Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės paieškos po vestuvių

QUOTE(Boba2 @ 2011 03 23, 22:38)
Tam kad visų pirma atliktų jos priskirtas pareigas - pratęstų giminę, susirastų ar užsiaugintų maisto ir kitų būtinų dalykų sau ir artimiem žmonėm. Nors vaikai ir ne kožnais metais gimsta, bet ne žmogui spręst ir numatyt tokius dalykus. Gamtos šauksmas visada šventas dalykas yra, o kada ir nuo ko vaikam gimt ji pati ir apsprendžia. Nereikia maištaut prieš ją ir viskas bus gerai, žmonės gyvens lygybėj ir darnoj. O kai prisigalvoja visokių išmyslų prieš gamtą nukreiptų, imasi patys spręst kas jiem nepriklauso tai ir prisidaro sau problemų. Jau dabar pavojus yra kad išnyks mūsų tauta, žmonių vis mažėja o dar jie mandrėja vis labiau doh.gif . Kitos kai kurios šalys tuo pačiu blogu keliu eina. Jei ir toliau taip tai iki ko daeis mūsų visuomenė? g.gif

bet juk sakėt kad vedybos ir pan irgi tik žmogaus išmislai, tai kam tada reikia ieškot būtinų dalykų artimiem žmonėm? eini sau per vyrus vaikus gimdai, paaugini kol savim pasirūpint gali, palieki ir toliau kitus gimdai smile.gif o vyrai tai išvis tik giminę pratęsinėja ir būriais gyvena kaip patinai gamtoj biggrin.gif va čia tai būtų tikras gamtos šauksmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 03 24, 00:03)
bet juk sakėt kad vedybos ir pan irgi tik žmogaus išmislai, tai kam tada reikia ieškot būtinų dalykų artimiem žmonėm? eini sau per vyrus vaikus gimdai, paaugini kol savim pasirūpint gali, palieki ir toliau kitus gimdai smile.gif o vyrai tai išvis tik giminę pratęsinėja ir būriais gyvena kaip patinai gamtoj biggrin.gif va čia tai būtų tikras gamtos šauksmas smile.gif

Artimais žmonėm reikia rūpintis kiek gali kad iš bado nemirtų nė vienas, kad turėtų ką apsirengt ir stogą virš galvos jei jo reik, kad nesušaltų ir t.t. Jei vieną žmonišką vyrą turi, matai kad jis geras, kad gerus vaikelius tau dovanoja ir šeimą išlaiko kaip vyras, tai nėr didelio reikalo per kitus eit, ale jei jau pamatei kad tas vienas labai blogas, nevyriškas, vaikų nedovanoja, tavęs neišlaiko, nesaugo ir nesugeba nulaikyt, tada pati gamta neleistų su tokiu pasilikt. Reik tada išeit į žmones pasidairyt, gal ant geresnio užtaikysi. Bet per gero irgi negalima norėt - tokio arba išvis nerasi, arba nedarnoj gyvensi su tokiu. Prie kurio gamta pašauks tas tau ir skirtas, arba tas kuris pirmas vaikelį dovanoja. O palikt vaikų nereikia, kai ateis jiem laikas patys išskris kaip paukščiai... Gamtoj patinų visokių yra, čia nuo rūšies tokie dalykai, bet kiekviena rūšis savaip išgyvena jei tik giminę prasitęsia kiek reikia ir neina prieš gamtą. Vyrai ne visi blogi patinai, jei vienas blogas pakliuvo ir paliko, tai kitas gal ir mylės, ir padės. Tik nereikia per daug fantazuot ir per gero norėt. Mandrumas didelė blogybė yra.
Atsakyti
Man mano vyras buvo pirmas, taciau pasimylejom iki vestuviu. Beja nakti po vestuviu norejosi tik pailseti nuo vestuviu organizavimo, sveciu, patirtu emociju ir tik miego norejom:)
Atsakyti
Manau, kad tai jau atgyvenęs XX a. reikalas, kuomet supiršdavo nepažįstamus žmones, per prievartą apženydavo, o po to gyveno kažkaip. Tiesiog baisu. Suaugę žmonės turi gyventi aktyvų sexualinį gyvenimą, nes tai ir moksliškai įrodyta, jog susilaikyti nuo smileysex.gif nesveika 4u.gif
Atsakyti
Tai žinoma kad nesveika atsižadėti, kaip ir visų kitų gamtinių pareigų neatlikt ar kokiu kitu būdu eiti prieš gamtą. Dėl to ir sakau kad civilizacija žmones dažniausiai tik sugadina.
Atsakyti
QUOTE(Juodas_varnas @ 2011 04 07, 08:21)
Manau, kad tai jau atgyvenęs XX a. reikalas, kuomet supiršdavo nepažįstamus žmones, per prievartą apženydavo, o po to gyveno kažkaip. Tiesiog baisu. Suaugę žmonės turi gyventi aktyvų sexualinį gyvenimą, nes tai ir moksliškai įrodyta, jog susilaikyti nuo smileysex.gif nesveika    4u.gif

palaikau nuomone 100 proc., isskyrus tuos atvejus, kai abu yra labai religingi
Atsakyti
QUOTE(kisaaa @ 2011 04 12, 20:08)
palaikau nuomone 100 proc., isskyrus tuos atvejus, kai abu yra labai religingi

Tai žmonės ženijasi kai kurie tik civiliškai, nebūtinai religine ceremonija, bet čia nėr jokio didelio skirtumo sakyčiau, visi tie susirašymai ir ceremonijos tėra pačių žmonių išmyslai, kurių gamta žmogui neskyrė. Tokie dalykai - tik iš mandrumo ir per gero gyvenimo. O va krušimasis, giminės pratęsimas - tai vienos iš pagrindinių gamtinių pareigų, kurios žmogui buvo gamtos priskirtos nuo pačios pradžios. Žmonės, kurie tų pareigų nenori atlikti, maištauja prieš gamtą visaip ir jas atmeta, beveik visada susilaukia didelės bausmės.
Atsakyti
Aš manau, kad tokių merginų vis dar yra, tik jų vienetai ir visiems jos „neatsiskaitinėja“, kodėl tai daro...

Šiuo klausimu turiu savo nuomonę, bet manau, kad tokie dalykai yra labai intymūs ir asmeniški, todėl tik pats žmogus gali nuspręsti, ko jam individualiai reikia ir kaip elgtis yra teisinga. Aš vestuvių jau nebesulauksiu rolleyes.gif Bet nelaikau anomalija ir tų merginų, kurios dėl įvairių priežasčių ir įsitikinimų nusprendžia laukti. Vieną tokią bičiulę turiu - ji nuoširdžiai labai religingas žmogus, dabar jai 25 metai ir žinau, jog vis dar laukia savo žmogaus, su kuriuo norėtų praleisti visą likusį gyvenimą, o pasimylėti po vestuvių. Tačiau viena yra dabar, kai tas žmogus neatsiradęs dar. Kitaip bus - kai atsiras. Nėra garantijų, kad įsitikinimai paims viršų ir savo darbo nepadarys „gamta“.

Todėl man atrodo, kad tokios diskusijos turi mažai prasmės, nes čia nėra vieno teisingo ar neteisingo pasirinkimo. Mano pasirinkimas man tinka, kita mergina gal norės laukti, ir ji jausis laiminga bei pilnavertė laukdama. Ir lai tada sau laukia.
Atsakyti
Gal labai gerai paieškojus ir atsirastų tokių, kurios nekaltybę saugo iki vestuvių, bet būtų tik vienetai g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Liepa_ @ 2011 03 21, 13:50)
nemanau, kad siais laikais dar yra merginu su rutu vainikeliu.ir neturetu buti schmoll.gif

Rūtų vainikėlis tai tik papuošimas yra, kurį panorėjusios gali dėvėt tiek mergos tiek ir bobelos - niekas nedraudė ir nedraudžia. Ir kiek man teko girdėt iš pasakojimų tikrų, tai dėvėdavo anuos per ceremonijas ir permiegojusios ir nėščios moterielos, dabar irgi taip pat. Kad tokį vainikėlį galėtum užsidėt, prieš gamtą eiti tikrai nėra reikalo.

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 04 13, 02:36)
Aš manau, kad tokių merginų vis dar yra, tik jų vienetai ir visiems jos „neatsiskaitinėja“, kodėl tai daro...
Šiuo klausimu turiu savo nuomonę, bet manau, kad tokie dalykai yra labai intymūs ir asmeniški, todėl tik pats žmogus gali nuspręsti, ko jam individualiai reikia ir kaip elgtis yra teisinga. Aš vestuvių jau nebesulauksiu  rolleyes.gif Bet nelaikau anomalija ir tų merginų, kurios dėl įvairių priežasčių ir įsitikinimų nusprendžia laukti. Vieną tokią bičiulę turiu - ji nuoširdžiai labai religingas žmogus, dabar jai 25 metai ir žinau, jog vis dar laukia savo žmogaus, su kuriuo norėtų praleisti visą likusį gyvenimą, o pasimylėti po vestuvių. Tačiau viena yra dabar, kai tas žmogus neatsiradęs dar. Kitaip bus - kai atsiras. Nėra garantijų, kad įsitikinimai paims viršų ir savo darbo nepadarys „gamta“.
Todėl man atrodo, kad tokios diskusijos turi mažai prasmės, nes čia nėra vieno teisingo ar neteisingo pasirinkimo. Mano pasirinkimas man tinka, kita mergina gal norės laukti, ir ji jausis laiminga bei pilnavertė laukdama. Ir lai tada sau laukia.

Aš galvoju, ką gamta priskyrė - to žmogui ir reikia. O su savo asmeniškais apsisprendimais, kurie yra prieš gamtą, žmonės tik griauna visą tą darnią sistemą. Tas mandrumas, kai paprasti berneliai netinka, o būtinai nori kaži kokio ypatingo, yra labai didelė blogybė. Šliūbas - tuo labiau tik išmyslas tėra. Gamta žmogui neskyrė tokių dalykų. Labai negerai, kai dėl bažnyčios, religijos ir kitų civilizacijos išmyslų žmonės maištauja prieš gamtą ir nenori jos priskirtų pareigų atlikti. Ar praleisi su žmogum visą gyvenimą likusį, juk negali iš anksto numatyt. O ta draugė, galvoju, labai gali būt kad ir meluoja iš mandrumo. Tik kol vaikelio dar neturi, tai ir nesimato kaip iš tikrųjų yra.
Ir aš nemanau, kad žmogaus valioj yra rinktis tokius dalykus. Gamtinės pareigos turėtų būt šventas dalykas žmogui, nes tik jų atlikimas gali užtikrinti darnią sistemą gamtoj ir visuomenėj.

QUOTE(barbarisa @ 2011 04 13, 11:59)
Gal labai gerai paieškojus ir atsirastų tokių, kurios nekaltybę saugo iki vestuvių, bet būtų tik vienetai g.gif

O kas ta nekaltybė yra jūs man paaiškinkit g.gif . Kaip galima nekaltais vadint žmones, kurie maištauja prieš gamtą ir nenori atlikt net pačių paprasčiausių gamtinių pareigų? blink.gif g.gif O pareigingi žmonės, atliepiantys į gamtos šauksmą ir sukuriantys darnias šeimas, pagimdantys vaikus kiek gamta skyrė, tai turi kalti jaustis? blink.gif Nu atsiprašau, bet man čia niekaip galai nesueina... Toks iškreiptas suvokimas tiesiogiai prieštarauja sveikam protui.
Atsakyti

O kas ta nekaltybė yra jūs man paaiškinkit g.gif . Kaip galima nekaltais vadint žmones, kurie maištauja prieš gamtą ir nenori atlikt net pačių paprasčiausių gamtinių pareigų? blink.gif g.gif

galiu paaiskint: nekaltybe yra tai, kad mergina NENORI dar atlikt tu gamtos pareigu! koks maistavimas, jei 16 metu panele yra nekalta??? (nu cia siais laikais retenybe)
Atsakyti
Nekaltybe yra labai plati savoka. Yra dvasine nekaltybe ir fizine.

Pvz. isprievartauja mergina, ji prarado fizine nekaltybe, bet jos dvasinis tyrumas islieka. Mergina gali tureti N partnieriu, buti tvirkinta oraliniu budu, nepalietus, issaugojus fizine nekaltybe. Fiziskai ji bus nekalta, bet dvasiskai istvirkinta. Galima prigimdyti n vaiku ir likti dvasiskai nekaltai-tyrai.

Zmones gi ganetinai banalus sutverimai, jiems aktualu fizine nekaltybe, nes ja gali patikrinti. Cia jau patinu nepilnavertiskumo kompleksu pasekme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 balandžio 2011 - 13:07