Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai ir kt., IX dalis

Dindilin, suprantu , kad galėjo ir nepatikti rolleyes.gif
Matai kiekvienas iš savo kampo žiūrim , ania ?
Bet žinai kaip , jei visai nelįstų į akis tai sakytum...pala pala, o ten buvo Novaturo žmogus tam viešbutį ? g.gif tik aišku kiekvienas ksakant lenda pa svojimu , gal tiesiog įsidirbs ateitį.
O iš kitos pusės visiems neįtiksi ...kox bebūtum rolleyes.gif
Atsakyti
Labai patiko Smurkos pasakojimai apie Turkiją, kurių visų neperskaičiau - jų tiek daug doh.gif lotuliukas.gif
Mano patirtis labai panaši. Tik niekaip nepavyko išsiaiškinti vieno dalyko: na, turkai, kaip žinome, musulmonai. Tačiau kiek jų teko pažinti, visi turėjo tik po vieną žmoną g.gif
Melavo? Ar kaip? Tikrai nemažai bendravau. Prabuvome 2 savaites.
Ir dar: man pasakojo, kad Turkijoje, kadangi jaunos merginos saugo nekaltybę, dėl tos priežasties propaguojamas analinis sexsas.

QUOTE(astulkinas @ 2007 06 24, 10:47)
Dindilin, suprantu , kad galėjo ir nepatikti  rolleyes.gif
Matai kiekvienas iš savo kampo žiūrim , ania ?
Bet žinai kaip , jei visai nelįstų į akis tai sakytum...pala pala, o  ten buvo Novaturo žmogus tam viešbutį ?  g.gif  tik aišku kiekvienas ksakant lenda pa svojimu , gal tiesiog įsidirbs ateitį.
O iš kitos pusės visiems neįtiksi ...kox bebūtum  rolleyes.gif

Na, kadangi tai viešas, nesankcionuotas pokalbių forumas, tiesiog išsakiau savo atvirą nuomonę. Jei Agnė dabar skaito - te nesupyksta. Visiems neįtiksi. Visų skonio neišmaitinsi. Tai normalu, tai gyvenimas. Taip buvo, yra ir bus. Vienų būsi įvertintas, kitų liksi nepastebėtas. mirksiukas.gif
Juk ir mano darbe taip pat.
Papildyta:
Aš vieniša moteris. Turkijoje pasijaučiau tokia ŽVAIGŽDE, kad doh.gif lotuliukas.gif blink.gif bigsmile.gif tongue.gif
Pradžioj nesupratau net kas darosi g.gif viešbutyje viskas gerai, bet tik išeik iš teritorijos - viskas, tave liečia, kalbina, seka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Geriausia buvo, kai nuėjau už 20 baksų į hamamą lotuliukas.gif blink.gif
Buvo tikras išbandymas vyro neturinčiai moteriškei. thumbup.gif
Atsakyti
Dindilin, Turkijoje religija yra atskirta nuo valstybės. Oficiliai galima jiems turėti tik vieną žmoną.
O dėl analinio sekso... Būna ir taip. Bet nekaltybę nemažai turkių praranda ir iki vestuvių
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 06 24, 10:56)
Dindilin, Turkijoje religija yra atskirta nuo valstybės. Oficiliai galima jiems turėti tik vieną žmoną.
O dėl analinio sekso... Būna ir taip. Bet nekaltybę nemažai turkių praranda ir iki vestuvių

Taip ir nesusigundžiau nei su vienu. Dauguma jų - nėra patrauklūs, bet buvo ir labai simpatiškų. Įdomiausia, kad iš jų bendravimo man sunkiai sekėsi spręsti apie jų išsilavinimą, socialinę padėtį. Bet kai siūlėsi atvažiuoti į mano viešbutį - pasakysiu atvirai, man nepatiko.
Iš savo viešbutyje gyvenusių vienišų lietuvių (kažkaip jų buvo ypatingai daug) supratau, kad Kemere neturėti boyfriendo tiesiog gėda. Padariau išvadas, kad lietuvės puikiai derina ir poilsį ir sexsą.
Atsakyti
Na, manęs kurortiniai boyfriendai nežavi nei per kurią vietą. Nors naudojausi tuo, kad ant manęs pakabino akis su visomis veršio blakstienomis. Kadangi ėmiau viešbutį tik su pusryčiais ir vakariene, naudinga buvo pagert iš kažkieno kišenės ax.gif

O tų viešbutinių ir išsilavinimas, ir socialinė padėtis tikrai nėra aukštasis biggrin.gif Kituose miestuose sutikau gausybę puikių (ir nelabai) žmonių. nekurortuose kitaip - laisviau, niekas nesikabinėja
Atsakyti
Bet aš kai pažiūrėjau kaip jie ten aria viešbučiuose doh.gif verysad.gif nu baisu. Per visas 2 savaites personalas - tie patys veidai. Taip ir norėjosi paklausti, ar jie išeiginių turi?
24 val naktinė vadinamoji sriuba. 7 ryto - vėl tie patys veidai, jau pusryčių meniu tvarko. Nu baisoka, sakyčiau. Kažin, Turkijoje yra darbo inspekcija?

Taigi, .......Turkijoje būnant dingo sūnaus alergija (man niekas nežydi, nei liepos, nei beržai) thumbup.gif Puiki šalis, nuostabus klimatas mastau.gif daržovių gausa. Viskas puiku. Įdomiausia, kad jokių vabzdžių - skraidūnų, kurie išlipus iš vandens skaudžiai kąstų. thumbup.gif
Jūroje vanduo - nuostabus.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 24, 11:48)
turkai, kaip žinome, musulmonai. Tačiau kiek jų teko pažinti, visi turėjo tik po vieną žmoną g.gif
Melavo? Ar kaip? Tikrai nemažai bendravau. Prabuvome 2 savaites.

Oficialiai turkai turi viena zmona. Neoficialiai, pagal religija, gali tureti keturias. Zmona turi visas teises, sugyventines tik tada, jei gimsta vaikas ir moteris praso ji padet islaikyti 4u.gif
Atsakyti
O man asmeniskai butent turku kabinejimas nepatiko (esu blondine bigsmile.gif ), bijau net pagalvot apie arabus Egipte g.gif nors is kitos puses kai pasakai, kad turi vaikina, likusi Lietuvoje, retais atvejais suveikdavo:) Labiausiai uz viska nervina tas kabinejimas gatvese prie parduotuviu, tas kvietimas uzeiti i restoranus...
Man norisi Turkija pazinti kitokia, bet nemanau, kad poilsine kelione tam paranki, nes prie vargsu namu jie nesustoja rolleyes.gif Alanijoj kai vaziavom kalnais tu vargsu sociai verysad.gif
Siais metais (06.28) vaziuojam i Marmari, visi klausia "ka pasitusinti varai?", tai idomu kas ten desis biggrin.gif
O siaip tai man turku visai graziu yra blush2.gif Bet dazniausiai tokie atvyke is Stambulo padirbeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2007 06 24, 13:24)
Oficialiai turkai turi viena zmona. Neoficialiai, pagal religija, gali tureti keturias. Zmona turi visas teises, sugyventines tik tada, jei gimsta vaikas ir moteris praso ji padet islaikyti 4u.gif

lotuliukas.gif Jei vaikas gimė ne santuokoje - tai moters problema ir didelė šeimos gėda. Ar vaiko tėvas išlaikys vaiką, priklausys tik nuo jo geros valios, o ne nuo mamos prašymų.

Aiškus yra tik vienas dalykas - nori mažiau problemų, tai pirma ištekėk, o paskui vaikus gimdyk. O ir pati islamo religija kiekvienam bedančiui lochui neleidžia keturių žmonų turėt. Tam reikia pinigų
Papildyta:
QUOTE(Lelija33 @ 2007 06 24, 17:44)
Gal kas buvot Turkijoj spalio vidury? Kokie tada orai? Ar yra mašalų ir panašaus "gėrio"?  tongue.gif

geri orai, bet gali palyti. O ar puls kokie uodai, priklausys nuo tavo kraujo skonio biggrin.gif Man nė vienas neįkando, o mamulia buvo kaip reikiant sukramtyta
Atsakyti
Na, štai, grįžau ir aš iš savo rožinės kelionės po Turkiją biggrin.gif .Žinoma, l.patiko, nors buvo ir minusų, bet..ai irnesakyk.gif . Sužavėjo gamta, vandenų mėliai, besišypsantys žmonės smile.gif . Kiek nustebino netvarka Kemero mieste, super greit lekiantys gatvėmis turkai, požiūris į moterį... g.gif .
Man l.padėjo šis forumas, daug pasiskaičiau, gal ir mano patirtis kam pravers, tad parašysiu keletą pastebėjimų.
Vienoj agentūroj (lyg tai Odyseytravel) įsiūlė mums dovanų kelionę į Antaliją:parodys senamiestį, krioklius, nuveš papigiai odos gaminių nusipirkt . Šefas Borisas pats važiavo, tai nuvežė į prabangią odos pardę su nerealiom kainom, mes iš karto išėjom, o šefas liko ten su kažkokiu "nauju rusu". Pralaukėm daugiau kaip valandą, po to parvežė į Kemerą blink.gif . Čia dar mums "pasisekė", nes girdėjau buvo žmonių, kurie patys turėjo grįžt doh.gif .
Į Jeep safari siūlyčiau važiuoti renkantis trumpesnį atstumą, manau, kad visai pakaktų ir 80 km. Šią ekskursiją ėmėm iš Maxwel, Suzukiai (mašinos) buvo gana atbelsti, važiuodami matėm daug fainesnių, na, o instruktoriai grubūs, tikri chamai , pikti kažkokie ir rėksniai doh.gif . Na, bet gamtos vaizdai išties gražūs thumbup.gif .
Kelionė į Mira - Kekovą ne ypač sužavėjo, nes gidė ( man atrodo nestuke.gif ) tik greit atbeldė info ir viskas. Jachtoje siūlau sėst į kairę pusę, nes tada galima matyt nuskendusį miestą, dešinėj mūsų jachtoj nesimatė. Dieną prieš buvo lietuviai su gide Sveta, tai liko sužavėti ekskursija.
Dar turėčiau keletą pastebėjimų, bet l. jau čia išsiplėčiau, gal ir kartojuosi, prašau atleisti ax.gif . Visoms gerų kelionių biggrin.gif .
Atsakyti
sveiki mes isskrendame liepos 1 i kemera, seker resort. ar ten tikrai nera papludimio ranksluosciu? swoon.gif 50karscio???? swoon.gif
Atsakyti
sveikos keliauninkes smile.gif ,

as kaip tik planuoju liepos pab i marmari palekt, gal kas gali ka papasakot placiau, t.y. + ir -, koks oras tokiu metu, kurias eskursijas verta pasirinkti smile.gif
Atsakyti