Įkraunama...
Įkraunama...

MIAU pieno gėrimas

geriam tik Braskini kitokio ne schmoll.gif ir labai skaniai galetu gert ir gert biggrin.gif
Atsakyti
mano dukra labai mėgsta bananinį MIAU pienuką,geria jį prieš miegelį ir ryte atsikėlus
Atsakyti
Gali būti, kad mažyliams, kurių stipresnė virškinimo sistema, Miau produktai nieko blogo nesukelia. Maniškis, kurio virškinimas ne iš gerųjų, nevemdavo nuo tų varškyčių, bet valgė taip sakyčiau be apetito jas, o Miau gėrimo išvis negėrė, kai nupirkau vienąkart pabandyti. Man pačiai tas gėrimas pasirodė ir labai saldus, ir "chemiškas", pilnas kažkokios sintetikos, žodžiu, nemalonaus skonio. Dabar neperku jokių Miau, naudojam visokius kuo natūralesnius jogurtus (kiek parduotuvėj jie gali būt "natūralesni"), "Bios" ir panašius, tokius, kur trumpas galiojimo laikas (kas ir rodo, kad ten mažai priedų). Ir dar - kad jie nebūtų tokie sintetiškai saldūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una: 28 birželio 2007 - 19:44
Daviau paragauti, vaikui nepatiko. Gal jai dar ne laikas? g.gif
Atsakyti
Man tai Miau gerimas - gryna sintetika. doh.gif Jus kai perkate vaikams tokius dalykus, tai bent sudeti paskaitykite. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 24, 00:51)
o bijoti duoti MIAU?nu nesuprantu kodel...

Ugile komentaras yra trumpiausias ir aiskiausias i si klausima drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugile @ 2007 06 29, 13:59)
Miau gerimas - gryna sintetika. doh.gif Jus kai perkate vaikams tokius dalykus, tai bent sudeti paskaitykite. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes irgi ragavom,bet atrodo,kad nepatiko,tai ir negeriam.
Atsakyti
kad miau pienukas saldus pastebejau bet maniske noriai ji geria zinoma ne kiekviena diena,na pasiskaicius reiks jei neduoti pastebejau kad jei sukieteja viduriai schmoll.gif tai tikriausiai nuo pienuko g.gif
Atsakyti
mes irgi megstam ta Miau gerti, bet cia daugumos nuomones tik patvirtino mano itarimus, kad nereiketu jo pirkti. Siek tiek keistas kai kuriu mamu pasakymas, kad jei mano vaikas noriai geria, tai ir duodu...jei skanu, tai dar nereiskia, kad nekenksminga..
Atsakyti
QUOTE(una @ 2007 06 28, 19:44)
Gali būti, kad mažyliams, kurių stipresnė virškinimo sistema, Miau produktai nieko blogo nesukelia. Maniškis, kurio virškinimas ne iš gerųjų, nevemdavo nuo tų varškyčių, bet valgė taip sakyčiau be apetito jas, o Miau gėrimo išvis negėrė, kai nupirkau vienąkart pabandyti. Man pačiai tas gėrimas pasirodė ir labai saldus, ir "chemiškas", pilnas kažkokios sintetikos, žodžiu, nemalonaus skonio. Dabar neperku jokių Miau, naudojam visokius kuo natūralesnius jogurtus (kiek parduotuvėj jie gali būt "natūralesni"), "Bios" ir panašius, tokius, kur trumpas galiojimo laikas (kas ir rodo, kad ten mažai priedų). Ir dar  - kad jie nebūtų tokie sintetiškai saldūs.

na kad ilgai galioja tai visiskai nereiskia, kad jame yra konservantu. kad saldus-tai skonio reikalas, skirtumas yra didziausias tame ar ten cukrus ar kokie tai sintetiniai saldikliai. Miau gerimas yra pieno gerimas, tai jei piena vaikas sunkiai virskina (bet juk ne del to, kad pienas nuodingas ar kenksmingas smile.gif ) tai irgi nereiskia, kad jame yra kazkokiu kenskmingu medziagu. Zino0ma, sveikiausia gerti paprasta kefyra ar rugpieni, valgyt balta (be skoniniu ) priedu jogurta. kazkaip gaila, kad lietuvoje nera jokio svietima maisto sudeties prasme. o kas butina skaityti sudeti, tai faktas. arba duokit vaikui gert vandnes, tai bus sveikiausia (nors vanduo vandeniui irgi nelygu). Taciau pieno gerimas zymiai sveikiau uz visokius ale limonadus ir gazuotus gerimus.
Atsakyti
MIAU pienuką reiktų gerti saikingai, kaip ir betkokį desertą juk neduodam kasdien ar net kelis kar dienoj. Mano dičkis irgi aleriškas karvės pienui, o MIAU pienukas tinka. Beje kažkas jau rašė kad vaikams reikia didesnio riebumo. Tikrai taip, net ES remia tik tą vaikams gaminama pienišką produkciją kurios riebumas didesnis. Juk riebumas neliame baltymo kiekio kurio perteklius nerekomenduojamas.
Iš MIAU produkcijos dažniausiai perku varškytę.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2007 07 18, 12:41)
MIAU pienuką reiktų gerti saikingai, kaip ir betkokį desertą juk neduodam kasdien ar net kelis kar dienoj. Mano dičkis irgi aleriškas karvės pienui, o MIAU pienukas tinka. Beje kažkas jau rašė kad vaikams reikia didesnio riebumo. Tikrai taip, net ES remia tik tą vaikams gaminama pienišką produkciją kurios riebumas didesnis. Juk riebumas neliame baltymo kiekio kurio perteklius nerekomenduojamas.
Iš MIAU produkcijos dažniausiai perku varškytę.

Riebesnis pienas sunkiau virskinamas, o is liesesnio gaunama tiek pat gerybiu kiek ir is riebesnio( kalcio) . Tai kam apsunkinti vaiko skranduka???? g.gif doh.gif( Cia lyginant 2.5 % pienuka, su pavyzdziui 3.5% ar net karves pienu kuris ne maziau kaip 3.8%)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jersey: 19 liepos 2007 - 19:55