Gal kas gali patarti, ką geriau rinktis Belaką, Kemerą, Marmarį ar Fetiją? Reikia greitai išsirinkti
Važiuotume rugsėjo viduryje. Ir gal kokį viešbutį parekomenduokit iš karto.
Būčiau labai labai labai dėkinga
QUOTE(Tornadziukas @ 2007 08 06, 20:20)
Gal kas gali patarti, ką geriau rinktis Belaką, Kemerą, Marmarį ar Fetiją? Reikia greitai išsirinkti
Važiuotume rugsėjo viduryje. Ir gal kokį viešbutį parekomenduokit iš karto.
Būčiau labai labai labai dėkinga

Jei vaziuoji pirma karta, tai vienareiksmiskai rinkciausi Kemera... Nuostabus miestelis, tvarkingas, grazus, ramus... Zodziu Kemeras... O jei ne pirma, tai aisku ten, kur dar nebuvai
Del viesbuciu, kad patart, reikia zinoti keliu zvaigzduciu renkiesi ir is kokiu konkreciai...
na as Alanijos nerekomenduociau
Kemere nebuvau,bet kiek girdejau, kad ten faina
O man Alanija nieko....Nors as pacioje joje negyvenau,, koki 30km iki jos..Bet kiek pravaziavau, tai nieko.
Man tai ir Belekas pirmama kartui labai patiko, nors ne pačiame jame gyveno
QUOTE(Tornadziukas @ 2007 08 06, 21:13)
Gal 3/4 žvaigždučių, nes mažai viešbuty būsim.
Turkijoj pirmą kartą būsim, o šiaip jau visą Europą išmaišėm, 
Jei kišenė leidžia, tai važiuokit į Fetiją
QUOTE(ramuniuks @ 2007 08 05, 14:25)
Na va, pagrįžom iš SEker resort , labai patiko, svajojam vėl apie kitas atostogas
Įmesiu kelias nuotraukas, gal kas žada važiuot ten
As irgi vaziuosiu i si viesbuti
Kokie butu atsiliepimai apie si viesbuti? Neseniai skaiciau per ru saituose atsiliepimus, tai raso kad siais metais ten pablogejo, nes pasikeite seimininkas: maistas blogesnis ir t.t.
Ar tikrai viskas taip bolgai
O ekskursijas vaziavot imti is vietiniu i Kemera ar ten Kirise?
QUOTE(Tornadziukas @ 2007 08 06, 22:13)
Gal 3/4 žvaigždučių, nes mažai viešbuty būsim.
Turkijoj pirmą kartą būsim, o šiaip jau visą Europą išmaišėm, 
Jei jau mazai busite viesbuty, tai kam imti 3/4 *... Permiegoti manau ir 2* pakaktu... Mes pernai buvome Kemere, Moral 2*... Pasaka... Ramybe, baseinas (hmm... baseinukas
Zodziu, jei jau tik permiegoti ir 7 nakvynem, tai rinkciausi viesbuti tik pagal padoria kaina, kaip sakant max pramogu ir min islaidu... Tai tik mano subjektyvi nuomone
Mes kaip tik vakar gryžom iš Turkijos (gyvenom Kemere, The Maxim Resort 5*). Rusų buvo tikrai daug, spėju, daugiau nei pusė viešbučio jų ten gyveno
Visko užteko, ir pramogų, ir poilsio. Visai netoli viešbučio yra nemažai naktinių klubų, pvz. Inferno yra po atviru dangumi, su putų šou ir t.t.
Žodžiu, likom labai patenkinti
Visko užteko, ir pramogų, ir poilsio. Visai netoli viešbučio yra nemažai naktinių klubų, pvz. Inferno yra po atviru dangumi, su putų šou ir t.t.
QUOTE(marlena24 @ 2007 08 06, 22:28)
O man labiau patiko Alanija. Kemere pernei buvom. Alanijoj geresni paplūdimiai ( mažiau akmenų).
gal papludymiai ir geresni, Kemere nebuvau, todel nezianu kaip ten...bet jei juroj visokie sudai, maiseliai,buteliai ir prezervatyvai plaukioja, tai bent jau man tai jokio kaifo nuo tu maudyniu
bridom kaip i kokia kanalizacija,o ne i jura 
mes gyvenom viesbutyje Gold...tai jis praktiskai Alanijos gale, ir papludimy tik "savi" tebudavo, na is aplinkiniu kokiu 3-4 viebuciu, tai pustustis...o sudu visokiu
buvom pora kart Kleopatros papludimy, tai ten vanduo zymiai svaresnis, bet zmoniu
per galvas laipiot as nemegstu
mes gyvenom viesbutyje Gold...tai jis praktiskai Alanijos gale, ir papludimy tik "savi" tebudavo, na is aplinkiniu kokiu 3-4 viebuciu, tai pustustis...o sudu visokiu
sveikos, sestadieni grizau is Turkijos. Turkija mano antra gimtine, atostogavau joje jau 7 karta
.... si karta buvau fantastiskame viesbutyje Royal Wings, jei kam reikes kokios info, rasykite, papasakosiu placiau, bet tikrai si viesbuti rekomenduociau...super, nepakartojama... dar negaliu sugrizti i realybe, isvykimo diena net verkeme...