stengiasi maziukus paimti... As gal 2-u metuku rasysiu, nes kiek supratau su maziuku gali tekti labai ilgai laukti...O man patinka greit ir daug lotuliukas.gif
Kita savaite gal jau turesiu pazymas, tai nesiu dokus...Tada lauksim vertinimo...Oi jauciu, kaip ilgai man viskas uztruks...
Sekmes jums... smile.gif
Atsakyti
Meda - nebūtinai ilgai, būna kad pažymą pirminėms pažintims jau po savaitės pateikia smile.gif Tik kursai dar laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2008 09 16, 18:26)
sveiki,
as cia pas jus paskaitineju, bet pati dar nerasineju...Renkuosi pazymas siuo metu...Ir labai blaskausi - noriu paimti is karto du vaikucius (mergaite ir berniuka), bet ar nebusiu cia labai prisisvaigusi...Siaip kiek skaiciau dauguma labai stengiasi maziukus paimti... As gal 2-u metuku rasysiu, nes kiek supratau su maziuku gali tekti labai ilgai laukti...O man patinka greit ir daug  lotuliukas.gif
Kita savaite gal jau turesiu pazymas, tai nesiu dokus...Tada lauksim vertinimo...Oi jauciu, kaip ilgai man viskas uztruks...
Sekmes jums... smile.gif

Sveika, Meda. Sveikinu besijungiančią į mūsų būrį. Na, mums nuo dokumentų padavimo iki įrašymo į įvaikintojų eilę praėjo beveik 5 mėnesiai. Mes irgi laukiam vaikučio apie dvejų metukų, tokių galimų įvaikinti šiuo metu nėra. Bet kol jūs baigsit, gali daug kas keistis. Dėl dviejų negaliu pasakyti. Tiesiog mano pusseserė irgi ima 2, bet dar laukia teismo, tai nebent galėsiu papasakoti, kaip jiems sekasi vėliau ir kokia jų nuomonė realiai viską patyrus smile.gif. Jei kas dar neaišku- klausk, gali ir asmeninę žinutę parašyti.
Atsakyti
Labai aciu uz atsakymus 4u.gif
jauciu, kad tikrai Jus dar patrukdysiu...As matyt optimiste buvau...Kai sumanem imti apie 2-ju metuku, tai isivaizdavom, kad cia gana didelis vaikas ir nereikes labai ilgai laukti...Manem kad iki metuku, ar siek tiek vyresniu sunku sulaukti...
Atsakyti
Kartai paskaitau si tema, jus tokios saunuoles, kad padedate viena kitai, patarete, palaikote. As turiu drauge kuri laikinai gluoboja mergyte (jau virs metu), kuriai skubiai reikia geru namu. Mergyte 7 metu, supirinis vaikas, jau pilnai adaptavosi seimininiam gyvenimui. Vaiku teisiu tarnyba jai iesko seima, bet ten viskas kazkaip letai vyksta (taip vaikai ir isaugti gali), tikriausiai tokio amziaus vaiku labai daug. Nezinau. As pagalvojau parasyti i si foruma, gal kazkas is jusu ar jusu pazistamu kaip tik iesko tokios kaip sita mergyte.
Rasykite i AZ.
Atsakyti