Va cia tai tema sukurta, net nuotaika pakelia
Savo vestuves atsimenu su malonumu, jokiu kurjozu kaip ir nebuvo
. o va vyro pusbrolio vestuvese keletas pasitaike. Pirma - suknele, kuria buvo uzsisakius jaunoji, suplese pries tai susituokusi pora. Kaip pasakojo,- jaunikis nebesulauke dvylikos ir prilauzes jaunaja ant suoliuko nuplese nuo jos suknele
Vaziuojant paiimti jaunosios puokstes jaunikis papuole i avarija - nedidele ale vis tiek nemalonu. teko mums vaziuoti puokstes.
na ir per pacias vestuves, kadangi jaunaja teko parsivezti is namu, o ji gyveno uz 400 km, tai vos spejom i santuoku rumus. jaunieji pirmieji su gera masina nuleke prase santuoku rumu darbuotoju kad dar palauktu, kol mes su savo kledarnu autobusiuku davaziuosim. O per miesta lekem kokiu 100 km greiciu, lekem per raudonas ir saligatvius. dabar kai pagalvoji tai
- o tada gerai buvo, sampaniuko padarius
na o cia gal ne i tema ale vis tiek. Sita pora jau issiskyre
. kazkodel galvoju ar nebuvo cia zenklai kokie nors?

Vaziuojant paiimti jaunosios puokstes jaunikis papuole i avarija - nedidele ale vis tiek nemalonu. teko mums vaziuoti puokstes.
na ir per pacias vestuves, kadangi jaunaja teko parsivezti is namu, o ji gyveno uz 400 km, tai vos spejom i santuoku rumus. jaunieji pirmieji su gera masina nuleke prase santuoku rumu darbuotoju kad dar palauktu, kol mes su savo kledarnu autobusiuku davaziuosim. O per miesta lekem kokiu 100 km greiciu, lekem per raudonas ir saligatvius. dabar kai pagalvoji tai

na o cia gal ne i tema ale vis tiek. Sita pora jau issiskyre

Na ir prisijuokiau
ir mano vestuvėse buvo keliata kurjozų: visų pirmą labai vėlavo jaunikis ir piršliai, poto kai kunigas mums skaitė pamokslą jaunikio kišenėje ėmė skambėti mobilus tuo momentu maniau kad jį priplosiu kad pamiršo išsijunkti mobilų tai po šiai dienai visi juokauja kad čia Dievo ženklas buvo kad jam reikėjo apsisukti ir bėkti kol kojos neša
, na o finalas buvo toks kad tiek man tiek jaunikiui reikėjo po baliaus svečius namo išvežioti, geras vaizdelis jaunoji už vairo

As tai galiu pasigirti, per mano vestuves pabroliai masinas dauze, nu tiek kad stiklu butu. Aisku isejo netycia, bet dabar visi zvengia kad desimtmeciui tai reikes nusipirkt masinas, kurias negaila bus visiskai sudauzyt.
Ir vaziuojant nuo Vytauto baznycios i Raudondvari sugebejo viena pora pasiklysti, bet irgi neilgam, buvo isaiskinti.
Ir vaziuojant nuo Vytauto baznycios i Raudondvari sugebejo viena pora pasiklysti, bet irgi neilgam, buvo isaiskinti.
Kritau ish juoko skaitydama jusu istorijas
ir dzhiaugiausi, kad mano grazhiai ramiai be jokiu kuriozu praejo....... Ale matyt atmintis sushlubavus buvo
Buvo tu kuriozu, oi buvo..........
Zhodzhiu, prieshistore prasidejo priesh metus iki musu vestuviu, per draugu vestuves. Vestuves buvo linksmos, jaunimo daug, viskas chiki, jei ne muzikantai. Jau tokiu bjauriu neteko matyti - ir grojo blogai, ir prisigere, ir ish visu pastoviai pinigu kaulijo - net ish jaunuju ryte ateje zhadinti, nors ir buvo sutarta, kad pinigu nerinks, ir dar del to primokejo jiems. Kazhkoks koshmaras. O vienas muzikantas - firmos (kuri teikia visokias ale vestuvines paslaugas) direktorius, ir be visa ko dar ir VU destytojas, profesorius
O va filmuotojas buvo liuks, mums labai patiko jo darbas. Taigi, nusprendem filmuotoja pasikviesti ir i savo vestuves. Jis sutiko, tik moketi reikejo brangiau, nes be muzikantu. Zhodzhiu, likus savaitei iki vestuviu pasiskambinom pasitikrinti, ar viskas tvarkoj - zhmona pasake, kad ishvazhiaves i Vokietija, bet tikrai tikrai grysh. Po poros dienu suzhinojom, kad jau vazhiuoja i Lietuva, dar po dienos - kad mashina Lenkijoj sugedo, bet grysh tikrai tikrai...... Zhodzhiu diena priesh vestuves paskambino pats, kad negrysh, bet ateis jo kolega, irgi labai labai geras operatorius, zhodzhiu - nepergyvenkit. Na, mes ir nepergyvename.
Vestuviu rytas, mano busimasis su liudininku (tuo pachiu, kurio vestuvese priesh metus dalyvavome) sedi, geria kavute..... skambutis i duris, atidaro - o ten........... stovi tas pats 'blogasis'muzikantas (firmos direktorius). Na, liudininkas nusiveda mano busimaji i kita kambari ir klausia - ish karto ishvarom, ar dar i snuki ish pradzhiu duodam.......... Na, bet sveikas protas nugalejo - kur gi jie per 15 min suras filmuotoja arba bent kamera
. Zhodzhiu ishvadino ji visokiais zhodzhiais, prigrasino neprisigerti, i akis zhmonem nelysti (labai jau jis norejo paprovokuoti svechius pasisakymams i kamera) ir ishvazhiavo. Mane irgi lengvas shokas ishtiko ji pamachius, bet susitaikiau su tuo. Fotografas (tolimas musu pazhistamas) turejo su tuo filmuotoju vazhiuoti kartu vienoj mashinoj, bet po kiek laiko isiprashe pas mus (jis irgi dalyvavo tose isimintinose vestuvese priesh metus). Dar musu muzikantams (turejome labai cool muzikantus) atskaite paskaita, kodel jie chia pleshosi, mol vistiek sumokesim, bet shiaip viska gerai buvo, nufilmavo neblogai. Dar paskui siulesi parsivezhti i firma juosta ir uzhdeti muzikini fona, bet mes su vyru vienbalsiai pareikalavom tuoj pat atiduoti kasete
. Zhodzhiu, viskas chiki buv.
O juokingiausia tai istorijos pabaiga - po metu vyras pas ta filmuotoja-muzikanta egzamina laike
. Galvojo, kad prames, bet abu taktishkai apsimete, kad vienas kito nepazhista ir egzamina laimingai ishlaike

Zhodzhiu, prieshistore prasidejo priesh metus iki musu vestuviu, per draugu vestuves. Vestuves buvo linksmos, jaunimo daug, viskas chiki, jei ne muzikantai. Jau tokiu bjauriu neteko matyti - ir grojo blogai, ir prisigere, ir ish visu pastoviai pinigu kaulijo - net ish jaunuju ryte ateje zhadinti, nors ir buvo sutarta, kad pinigu nerinks, ir dar del to primokejo jiems. Kazhkoks koshmaras. O vienas muzikantas - firmos (kuri teikia visokias ale vestuvines paslaugas) direktorius, ir be visa ko dar ir VU destytojas, profesorius

Vestuviu rytas, mano busimasis su liudininku (tuo pachiu, kurio vestuvese priesh metus dalyvavome) sedi, geria kavute..... skambutis i duris, atidaro - o ten........... stovi tas pats 'blogasis'muzikantas (firmos direktorius). Na, liudininkas nusiveda mano busimaji i kita kambari ir klausia - ish karto ishvarom, ar dar i snuki ish pradzhiu duodam.......... Na, bet sveikas protas nugalejo - kur gi jie per 15 min suras filmuotoja arba bent kamera

O juokingiausia tai istorijos pabaiga - po metu vyras pas ta filmuotoja-muzikanta egzamina laike

Tai kad naujieji pasai tinkami tik kelionems - man su situo pasu, net banko korteles nepakeite... Is vis nei Sodroj pazymu su situ pasu negavau, nieko.... o va su kortele viskas praeina.
Per musu vestuves, tai keletui moterisku ivariau infarkta, kai 9 ryto, jau pabuvus pas kirpeja ir su prisegtu nuometu (~ 2,5 metro), bei dzinsiukais ir sportbaciais variau per kiemus pas visaziste, makiazo darytis, mat tetis nerado kaip per kiemus prie to namo privaziuoti.. Tai paleido mane, as ir skuodziau per gatve Klaipedoj Taikos, per kiemus...
QUOTE(kiki @ 2005 01 25, 19:23)
Tai kad naujieji pasai tinkami tik kelionems - man su situo pasu, net banko korteles nepakeite... Is vis nei Sodroj pazymu su situ pasu negavau, nieko.... o va su kortele viskas praeina.
Kiki, specialiai pasiteiravau savo kolegų, kurie nesėdi namuose su vaikais.

P.S. moderatoriai, galit pratrint šitą potemę, kad negadintų temos. O klausimą galima nukelti į teisininko skyrelį, jei įdomu.

Aga, is kauno.. Nu bet zinok tikrai, duodu 100 % kai keiciau, man jau pasuose paaiskino, kad sitas pasas tinka tik vykti i uzsieni, o lietuvoj, tipo niekas.. nes kitaip gi is vis nebuciau emusi korteles,. butu uzteke paso. Ir Hansa banke korteles mokejimo neatidave su pasu, reikalavo korteles nors tu ka... Ir sodroj pernai rinkausi pazymas deklaracijai pajamu, tai irgi nedave su pasu, reikejo eiti pakartotinai su kortele.
Gal pas tave senas pasas? Senas tai tinka viskm, o va jei keiti i nauja tai butinai reikia imti ta kortele, ir jei nori - pasa kaip prieda, tipo jei vyksi lauk is ES.
Gal pas tave senas pasas? Senas tai tinka viskm, o va jei keiti i nauja tai butinai reikia imti ta kortele, ir jei nori - pasa kaip prieda, tipo jei vyksi lauk is ES.
Na, sitai temai duociau 10 balu!
Pas mus vestuvese jokiu kurioziniu situaciju nebuvo. Viskas buvo super duper.
Bet va iki vestuviu apturejau du didelius stresus.
1. Likus savaitei iki vestuviu suzinojau, kad mano makiaziste (kuri nerealiai gerai daro makiazus) mano vestuviu diena isvyksta atostogauti. Ir tai suzinojau is savo drauges, kuri netycia pas ja uzsuko i kosmetologini kabineta. Man ji nesiteike pranesti.
Nezinau, kaip buti buve jei ne tas atsitiktinis drauges vizitas...
Aciu Dievui, viskas baigesi laimingai, nes susiradau kita makiaziste, kuri makiaza padare toki, kad visi aikciojo.
2. Likus savaitei iki vestuviu nueinu paskutini karta matuotis sukneles. Prie sukneles, kadangi ji buvo ant petneseliu buvau isirinkusi sali. Uzsidedu suknele, duoda man sali. Ziuriu, kad ne tas salis.
Is pradziu nuomuotojos dar bande apsimesti slangom ir aiskino gi sitas sitas. O as gi matau, kad ne!
Mano isirinktas salis buvo pasiuvinetas karoliukais (kaip ir suknele), o sitas salis buvo issiuvinetas dideleeeeeem baisiom gelem!!!!!!!!!!!!
Galu gale prisipazino, kad mano sali sudegino su lygintuvu. Ir vis kisa man ta geleta. Bet geletas prie mano sukneles ne tik kad nedera, bet ir sukneles grozi nublankina!!!!!!!!
Galu gale isiskovojau, kad man pasiutu nauja sali, toki koki buvau isirinkus. Pasiuvo.
P.S. Vis del to prsiminiau kurioza is savo vestuviu, del kurio iki siol visi mus per danti traukia.
Siaip as buvau be rutu vainikelio - ji uzsisegiau tik baznycioje ir po ceremonijos nusisegiau.
Antra diena, visi susirenkam ir pirsliene man isega rutu vainikeli.
Kam jinai man ji isege ir kodel as leidausi iki siol nesuprantu, bet faktas tas, kad antra diena as pravaiksciojau su rutu vainkeliu.... Tai po to visi ir sako: "Tai ka per pirma nakti vyrui nedavei?????" ir t.t. ir t.p.

Pas mus vestuvese jokiu kurioziniu situaciju nebuvo. Viskas buvo super duper.

Bet va iki vestuviu apturejau du didelius stresus.
1. Likus savaitei iki vestuviu suzinojau, kad mano makiaziste (kuri nerealiai gerai daro makiazus) mano vestuviu diena isvyksta atostogauti. Ir tai suzinojau is savo drauges, kuri netycia pas ja uzsuko i kosmetologini kabineta. Man ji nesiteike pranesti.

2. Likus savaitei iki vestuviu nueinu paskutini karta matuotis sukneles. Prie sukneles, kadangi ji buvo ant petneseliu buvau isirinkusi sali. Uzsidedu suknele, duoda man sali. Ziuriu, kad ne tas salis.

Galu gale isiskovojau, kad man pasiutu nauja sali, toki koki buvau isirinkus. Pasiuvo.
P.S. Vis del to prsiminiau kurioza is savo vestuviu, del kurio iki siol visi mus per danti traukia.

Antra diena, visi susirenkam ir pirsliene man isega rutu vainikeli.

QUOTE(Vegas @ 2005 01 25, 16:27)
o finalas buvo toks kad tiek man tiek jaunikiui reikėjo po baliaus svečius namo išvežioti, geras vaizdelis jaunoji už vairo 

Didziaja litanija gal kas skaitet temos pradzioj...
Musu finalas irgi panasiai...
Taigi, atbaliavojom iki paryciu. Reik is kavines krapstytis su visais patiekalu likuciais, neisgertais buteliais, nes, pasitarem, kita diena vistiek nebus kam, tektu mums abiems viska sutvarkyt (ner ko noret - kaimo kavine), taigi...pajungem i talka visus kas netycia uzsiliko ilgeliau... (kazkokia nelabai pijoku kompanija pasitaike, kad paskui veselini snapsa gerem dar ne viena savaite) link namu. Apsidairem ogi blaivu nerasta. Visi kas buvo gyvi su savo masiniukais namo isszlegejo, tai teko nuotakai sest uz pusbroliuko audines vairo ir reisuot namai kavine kelis kartus(atstumas apie 2km) . Taigi, po pirmo uzvezimo zlegam antro... sustabdo policija. Sako, labas vakaras, dokumentu norim. As jam savo teises pakisu, is pusbroliuko bandau islupt masinos dokumetus, o tas girtas kaip dumas nesusigaudo kur jie yr... tai masinoj iesko, tai kiseniuose nu ner, tai gal kavinej striukej liko... o ta kavinuke, kurioje sventem jau uz kokiu 100 metru. Susinerviju nerealiai (ne tik kad vairuot, bet dar ir su policija bedos, ot zenybos...), aprekiu pusbroliuka, sakau, kad toks durnas, dabar eik ir atnesi dokumentus ir dar ten visko malonaus ir sirdziai mielo pridejau... o tas - nu kaip as eisiu, tai kad nelabai ir paeinu ir toliau kuiciasi... policininkas laukia. Bandau suminkstint jo sirdy ir sakau, tai nu dede nebukit piktas, ir taip man beda ir vestuves, ir nebaliavojus likau, va ir uz vairo pasodino... dedei policininkui sirdis atsileido, sako, nu tai jei jaunoji, tai priklauso veseliniu, gerai, sakau, ir jau trauksiu kontrabandines vietines buteli (nu daugiau nieko nebuvo masinoj, nes kaip tik vaziavom paimt), bet, net ir girtam, pusbroliukui dievulis prota apsviete, palauk sako, kur ten ieskai, as va cia turiu ir traukia is bardacioko valstybine... dede policininkas patenkintas paeme (pirma karta gyvenime kysy daviau!!!), o pusbroliukas kazka traukia is dzinsu kisenes ir va... sako ar tik ne pinigine visi dokumentai vietoj...

QUOTE(kiki @ 2005 01 25, 20:59)
Aga, is kauno.. Nu bet zinok tikrai, duodu 100 % kai keiciau, man jau pasuose paaiskino, kad sitas pasas tinka tik vykti i uzsieni, o lietuvoj, tipo niekas.. nes kitaip gi is vis nebuciau emusi korteles,. butu uzteke paso. Ir Hansa banke korteles mokejimo neatidave su pasu, reikalavo korteles nors tu ka... Ir sodroj pernai rinkausi pazymas deklaracijai pajamu, tai irgi nedave su pasu, reikejo eiti pakartotinai su kortele.
Mististika kažkokia

Na, reikės man dar paklausti poros advokatų prie progos, kodėl čia tokia makalošė.

P.S. Va, dar prisiminiau- kai tvarkiau vaikų iš,mokas, tai prie vaikų ir vyro naujų pasų reikėjo pateikti pažymas apie registraciją, bo tuose pasuose nėra registracijos. Bet tikrai, absoliučiai jokių problemų nebuvo.