Įkraunama...
Įkraunama...

MIAU pieno gėrimas

Mano sūnui 1,5m.Nuo to laiko kai pradėjo viską valgyti nebegeria pieno unsure.gif Niekaip negaliu įsiūlyti.Bandžiau ir medaus dėti,niekas nepadėjo doh.gif Prieš kelis mėn pabandžiau duoti MIAU pieno gėrimą,tai geria pasigardžiuodamas smile.gif Būtų įdomu sužinoti kokia jūsų nuomonė apie šį gėrimą ax.gif
Atsakyti
Sveika,mano mazius labai megsta gerti si pienuka.Tik man pasirode,kad tas pienas labai riebus.Nezinau,ar tai sutapimas,bet kartais pasitaikydavo,kad isgerus sio pienuko mano mazius vemia.Jam labai jis patinka ir isgeria jo labai daug.Gal del to ir vemia...O jis niekaip nesupranta,kad maziau reiketu jo isgerti.
Atsakyti
Šiaip pieno gėrimai gal ir neblogas pieno pakaitalas, bet va dėl MIAU tinkamumo suabejočiau blink.gif čia vieną kartą buvo atvešta visa partija su pasibaigusiu galiojimo laiku(etiketije to nebuvo nurodyta), apsinuodijo pusė mokyklos doh.gif kiek teko pastebėti daugelis vaikų išgėrę MIAU pradeda vemti arba viduriuoti blink.gif
Atsakyti
Aš tai neduodu, nors pačai tai skanu. Geriau jau tada jau pati kakavos su pienu sutaisau.
Atsakyti
Mano mergyte nuo bet kokiu MIAU produktu apsivemia, nuo kitu ne doh.gif
Atsakyti
Anksciau ir as buvau uzvedusi tema apie geriamus jogurtus,nes mano mergaite taip pat vemdavo nuo ju arba apetitas dingdavo doh.gif .Miau is vis yra didelis s....,nes net vaiku gydytojos juos grieztai draudzia vaikam duoti,nes jie be galo riebus ir ilgas galiojimo laikas,o tai maziesiems blogai.Geriau jau Smilgeles jogutukus duokit;)
O stai,nuoroda senosios temos,paskaityk wink.gif http://www.supermama...?...=161117&hl=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 22 birželio 2007 - 14:44
Bandžiau duoti, bet maniškė negėrė. ax.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus 4u.gif Tikrai suabejojau dėl Miau kokybės g.gif Na aš duodu maždaug 150ml per dieną,tai nepasitaikė,kad mažylis apsivemtų ar dar kokių pašalinių reiškinių g.gif
Atsakyti
Esu bandzius duoti ,bet negeria schmoll.gif O koks ten jo riebumas? g.gif
Atsakyti
Riebumas 2.3% .O mes tai labai megstam tongue.gif .Bet duodu tik 1 karta per savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 06 22, 15:43)
Anksciau ir as buvau uzvedusi tema apie geriamus jogurtus,nes mano mergaite taip pat vemdavo nuo ju arba apetitas dingdavo doh.gif .Miau is vis yra didelis s....,nes net vaiku gydytojos juos grieztai draudzia vaikam duoti,nes jie be galo riebus ir ilgas galiojimo laikas,o tai maziesiems blogai.Geriau jau Smilgeles  jogutukus duokit;)
O stai,nuoroda senosios temos,paskaityk  wink.gif http://www.supermama...?...=161117&hl=

kodel rasai kad vaiku gyd.draudzia MIAUduot vaikams g.gif musu gyd.nedraudzia.Ir pirma syk girdziu toky pasakyma kad gyd.draudzia MIAU duot g.gif ir riebumas to pienuko normalus,tik saldus labai jau.beje skaiciau vienasyk vieno profesoriaus(Vingro) pasisakyma apie miau produkcija,tai visai teigiama buvo.aiksu apetita jis musa,nes labai saldus,sotus ir didely kieky isgerus aisku ir apsivemt galima rolleyes.gif kaip ir betkokio kito saldaus gerimo.
as saviskiui duodu,tik stengiuos ribot,nes istvatina butelka paskui puse dienos ne kasnelio neisiulau doh.gif
o bijoti duoti MIAU?nu nesuprantu kodel...
Atsakyti
Mano mažasis irgi geria MIAU ir jokio pašalinio poveikio nepastebėjau schmoll.gif be to valgom ir varškytę MIAU rolleyes.gif kitokių jogurtų ar varškyčių aš jam neįduodu,nes nenori ,o šią valgo su mielu noru kaip ir gėrimą geria su mielu noru ,jei leisčiau,tai išgertų turbūt kelis buteliukus iš eilės doh.gif dabar gerai,kai jau yra mažais buteliukais MIAU gėrimo thumbup.gif paduodi ,išgeria vieną ir būna gana.
Atsakyti