Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai ir kt., IX dalis

QUOTE(Absento fėja @ 2007 07 24, 14:44)
Gal gali neseniai iš Turkijos grįžusios mamytės pasidalinti įspūdžiais apie orus Antalijoje, Kemere (ne tik laipsniais, bet ir savijauta)? Mes sekmadienį išvykstam į Kemerą, per pačius karščius (niekaip kitaip neišėjo), o aš sunkokai pakeliu diiidelį karštį...  doh.gif Labai norėčiau po ekskursijas pavažinėt, bet bijau kad nelabai bus jėgų... Girdėjau, kad ten karštis ne taip jaučias, ar tiesa? O gal neverta leistis į ekskursijas prie +37 laipsnių?

mes buvom liepos pradzioje, tai prie vandens karstis pakeliamas. bet kai vaziavom i pamukale tai pasijaute kad svilina. apsirengem ilgom rankovem marlinius marskinukus, uzsipildavom ant galvos ir marskiniu vandens, suslapindavom kepures. turejau serveteles, tokias tampresnes popierines, tai jas vandeniu suvilgydavom ir eidami veida, kakla, lupas pasluostydavom. buvom prisipile kiekvienam po litra vandens, tai eidami vis atsigerdavom. kur zole laisto, ten palisdavom po purkstukais. tai pernesem ta karsti, bet nuotraukas paziurim, veidai ko tai ruskani cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Absento fėja @ 2007 07 24, 15:44)
Gal gali neseniai iš Turkijos grįžusios mamytės pasidalinti įspūdžiais apie orus Antalijoje, Kemere (ne tik laipsniais, bet ir savijauta)? Mes sekmadienį išvykstam į Kemerą, per pačius karščius (niekaip kitaip neišėjo), o aš sunkokai pakeliu diiidelį karštį...  doh.gif Labai norėčiau po ekskursijas pavažinėt, bet bijau kad nelabai bus jėgų... Girdėjau, kad ten karštis ne taip jaučias, ar tiesa? O gal neverta leistis į ekskursijas prie +37 laipsnių?

I ekskursijas prie +37C tik savizudziai vaziuoja blink.gif
Net rugseji ekskursijose buna karsta.
Dabar nuo 12 iki 18 val. reikia viesbutyje sleptis apsikabinus kondishna 4u.gif
Papildyta:
Beje siandie naujas visu laiku USD kritimo rekordas LTL atzvilgiu bigsmile.gif
1USD=2.4968LTL thumbup.gif
Skubekite pirktis doleriuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 24 liepos 2007 - 17:05
Va man parūpo klausimas, ar ten Kemere galima kur nors parduotuvėj kortele atsiskaityti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesse: 24 liepos 2007 - 20:34
Mane domina turgus Antalijoje (skudurai,siuvenyrai)
Gal pasakysite kur as su dviguliu vezimu sugebeciau pasivaiksciot?
Zemelapyje matau, kad yra 5 STREET MARKETS arba daugiau:
http://www.euromedt-...ap_antalya2.jpg
M7 C-8 Antradieni
M4 E-7 Treciadieni
M3 D-7 Kasdien
M2 C-6 Penktadieni
M1 C-5 Sekmadieni
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2007 07 25, 01:15)
Mane domina turgus Antalijoje (skudurai,siuvenyrai)
Gal pasakysite kur as su dviguliu vezimu sugebeciau pasivaiksciot?

Labas, kai buvau Antalijoje lankemes pagrindiniame turguje, kuris yra salia senamiescio. Gal buvau netinkamu metu, bet didelio ispudzio turgus nepadare ir neradome nei odiniu dirbiniu, nei kaip pati sakai "skuduru". Buvau Antalijoje pirma karta, todel negaleciau rekomenduoti jokio kito turgaus, nes tokio nezinau.

Praejimai turguje platus, laisvai pravaziuosi ten su vezimu, jei to klausi. O pasivaikscioti tikrai galesi visur, nemanau, kad tai butu problema. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2007 07 25, 12:34)
g.gif na tiek to tada, teks be naujienų apseit g.gif bet kompiuteris gal koks rasis jei nuotraukas norėtume susikelt g.gif

nezinau kaip del kompo, bet mes norejom interneto tai pasiunte i viesbucio kavine, pamatysit ja prie sargo. ten paprase lyg 2dol. uz val. bet neisejo prisijungt prie pasto. paskui su gidu kalbejom tai sake kad su rysiu cia problemos. mes pasiskolinom korteliu foto, tai prisifilmavom, prisifotografavom apie 400. bet daugiausia nuotrauku is ekskursiju. dar vaiku diskotekos prifilmavom.
butu idomu jusu ispudzius po keliones isgirst. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, tik vakar grizome is Kemero. Kazkas klause del oru - tikrai karsta, bet mums pakeliama ir netaip jau baisu (ir mano 55 metu mamai ir 10 metu dukrytei). Ekskursijose nebebuvo baisu
( tiesa, nevaziavome i Pamukale - kas vaziavo, sake pavargo siaubingai nuo karscio ir ilgos keliones). Aplankeme Kekova-Mira - viskas pakeliama, autobuse kondicionierius, tikrai nebuvo jokiu problemu, vaiksciojimo nedaug, o kelione jachta ir maudynes tokiu oru labai liuks :-) Raftingas ir akvaparkas (i abi veziausi dukra) tokiu oru buvo pats tas. Velgi - autobusuose kelione pakankamai komfortabili, o leidimasis kalneliais parke ar plaukimas plaustais saltose upeje labaaaai net tiko :-) Tiesa, saules kremo tepemes daug :-)
Atsakyti
QUOTE(margarita_nom @ 2007 07 25, 20:01)
sveikos, tik vakar grizome is Kemero. Kazkas klause del oru - tikrai karsta, bet mums pakeliama ir netaip jau baisu (ir mano 55 metu mamai ir 10 metu dukrytei). Ekskursijose nebebuvo baisu
( tiesa, nevaziavome i Pamukale - kas vaziavo, sake pavargo siaubingai nuo karscio ir ilgos keliones). Aplankeme Kekova-Mira - viskas pakeliama, autobuse kondicionierius, tikrai nebuvo jokiu problemu, vaiksciojimo nedaug, o kelione jachta ir maudynes tokiu oru labai liuks :-) Raftingas ir akvaparkas (i abi veziausi dukra) tokiu oru buvo pats tas. Velgi - autobusuose kelione pakankamai komfortabili, o leidimasis kalneliais parke ar plaukimas plaustais saltose upeje labaaaai net tiko :-) Tiesa, saules kremo tepemes daug :-)

joooo karstis tai doh.gif mes irgi vakar parsibeldem rolleyes.gif bet ispudziu tiek, kad ohoho biggrin.gif keista, kad vaikai taip lengvai karsti pernesa. mes irgi i Myra - kekova vaziavom, ir i raftinga, i dzip-safari. Viskas super thumbup.gif thumbup.gif o isvaziuodami is viesbucio termometra nufotkinom-ant saulutes 47 rode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2007 07 26, 01:05)
pati  blink.gif
bet aciu ir uz info aciuks.gif
Papildyta:

Tai daugiau niex Antalijos turguose nesilanke  verysad.gif

Buvau tam Antalijos turguj, bet jis manes nesuzavejo... Pavaiksciot yra kur bet nieko ypatingo.
O su vezimeliu dvivieciu tai tikrai gerai po pakrante pasivaiksciot - vaizdai grazus, arbatiniu gausybe, po medziais pavesio rasit(palei Konyalti gatve iki tramvajaus galo) ... ir senamiestis labai grazus ir jaukus.
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2007 07 26, 00:05)
Tai daugiau niex Antalijos turguose nesilanke  verysad.gif

Mes buvom. Bet kad įspūdžio nepadarė, tai tikrai. O kokiam buvom, net tiksliai pasakyti negaliu, nes užvažiavome, baigiantis ekskursijai po Antaliją. Aišku, kaip paskui įsitikinome, kainos ten mažesnės doh.gif . 2 kartus iš karto nuderėjome, o jei rimtai pirkti, gal būtų ir daugiau. Bet kokybės ten nelauk. Mus gidas iš karto perspėjo - perkant labai žiūrėkite, kad paskui neturėtumėte pretenzijų dėl kokybės. Bet manau gerų 'skudurų" lotuliukas.gif ten nerasit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytė: 26 liepos 2007 - 11:27
gal kas zinot,ar geltonas auksas ten pigiau gaunasi ar nelabai skirtumas yra(pvz;ziedukai)?aciuks
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2007 07 27, 07:12)
o kur geriau ji pirkti kad neapmulkintu?

Na nelabai ir pigiau gaunasi. Žiedai skaitosi tipo autoriniai rankų darbo tai pigiau nelabai rasit, tik grandinėles, nes jos km gaminamos ir karpomos. Aukso centre tai tikrai bus brangiau nei Lietuvoj, bet pasirinkimas platus net galva sukasi. Pirkti pilnai galit savo miestelio parduotuvėse. Derybos turi būti ilgos ir kantrios, ne mažiau val. Jei patiksit pardavėjui kaina stebėtinai kukris. Jeigu pardavėjas yra jumis susidomėjęs leiskite papuošalus jam pačiam ant jūsų prisekti ir nusegti. Tai irgi padeda numušti kaina biggrin.gif
Atsakyti