Įkraunama...
Įkraunama...

MIAU pieno gėrimas

Maniškis MIAU negeria. Man pačiai jis toks neapsakomai šlykščiai saldus. Nesuprantu, kodėl gamintojai jį daro tokį saldų g.gif Sūnus geria Smilgelę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 24, 00:51)
kodel rasai kad vaiku gyd.draudzia MIAUduot vaikams g.gif musu gyd.nedraudzia.Ir pirma syk girdziu toky pasakyma kad gyd.draudzia MIAU duot  g.gif ir riebumas to pienuko normalus,tik saldus labai jau.beje skaiciau vienasyk vieno profesoriaus(Vingro) pasisakyma apie miau produkcija,tai visai teigiama buvo.aiksu apetita jis musa,nes labai saldus,sotus ir didely kieky isgerus aisku ir apsivemt galima rolleyes.gif kaip ir betkokio kito saldaus gerimo.
as saviskiui duodu,tik stengiuos ribot,nes istvatina butelka paskui puse dienos ne kasnelio neisiulau doh.gif
o bijoti duoti MIAU?nu nesuprantu kodel...

Rasau is savo ir kitu mamu patirties mirksiukas.gif .Kai vaikas dazniau jo isgerdamas pradeda vemti,nori,nenori pradedi sunerimti unsure.gif .
Cia,jokiu budu netaikoma visiems be isimties vaikuciams ir niekas nesako,kad visiems simtomai pasireiskia.Kadangi,maniskei pasireiske,pasikonsultavau su gydytoja ir ji grieztai uzdrauge!!!Del ilgos galiojimo laiko ir riebumo jis vaikam nera geras gerimas.
Beja,pasiskaityk mano ideta nuoroda su sena tema apie geriamus jogurtus ir pamatysi,kad toli grazu ne as viena turiu apie Miau bloga nuomone mirksiukas.gif .
Papildyta:
http://www.supermama...?...=161117&hl=
Atsakyti
O manosios panos labai mėgsta, didžioji - rudą, mažylė - rūžavą ax.gif negaliu iš parduotuvės išvest kol nepasiima iš lentynos doh.gif Nors su mielu noru poakeisčiau į kitą, neskanu man, bet mergės nesutinka doh.gif doh.gif Nors nei vėmė, nei viduriavo, tik mažylė turi alergija pieno produktams (grynam pienui), o nuo Miau reakcijos nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 06 24, 14:13)
Rasau is savo ir kitu mamu patirties mirksiukas.gif .Kai vaikas dazniau jo isgerdamas pradeda vemti,nori,nenori pradedi sunerimti unsure.gif .
Cia,jokiu budu netaikoma visiems be isimties vaikuciams ir niekas nesako,kad visiems simtomai pasireiskia.Kadangi,maniskei pasireiske,pasikonsultavau su gydytoja ir ji grieztai uzdrauge!!!Del  ilgos galiojimo laiko ir riebumo jis vaikam nera geras gerimas.
Beja,pasiskaityk mano ideta nuoroda su sena tema apie geriamus jogurtus ir pamatysi,kad toli grazu ne as viena turiu apie Miau bloga nuomone  mirksiukas.gif .
Papildyta:
http://www.supermama...?...=161117&hl=

as nesakau kad MIAU yra puikus gerimas.beabejones jogurtas yra nepalyginamai geriau,nes yra maistingas ir zarnynui geriau.MIAU yra tik desertinis gerimas,kurio kaip bet kokio saldumyno reikia saikingai.Nesutikau tik su tavo pasakymu kad MIAU draudzia gyd.nes taip nera.Beje riebumas ten norma,maziems vaikams kaip tik pataria duot riebesni piena rolleyes.gif
visai kas kita tas jo saldumas,manau va priezastis kodel vaikai nuo jo apsivemia. g.gif
trumpiau tariant manau MIAU netinkamas vietoj paprasto pieno ar jogurto.jis tik desertui,ir tik tada jei vaikuciui tinka ir patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 06 23, 22:12)
Riebumas 2.3% .O mes tai labai megstam  tongue.gif .Bet duodu tik 1 karta per savaite  ax.gif

Aiškutis 4u.gif
Tai nėra jis toks riebus,mes visada natūralų pieną geriam,tai jis dar riebesnis bigsmile.gif
Atsakyti
Esu davus keletą kartų, patiko labai, bet..... geriau duodu kefyrą, riaženką, kažkaip aš juo nelabai pasitikiu dėl ilgos galiojimo datos. Nors didžioji gerai ir man pačoiai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Nuo visu Miau produktu mano mazoji veme, kad siaubas doh.gif Nuo pat maziukes, o ir dabar neseniai daviau Miau sureli ir po valandos apsiveme g.gif Nemanau kad tai sutapimas unsure.gif
Atsakyti
Maniškei Miau gėrimus irgi uždraudė tiek mūsų šeimos gydytoja, tiek gydytojai iš Santariškių vaikų žarnyno infekcijų skyriaus. Tikra tiesa. Gėrė mano mažoji Miau pasigardžiuodama, tačiau apetitas buvo sumažėjęs dar ir kaip, daugiau nieko neįkišdavau. Bet lyg tame nieko blogo nemačiau, galvojau juk Miau sotus, bet to ir kalcio daug turi g.gif Na bet kai prasidėjo po to problemos su žarnynu... doh.gif Ir teko lakstyti po gydytojus, gulėti Santariškėse ir ieškoti priežasčių, tai gydytojai vieningai patarė vaikui daugiau Miau neduoti. Net gi viena gydytoja pasakė: "Ar Jums jie kvepia bananais ar braškėmis? Juk tai gryna sintetika?" Iš tikrųjų turėjome labai rimtų problemų su žarnynu, nežinau ar čia Miau toks ir kaltas, bet tikrai sutinku su nuomone, kad vaikams tai ne pats geriausias produktas. Daugiau mes jo neperkame ir nevartojame, nes buvome įspėti, kad žarnyno infekcijos turėtų kartotis ir kartotis...Tačiau tfu tfu tfu...daugiau nebuvo pasikartoję. Žinoma, mums taip atsitiko ir taip gydytojai patarė. Gal kitiems vaikučiams ir nieko. O be to kiek gydytojų tiek ir nuomonių smile.gif
Atsakyti
paskutinį kartą mano mažoji kai gėrė Miau - viduriavo. tuo metu vartojo ir geležį. o nuo jos dažniausiai tai viduriai sukietėja. aš pradėjau ieškoti info ir radau kad dar galiams atvejis - viduriavimas. skambinausi gydytojai - ji tepasakė, kad tai pirmas atvejis kai nuo geležies viduriuoja. paskui žiūrėjau žiūrėjau aš į tą Miau - atėmiau (inturityviai) ir tuom viduriavimas baigėsi.

nuo sūrelių nieko blogo nebuvo. gal kad labiau perkam magijos sūrelius nei Miau
Atsakyti
nu as savo mazyliuk duodu "miau" ir nieko tokio nepastebejau smile.gif jam jis labai patinka, ir geria pasigardziuodamas smile.gif
Atsakyti
Manoji nemėgsta jokių jogurtinių gėrimų schmoll.gif Nuperku ir pati išgeriu blush2.gif

Keista, kad apie MIAU blogi atsiliepimai.. Kiek pamenu, MAŽYLY, skaičiau, kad geriausiai įvertintos MIAU varškytės.. Bet gal su gėrimais kitaip g.gif
Atsakyti
Mes valgom tik Miau varškytes,o Miau gėrimų nebandėm,man jie nepatinka...tai vaikui irgi neduodu...kažkaip man dar nešovė į galvą jo pirkti,vis galvoju per maža tokiems saldiems gėrimams...
Atsakyti