Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės paieškos po vestuvių

QUOTE(jellg @ 2011 02 11, 12:27)
Na nemanau, kad galima lyginti tą, kuri turėjo vieną ir tą, kuri turėjo 11 ir nemanau, kad užburtas ratas gaunasi. Turėti tik vieną sex partnerį gyvenime...manau, kad tikrai kartais galvoje kiltų minčių, o kaip ten su kitais būtų, o ką ten tie kiti turi, ypač, jei tas vienintelis nekoks sekso partneris. Žmogus juk smalsus.
O sakyti, kad jei turėjai kelis ar net keliolika, tai būtinai norėsi daugiau...niekuo nepagrįsta. Tiesiog atsiranda galimybė palyginti.

O as manau jei viskas gerai tarp abieju zmoniu tai galvojimu kaip cia su kitu tikrai nekyla mirksiukas.gif o jei blogai tai galvosi kaip su kitu ir 3 partneri turedamas ir 10ta tongue.gif
o jei blogai yra moteriai tai nereikia visu pirma galvot kad va vienas vyras nemoka, o kitas gal stebuklus darys, manau reikia pirma paciai save pazint ir tada jau galima pasakyti visiems kas malonu ir kas ne, ir jei jau taip labai myli vienas kita tai vyras tikrai pasistengs pamaloninti savo moteri mirksiukas.gif

cia mano asmenine, kas nesutinka, tegul, taika drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif is dalies retoriskas klausimas - kaip kitas zmogus gali tave patenkinti, jei tu pats nezinai, jausdamas savo kuna, kaip save patenkinti? smile.gif

Todel ir reikia bandyti: su savimi, su kitais... Tai yra savo sexualines tapatybes ugdymas mirksiukas.gif . Zinoma, yra ribos.
Atsakyti
Nors ir retorinis, atsakau. Istekejau nekalta (nekenciu to zodzio, tarytum tai parodo manaja kalte).

Taigi, mano vyras turejo mazdaug 10 metu patirti. Niekada nesigailejau to, jis buvo mano mokytojas, padejo save pazinti. Manau, kad pacios saves pazinimo procesas vyko teikdamas man daugiau palaimos nei nusivilimo. Esu isitikinusi, jog jis vyko spraciau, ir daugiau apimanciai, nei visisku diletantu.

Esu isitikinusi, jog moters organzimas yra sudetingas, tam, kad visapusiskai patenkintum ja, reikia tureti nemazai praktikos. Mylejimasis tai menas, kurio reikia mokytis.

Tikrai nenoreciau vyro geltonsnapio lovoje, kad praktikos ir klaudu pagalba jis tobulintu mano saskaita igudzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 vasario 2011 - 18:10
Ne toks jau ir retoriškas smile.gif Būtent ir reikia pačiam save pažinti pirmiausia ir žinoti kas tau malonu, nemanau kad būtina (pabrėžiu, nemanau kad BŪTINAS antras žmogus savęs pažinimui, nesakau kad yra blogai) save atradinėti su keliais partneriais, užtenka ir saves pačios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynake*aviete: 17 vasario 2011 - 22:36
QUOTE(Moonte @ 2011 02 17, 18:06)
Tikrai nenoreciau vyro geltonsnapio lovoje, kad praktikos ir klaudu pagalba jis tobulintu mano saskaita igudzius.

Jei butu buves geltonsnapis, manau atvirksciai kalbetumete: oi dziaugiuosi, nes abu mokemes ir tobulejom su kiekviena diena biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif tai gerai, kad vyras patyręs. O jei abu nepatyrę? Na, aišku, galima abiems mėginti ax.gif smile.gif .
Asmeniškai man nepatinka visuomenės nuostata - moteris nekalta, o vyras erelis per patalus skrajojantis. Turi būti lygios galimybės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2011 02 18, 00:04)
Jei butu buves geltonsnapis, manau atvirksciai kalbetumete: oi dziaugiuosi, nes abu mokemes ir tobulejom su kiekviena diena  biggrin.gif

Visada renkuosi profesionalus, visose gyvenimo srityse. Mane niekada negaletu sugundyti geltonsnapis, nes visada buvau viduje vyrense. Todel vienareiksmiskai sakau NE. Siaip, as kiekviena diena dekoju dievui, kad jis mane palaimino siuo atzvilgiu. Mano draugei nelabai pasiseke, rodos vyras ir turejo patirti, bet pasirodo ir patirtis priklauso nuo zmogaus

QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 02 18, 00:35)
smile.gif  tai gerai, kad vyras patyręs. O jei abu nepatyrę? Na, aišku, galima abiems mėginti  ax.gif  smile.gif  .
Asmeniškai man nepatinka visuomenės nuostata - moteris nekalta, o vyras erelis per patalus skrajojantis. Turi būti lygios galimybės. smile.gif.

Man irgi nepatinka. Lygios galimybes, kame? Vienas is poros visada bus vedantysis/lyderis, o kitas sekeju is paskos. Manau, yra labai gerai kai vienas is zmoniu yra kokioj nors srity pazenges, neisimtis ir lovos reikalai.

Teorija ir praktines zinios, tai harmonija, pagreiteja saves pazinimo procesas, kuris padeda pasiekti geresni rezultata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 vasario 2011 - 09:59
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 02 17, 23:33)
Ne toks jau ir retoriškas  smile.gif Būtent ir reikia pačiam save pažinti pirmiausia ir žinoti kas tau malonu, nemanau kad būtina (pabrėžiu, nemanau kad BŪTINAS antras žmogus savęs pažinimui, nesakau kad yra blogai) save atradinėti su keliais partneriais, užtenka ir saves pačios mirksiukas.gif

Na taip, kiekvieno teise rinktis, vieni is naujo atradineja dvirati, ir mokosi ji valdyti. Kiti gi pasinaudoja kitu atradimais, mokosi juo vaziuoti lyderio prizurimi ir mokomi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 02 18, 10:09)
Na taip, kiekvieno teise rinktis, vieni is naujo atradineja dvirati, ir mokosi ji valdyti. Kiti gi pasinaudoja kitu atradimais, mokosi juo vaziuoti lyderio prizurimi ir mokomi.

drinks_cheers.gif kiekvieno teisė rinktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynake*aviete: 18 vasario 2011 - 10:36
QUOTE(Moonte @ 2011 02 18, 09:45)
Visada renkuosi profesionalus, visose gyvenimo srityse.

Taigi istekejot nekalta. Is kur zinojot, kad profesionalas (lovoje)? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2011 02 18, 14:07)
Taigi istekejot nekalta. Is kur zinojot, kad profesionalas (lovoje)?  bigsmile.gif

O jums jusu vyras neasistavo?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 02 18, 13:12)
O jums jusu vyras neasistavo?

Asistavo lovoje biggrin.gif
Atsakyti