Na, štai, grįžau ir aš iš savo rožinės kelionės po Turkiją

.Žinoma, l.patiko, nors buvo ir minusų, bet..ai

. Sužavėjo gamta, vandenų mėliai, besišypsantys žmonės

. Kiek nustebino netvarka Kemero mieste, super greit lekiantys gatvėmis turkai, požiūris į moterį...

.
Man l.padėjo šis forumas, daug pasiskaičiau, gal ir mano patirtis kam pravers, tad parašysiu keletą pastebėjimų.
Vienoj agentūroj (lyg tai Odyseytravel) įsiūlė mums dovanų
kelionę į Antaliją:parodys senamiestį, krioklius, nuveš papigiai odos gaminių nusipirkt . Šefas Borisas pats važiavo, tai nuvežė į prabangią odos pardę su nerealiom kainom, mes iš karto išėjom, o šefas liko ten su kažkokiu "nauju rusu". Pralaukėm daugiau kaip valandą, po to parvežė į Kemerą

. Čia dar mums "pasisekė", nes girdėjau buvo žmonių, kurie patys turėjo grįžt

.
Į
Jeep safari siūlyčiau važiuoti renkantis trumpesnį atstumą, manau, kad visai pakaktų ir 80 km. Šią ekskursiją ėmėm iš Maxwel, Suzukiai (mašinos) buvo gana atbelsti, važiuodami matėm daug fainesnių, na, o instruktoriai grubūs, tikri chamai , pikti kažkokie ir rėksniai

. Na, bet gamtos vaizdai išties gražūs

.
Kelionė į Mira - Kekovą ne ypač sužavėjo, nes gidė ( man atrodo

) tik greit atbeldė info ir viskas. Jachtoje siūlau sėst į kairę pusę, nes tada galima matyt nuskendusį miestą, dešinėj mūsų jachtoj nesimatė. Dieną prieš buvo lietuviai su gide Sveta, tai liko sužavėti ekskursija.
Dar turėčiau keletą pastebėjimų, bet l. jau čia išsiplėčiau, gal ir kartojuosi, prašau atleisti

. Visoms gerų kelionių

.