Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai ir kt., IX dalis

Kemeras 2006m spalio men. Buna ir tokiu dienu. unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2007 08 09, 14:54)
Tai nuo pigių daiktų nelai jie ten ir nuleidžia.
bet ašodinę striukę pirkau tai prašė 600, pardavė už 250, mama dulenkė pirko, prašė 1100 , pardavė už 400

Ten su odiniais rūbais visai atskira istorija. Nieko jūs nenusiderėjote. Nenormali kaina iškarto sąmoningai užrašoma, ir ieškoma durnių kurie mažiausiai savo pinigus skaičiuoja. Pvz.: Norvegai. Pardavėjai turi nurodymus iki kokios kainos lengai gali nusileisti, o kitą dalį pačią mažiausią nuolaidos lemia sugebėjimas derėtis ir pokalbis su savininku.
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2007 08 09, 08:21)
Pasidalinkite įspūdžiais, jei kas buvote viešbučiuose Alanijoje: GRAND ZAMAN GARDEN, PANORAMA, GOLD SAFRAN, BLUE  SKY, GARDENIA, CRIZANTEMA, MERIAN, kaip kambariai ir pan., kur geriausia pirkti poilsį? Kainos atrodo panašios, tačiau norėtusi žinoti paslaugaų kokybę.

Aš buvau "Gardenia" šiaip tai viskas liuks maistas skanus, kambariai tvarkingi, baseine yra nusileidimo takas-kalniukas, tik padavėjei labai juokingi buvo tikri turkai aš atostogavau su vyru, ir jis vieną dieną išvarė į raftingą o aš likau prie baseino drybsoti , atejo pietų metas, atsisedu prie staliuko(va minusas, kad nėra viskas įskaičiuota pietūs ir gėrimai iš savo kišenės) prieina padavėjas ir klausia kur tavo šefas?sakau šiandien aš be šefo, tai daug maž ir ką tu viena užsisakinėsi?na jam kažkaip labai keista pasirodė.
Šiais metais aš pati galvoju apie Blue Sky, tai pažystama dirbanti šioje srityje sakė geras pasirinkimas, bet išbrokavo gold dafran, geldonya.
Meriano, minusas mano galva, kad jis gan tolokai nuo centro, bet šiaip tai gražu
Atsakyti
Labukas 4u.gif ,
Gal kas is jusu sia vasara buvote Botaniko viesbutyje Alanijoje? Mes ten vaziuojam su savo 5 metu suneliu rugsejo 30 - spalio 9 d. Zinau, kad tai gan senas viesbutis ir atsiliepimu visokiu blogu prisikaiciau, tai dabar baisu. Rinkomes si viesbuti todel, kad jame yra daug veiklos vaikams, o svarbiausia maziui karuseles ir ledai. Praeita vasara buvome Sideje "Silence Park resort" 5*, likom suzaveti, tai siai metai nesinori nusivilti g.gif .
Buciau labai dekinga uz informacija apie si viesbuti: maista, aptarnavima, kuriame korpuse prasyti kambariu ir t.t
Atsakyti
Sveikos, Botanike berods buvo mano sesė su šeima, labai neverkė, bet Golden Lotuse sake geriau 4u.gif
o gal kuri buvote Kušadasyje, Kustur club HV? pagal aprašymus tai visai nieko, tinkamas su šeima važiuoti, bet įdomu atsiliepimus neseniai buvusių išgirsti, nors jau užsisakėm ax.gif
Atsakyti
o mes nesenai grįžom iš Botaniko, nu super viešbutis 

Barskuolyte,
kreipiuosi i tave del info apie Botanika. Perskaiciau XI temoje, kad sia vasara buvai. Butu gerai suzinoti sviezias naujienas, nes rusu saituose siaubingu dalyku prisiskaiciau, o kelione jau uzsakyta ir kelio atgal nera schmoll.gif
As tau parasiau i az. Buciau dekinga sulaukusi tavo laiskucio. ax.gif
Jei tingesi rasyti, tai atsiusk savo tel.nr. man i az. Tuomet paskambinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2007 08 09, 17:09)
Ten su odiniais rūbais visai atskira istorija. Nieko jūs nenusiderėjote. Nenormali kaina iškarto sąmoningai užrašoma, ir ieškoma durnių kurie mažiausiai savo pinigus skaičiuoja. Pvz.: Norvegai. Pardavėjai turi nurodymus iki kokios kainos lengai gali nusileisti, o kitą dalį pačią mažiausią nuolaidos lemia sugebėjimas derėtis ir pokalbis su savininku.

Aš žinau. Jie vokiečiams, olandams visiškai kitokias net pradine sakinas sako, ir tiek nenuleidžia kiek mum.
O savo striuke tai nusiderėjau. už 350 atiduodavo, bet aš 4 dienas vaikščiojau ir už 250 nusiderėjau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos tongue.gif siandiena skambinau i avialiniju informacija ir teiravausi del bagazo svorio , tai paaiskino , kad nesvarbu keliu zmoniu daiktai sukrauti i viena lagamina , jo svoris negali virsyti 20kg. o virssvoris skaiciuojamas 24lt. uz 1kg. ar tai tiesa. jeigu zmogui yra nustatytas tam tikras svoris tai kodel negalima ta svori sudeti i viena lagamina.
as suprantu , kad svoris turi buti normos ribose , kad galima butu ji pakelti , bet musu bagazas svers apie 30kg. tai nejaugi reikes del 10kg. pirkti dar viena lagamina. nesamone kazkokia , juk vienas lagaminas uzima maziau vietos nei du.
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2007 08 10, 00:03)
Sveikos, Botanike berods buvo mano sesė su šeima, labai neverkė, bet Golden Lotuse sake geriau  4u.gif
o gal kuri buvote Kušadasyje, Kustur club HV? pagal aprašymus tai visai nieko, tinkamas su šeima važiuoti, bet įdomu atsiliepimus neseniai buvusių išgirsti, nors jau užsisakėm  ax.gif

mes gyvenom salia sio viesbucio, ten tikrai smagu, nes labai linksmybiu daug buvo, nes labai matesi is pliazo puses viskas, salia jura, ir aplaai kusadasis man pati , as turiusu kuo liginti nes jau nepirma karta esu turkijos buvus ir buvom kemere, marmari, antalijos, o dabar kusadasyje buvom birzelio pabajgoj, tai visaj ciotkaj buvo, ten ramu, ir galima gerai atsipalaiduoti nuo darbu.... tai tikrai verta jai norit gero poilsio, ramaus kusadasis, jis berods yra jaunas kurortas jam tik 12 metai, ten kai vaziuosit is orouosto pamatysit kad yra daug ienodu kotedzu ten ilsisi turkai patis is antalijos ir kitu regionu suvaziuoja atostogauti butent i si kurorta.... bet kelione ne trumpa, is oro uoosto i viesbuti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AG@TA: 10 rugpjūčio 2007 - 09:59
Sveiki keliaujantys,

ar reikalingi specialus batai maudynems, ar Kemere juroje akmenuotas dugnas?
Atsakyti
QUOTE(liepaga @ 2007 08 10, 20:12)
Sveiki keliaujantys,

ar reikalingi specialus batai maudynems, ar Kemere juroje akmenuotas dugnas?

Taip reikalingi. Pilna tokių Maximoj. Neaišku koks ten dugnas, ir visai nesvarbu, nes jo vistiek kojom nesieksi biggrin.gif O krantas vien akmenukai ir be avalynės problematiška juos pereiti biggrin.gif
P.s. Mums įprastos pliaženkės visiškai netinka tam.
Atsakyti
vacation4.gif Maudemes be jokiu bateliu Kemere sunkiausia ilipti i vandeni ir islipti is jo nes kojos smenga, bet tai truko kol ipratome, aisku iki vandens nueiti reikia sliopkiu maximiniu kurios paliekamos ant kranto. Akmenys nera briaunuoti jie nugludinti vandens apvalus todel jokio pavojaus nekelia.
Atsakyti