Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai ir kt., IX dalis

Sveikos mielos mamytes-keliauninkes 4u.gif
as jungtis noreciau prie jusu.
vaziuoju i Turkija rugpjucio 19d.
Skrenu i antalija. Beleka. noreciau suzinoti ka nors apie viešbuti Paloma grida vilage
skrendu su vaiku pirma karta i uzsieni.
jei skrisciau be vaiko butu ramu ir gera, o dabar nupirkau kelialapius ir paskaiciau atiliepimus ruskiu apie si vieskbuti ir bijau. gal kuri buvo ir galetu man lietuviska nuomone issakyti, ar istikro ten maistas ir apgyvendinimas blogas?
Atsakyti
Na aš praeitą vasarą buvau Deha..... tikrai nebuvo taip tragiškai, kaip Tu papasakojai blink.gif uodų nė su žiburiu nerasi, kondicionieriai veikė idealiai, be jokio kvapelio, kilimai normalūs, upeliukas - švarus, animacija normali buvo, aišku vedėjai buvo kiti, diskoteka viešbutyje irgi vyko...
aišku kas liečia paplūdimį - tiesa, tas akmenuotas uolėtas krantas blink.gif doh.gif pravalas kažkoks - bet mes eidavom toliau, tai kojas paskui išlaikėm sveikas lotuliukas.gif
beje dėl KAVOS.... ten tik tirpią ir gauni - visuose viešbučiuose... aš irgi kofemanė, bet išgyvenau lotuliukas.gif
beje suvenyrų mes daug prisipirkom netoli viešbučio - bent jau anais metais už kokio 100 metrų veikė puiki prekyvietė smile.gif
Atsakyti
Ruošiamės vykti i Beleką-CLUB VILLA DIANA,gal kas nors ten esate buvę? Kokie atsiliepimai apie šį viešbutį, ar verta ten vykti? Iškarto dėkoju.
Atsakyti
o gal kas gali rekomenduoti Marmaryje gerą turkiška pitį, nes galvojam pirkti iš vietiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laaurynaa @ 2007 07 23, 20:13)
o  gal kas gali rekomenduoti Marmaryje gerą turkiška pitį, nes galvojam pirkti iš vietiniu  smile.gif

Kokybiska, isbandyta paslauga:
New Ottoman Turkish Bath paveiksliukas cia thumbup.gif
Agenturose galima gauti uz 10$ + alejaus masazas 5$ (~30min jei pageidausite)

Papildyta:
Gal kas bandet Armutalan Turkish Bath www.hamamcilarltd.com ?
Gal ten irgi gerai daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laaurynaa @ 2007 07 23, 19:13)
o  gal kas gali rekomenduoti Marmaryje gerą turkiška pitį, nes galvojam pirkti iš vietiniu  smile.gif

Tik neikit į Pinetos viešbutį. Pirtis iš tiesų didelė, bet ten būna tieeeek žmonių doh.gif Ir jokio privatumo. Kai tave prausia ir putom masažuoja, dar keliolika žmonių sėdi ant laktos ir savo eilės laukia blink.gif Negaliu pakęst žiūrovų, kai tokios procedūros atliekamos
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2007 07 24, 01:38)
Papildyta:
Gal kas bandet Armutalan Turkish Bath www.hamamcilarltd.com ?
Gal ten irgi gerai daro?  g.gif

čia lygtais miesto pirtis. aš pernai joje buvau, novaturas už 10EUR vežė, o aliejinis masažas dar 10EUR kainavo. Pirtis didelė, bet kaip ir smurka rašė apie pinetą, taip ir čia - kol tave šveičia keliolika akių tave stebi doh.gif yra nemokama džiakuzi, o kitur ji už papildomą kainą. Masažas ten buvo thumbup.gif , pats geriausias kiek turkijoj teko išbandyti, tik tiek kad daromas tokioj didelėj salėj tarp daug pristatytų stalų.
Man labiau patiko už 20 $ šiais metais mūsų viešbutyje Kervansaray sauna, turkiška pirtis+pilingas+muilo masažas+aliejini masažas+veido kaukė. Pirtis aišku daug mažesnė, bet užtenka. o ir procedūra buvo atliekama Privat - tik mums su drauge ax.gif
Atsakyti

Siaubas,kokie kartai žmonės jautrūs būna doh.gif Na tai kas, kad anksti lėktuvas,taigi anksčiau ir pliaže atsirasi biggrin.gif Viešbutis 3žv,tai kokių gi baldų ir kokios superinės animacijos norite?tikra anomacija tik 5žv viešbučiuose būna,mačiau animatorių konkursą Aura klube Kemere, thumbup.gif,mes su savo 4žv animatoriais net palygint negalėjom,bet nieko nuostabaus,juk ir mokėjom ne už 5 žvaigždutes,kaip ir medula mirksiukas.gif mūsų animatoriai žaidimus tik organizavo ir vakarais nedidukai šou,bet taip ir turi būti.Kas dėl vežimo į viešbutį iš oro uosto,tai tarkim mes iškart pasidomėjom,kad mus vienus iš pirmųjų į vietą pristatys,tiesą sakant netyčia taip gavosi,bet šioks toks pliusas,kam tai didelis minusas,tarkim dėl mažiukų vaikų,tai juk galima pasidomėti renkantis viešbutį,o ne po fakto bangas kelt.Gultai ir čiužiniai irgi daug kur tokie patys,niekas jų kasmet nekeičia,rankšluosčius ko gero visi pasitiesiam.Vėlgi,gal 5žv kitaip?,pasidalinkit patirtim,kas žinot.Ir su maistu tas pats,kuo daugiau žv,tuo didesnis maisto pasirinkimas,manau ir durnam aišku.manau,kad mamytė,kuri teigiamai atsiliepė apie poilsį šiame viešbutyje,žinojo už ką moka ir ko tikėtis,todėl ir liko patenkinta poilsiu.Atsiprašau,bet jei jau žmogui kliūna ankstyvas reisas ir keleiviai su vaikai,tai jau visai doh.gif Na,bet čia mano subjektyvi nuomonė smile.gif tiesiog manau,kad čia tas atvejis,kai viskas negerai.
Atsakyti
Aš suprantu,kad reikia patirtim dalintis,tarkim agentūroje jums su mažu vaiku rekomenduoja viešbutį,o nuvažiavus paaiškėja,kad ten lauktų gyvynėlių nerasta,tik apiplikę triušiai,teritorija mažytė ir nėra kur su mažyliais pabimbinėti,jūra šalia,o pasirodo trepsent iki jos reikia tolokai,kas per karščius ne itin smagu,o vyresniems žmonėms dar ir problema,animacija,tai čia irgi kas kaip supranta,vieniems super,kad žaidimus organizuoja,o kiti pasirodo dar ir superinių šou tikėjosi.Suprantu,kad reikia dalintis informacija.Bet nereikia perdėti.Gaila buvo,kai ankstyvą rytą tėveliai su mažyliais ant rankų vargsta,o čia dar ir reisą atideda.gaila mažylio,bet tikiuosi,kad atvargę kelionę tėveliai Turkijoje superiniai pailsėjo.Dėl perpildytų autobusų tai visai nesupratau,čia kada?kol iki lėktuvo atveža?Nu tai ten kelios minutės g.gif Mes ne vilnietės,taigi naktis prieš skrydį liko nemiegota,skrydį atidėjo,teko linksmint vienai kitą,negi eisi razborkių daryti biggrin.gif zyziančių mažiulių buvo,gaila jų,bet čia tėvelių pasirinkimas,saviškiai ne tiek dar nervų ištampo biggrin.gif ,su kambariais problemėlė iškilo,bet po to gavom seifą,kaip kompensaciją,radau atsilupusių dažų ant sienos,bet ant manęs jie nekritinėjo biggrin.gif Pirmą dieną nesupratau ką valgyti,tai užsiroviau ant parūgusios mišrainės,paskui viskas buvo :superViešbutyje sukiojosi įkyrus fotografas,kuris supyko ir barėsi,kad vis atsisakom fotografuotis,kad nesibarti,paskui pozavom kiek tik jis norėjo,laiko neužima daug,nieko nekainuoja,jei nenori neperki,o fotografas patenkintas,turi viltį,kad kada nors nupirksim biggrin.gif Įkyrūs prekeiviai?nagi papurtai galvą ir neeini,kur tau nesinoris,o jei tinka,tai užeini,nusiderėti lengviau,kai pakviečia,o ne tada,kai pats užeini.O svarbiausia kur dar rasi TOKIAS KAINAS?Pabandykit už 40-50 litų Lietuvoje aplankyti du objektus,paplaukioti su laivuku(nu tai dar tuo pačiu nuskendusį miestą pamatai ir pasimaudai šiltoj žydroj jūroj),dar pietūs į tą pačią kainą,gido paslaugos,pasiima ir atgal pristato.Tai kas tada jums ne taip,mieli tautiečiai?Arba man visai galva susisuko nuo Turkijos saulės wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milano @ 2007 07 24, 12:19)
Na kas be ko, kad su vaikučiu važiuojant yra visai kitaip.... Kai turėsiu leliuką, visai kitaip rinksiuos viešbučius  ax.gif o dabar man nelabai rūpi kokia animacija viešbutyje ir ar kiekvieną dieną pusryčiams reiks valgyti kiaušinienę  lotuliukas.gif
kaip minėjo tetarima - yra dušas , fenas ir viskas ok  thumbup.gif

Suprantama su mazais vaikuciais visai kitaip, daugiau problemu, bet va patarimas turekit LINEX maza prireiktu suvalgius nevietinio maisto, arba nuo negalejimo atsispirti nuo to ir ano doh.gif o kadangi mano vaikuciai jau uzauge tai mes vaziuojam grynai pailseti su vyru ir pamatyti smile.gif tuo labaiu kad dukra jau yra buvusi su draugu tai mus pastumejo nuvaziuot, nes liko labbbbai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, kelionių žinovai 4u.gif
Po dešimties dienų išskrendam į Kemerą, Kemer hotel, gal kas žinote kokius atsiliepimus apie šį viešbutuką. Dar norėjau paklausti, kadangi važiuojam per patį piką, t.y. kainos ten aukščiausios, tai gal ir visos siūlomis pramogos bus brangiau g.gif, kaip manot, ar čia vėl viskas priklauso nuo sugebėjimo derėtis biggrin.gif
Gal kas neseniai grįžot iš Kemero ir gal galit papasakot, kokios ten dabar pramogų kainos ax.gif
Atsakyti
Liepos 19d. grįžome iš Marmario. Velniškai KARŠTA. Nuo liepos 12 iki 19d. buvo viena diena, kai t-ra 14val 47laipsniai pavėsyje, o išvažiuojant buvo 42 pavėsyje . Tai rodė elektroninis termometras (kartu ir laikrodis), stovintis mieste. Šiaip, tik atskridus pirmąsias porą dienų buvo 37, po to 39, tai normaliai, o vėliau kad pradėjo kepinti blink.gif
Atsakyti