
papločiui reikia:
stiklinės miltų,
75 g sviesto
truputį druskos
2 šaukštai šalto vandens
Įdarui:
svogūnas
aliejaus
skardinė tuno
200 g sūrio
3 kiaušiniai
pusę stiklinės pieno (grietinėlės)
2 pomidorai
žolių (raudonėliai, petražolės ir t.t.t)
Kambario temperatūros sviestą sumaišome su miltais, įberiam druskos, vandens, ir gerai išmaišom. Šita tešla išklojam kepimo indo dugną.
Darom įdarą.
Pakepinam aliejuj svogūnus iki rudumo su prieskoniukais ar žolėm, tada juos sudedam ant išklotos kepimo inde tešlos, ant viršaus dedam tuną (prieštai išpylę jų sultis lauk), apibarstom tarkuotu fermentiniu sūriu. tada suplakam 3 kiaušinius, į juos įpilam pusę stiklinė pieno, dar paplakam, ir šitą kiaušinių masę supilam ant sūrio. Ant viso to reikalo dedam pomidorų griežinėlius, pasūdom, papipirinam.
Kepam 180 laipsnių orkaitėj, 25 minutes kažkur.