QUOTE(tetulė @ 2007 08 09, 08:21)
Pasidalinkite įspūdžiais, jei kas buvote viešbučiuose Alanijoje: GRAND ZAMAN GARDEN, PANORAMA, GOLD SAFRAN, BLUE SKY, GARDENIA, CRIZANTEMA, MERIAN, kaip kambariai ir pan., kur geriausia pirkti poilsį? Kainos atrodo panašios, tačiau norėtusi žinoti paslaugaų kokybę.
Aš buvau "Gardenia" šiaip tai viskas liuks maistas skanus, kambariai tvarkingi, baseine yra nusileidimo takas-kalniukas, tik padavėjei labai juokingi buvo tikri turkai aš atostogavau su vyru, ir jis vieną dieną išvarė į raftingą o aš likau prie baseino drybsoti , atejo pietų metas, atsisedu prie staliuko(va minusas, kad nėra viskas įskaičiuota pietūs ir gėrimai iš savo kišenės) prieina padavėjas ir klausia kur tavo šefas?sakau šiandien aš be šefo, tai daug maž ir ką tu viena užsisakinėsi?na jam kažkaip labai keista pasirodė.
Šiais metais aš pati galvoju apie Blue Sky, tai pažystama dirbanti šioje srityje sakė geras pasirinkimas, bet išbrokavo gold dafran, geldonya.
Meriano, minusas mano galva, kad jis gan tolokai nuo centro, bet šiaip tai gražu